mmm...
Fanka BB :)
a długo się utrzymuje na tym poziomie??ano tego nie wiem, za malo sie znam na tym, ta kuleczka jest taka troszke miekka, tempka utrzymuje sie lekko wysoka jak dla mnie tzn dzis 36,7
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a długo się utrzymuje na tym poziomie??ano tego nie wiem, za malo sie znam na tym, ta kuleczka jest taka troszke miekka, tempka utrzymuje sie lekko wysoka jak dla mnie tzn dzis 36,7
to może fasolka w drodze??mmm ale ja mam @ dostać 22 lub 23.08 a te dni w postach to juz do nastepnego cyklu bo ja mam 25 dniowe![]()
juz druga noc z kolei wstaje w nocy bo strasznie mi sie pic chce i oprócz tego dzis wnocy 2 razy maszerowałam do toalety, w ogóle to po jedzeniu jakies dziwne bulgotania w brzuchu mam
ehhh piosenka ok ale dżem bez ryska to dla mnie nie dzemMellisa a może się skuś i juz zatestuj??
Eijf witaj znów mam nadzieję ,że jutro jednak na bete sie wybierzesz i bedzie conajmniej dwucyfrowa.
Aguś Trzymam kciuki za testing.
A co z Emilchen i Wisienką? Dawno ich nie widziałam wyjechały gdzies??
Poza tym dziewczyny posłuchajcie tej piosenki,ona jest poprostu świetna....
YouTube - do kołyski