reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hmm ja się właśnie nie cieszę tylko denerwuje cały czas, że może faktycznie zamiast bejbika dowiem się o jakiejś chorobie, ale dostałam lekki OPR od Agniesiar i przestałam myśleć tak, ale widzę że ty myslisz podobnie jak ja:-), tylko jak to jest możliwe że nigdy wcześniej problem z tarczycą u mnie się nie objawił?? Muszę poczytać jakie są objawy.

kobietko nie czytaj!! :no: po co?? :sorry2: będziesz się tylko niepotrzebnie stresować :dry: więcej optymizmu :tak:

Tośka trzymam &&&&&& żeby jednak @ wredna nie zawitała :tak:;-) nadzieję mamy dopóki nie przylezie i nie nakręcam :-p

kilka ciuszków już kupiłam tj.

Zobacz załącznik 258991Zobacz załącznik 258992Zobacz załącznik 258993Zobacz załącznik 258994Zobacz załącznik 258995Zobacz załącznik 258996

a resztę chyba zacznę kupować jak będę znała płeć :sorry2: bo ile można białych i ecru ciuszków ;-) na razie chwilowo zaspokoiłam swój głód zakupowy :tak: a oddam się beztroskim zakupom jak poznam mieszkańca brzuszka :-)

ah... śliczności :sorry2: ja tam mam pare szt niebieskich (mój ulubiony kolor) i jak będę mieć dziewczynkę to będzie niebieska księżniczka :tak:.............. żeby wogóle już coś się zagneździło... :cool:

fajowe :tak:

Ja to się zastanawiam czy ta niby @ to nie plamienia owu, bo coś temp mi skoczyła dopiero :dry: za parę dni się wyjaśni, bo albo spadnie albo będzie wysoka :blink:

kobietko nie czytaj!! :no: po co?? :sorry2: będziesz się tylko niepotrzebnie stresować :dry: więcej optymizmu :tak:
ah... śliczności :sorry2: ja tam mam pare szt niebieskich (mój ulubiony kolor) i jak będę mieć dziewczynkę to będzie niebieska księżniczka :tak:.............. żeby wogóle już coś się zagneździło... :cool:

fajowe :tak:

Ja to się zastanawiam czy ta niby @ to nie plamienia owu, bo coś temp mi skoczyła dopiero :dry: za parę dni się wyjaśni, bo albo spadnie albo będzie wysoka :blink:

trzymam kciuki :)

Ja tam dopiero startuje 16 , dolina mnie dopada :(

p.s otworzyłam sobie soczek tymbarku i pod kapslem napis ,, wszystko jest możliwe " :)
Czyli ten kiepski humor nie moze byc spowodowany ani fasolka ani zblizajaca sie @... Moze na browarka sie wybierz;-)

Ja to się zastanawiam czy ta niby @ to nie plamienia owu, bo coś temp mi skoczyła dopiero :dry: za parę dni się wyjaśni, bo albo spadnie albo będzie wysoka

Calkiem mozliwe...:tak:

reklama
Do góry