reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja zastanawiam się nad testowaniem w sobote lub niedzielę... W ogóle to mnie korci żeby zrobić test w czwartek czyli w 8dpo... Zobaczymy moze uda mi się wytrzymać do 14dpo czyli do 26.08...

ja testuję w piątek albo sobotę..no chyba, że uda mi się wytrzymać do niedzieli, co byłoby już w ogóle cudowne..może po prostu oddam test mężowi i on go ukryje, to nie bede miala takiej możliwości...któraś jeszcze testuje???Robimy znowu liste???:-):-)

To już nie długo będziesz wiedzieć :-D, ja się nie piszę póki co na robienie testu, poczekam jeszcze troszkę, ale za Ciebie trzymam mocno kciuki :-)

Ja zastanawiam się nad testowaniem w sobote lub niedzielę... W ogóle to mnie korci żeby zrobić test w czwartek czyli w 8dpo... Zobaczymy moze uda mi się wytrzymać do 14dpo czyli do 26.08...

kochana, widze , że idziemy łep w łep z cyklem:-)Ja tez termin @ mam na 26.08, ale cały czas biorę pod uwagę, że z synem pozytywny test miałam w 9dpo...ale postaram się jak tylko mogę wytrzymać do niedzieli...zapieram się i już!!!!;-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry