maćku
Moderatorka
No ba!hehe
moj tez zadko idzie wiec dlatego dostaje fiu fiu , i tworze sobie wiesz
bo my to zawsze wszedzie razem i to dlatego ale pow mu ze jestem zla ze idziezreszta swoje musialam powiedziec
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ba!hehe
moj tez zadko idzie wiec dlatego dostaje fiu fiu , i tworze sobie wiesz
bo my to zawsze wszedzie razem i to dlatego ale pow mu ze jestem zla ze idziezreszta swoje musialam powiedziec
![]()

Uciekam na razie do wanienki. Ale wroceno to widze ze my kobity tak mamy;-)

okiUciekam na razie do wanienki. Ale wroce
Jak znajdziesz jakis ciekawy artykul to daj linka...
ello telepatycznie mnie przywołałyście![]()
no jakoś tak powoli leci zabiegana jestem że nie mam czasu mysleć tylko jajniki ciągną aż czasem muszę sobie kucnąćno widziałas kochana bo my myslimy o tobie co tam ???
no jakoś tak powoli leci zabiegana jestem że nie mam czasu mysleć tylko jajniki ciągną aż czasem muszę sobie kucnąć
z tym artykułem chodziło mi raczej o wytrzymałość psychiczną bo rzeczywiście na biednych nie trafiło
a najważniejsze że się i udało to i nam się kiedyś uda![]()
chodzi Tobie o test- to jeszcze za szybko a zresztą nie chcę zobaczyć jedną kreskę (znowuno ja tez mam taka nadzieje ze sie uda musi nie ma wyjscia
i dobrze ze maszzajecie przynajmniej tak sie nie mysli niee a nie kusi cie nic , wiesz zeby
laseczki zaraz wracam tylko szybciutkoo prysznic wezme
No cze pikna!:-)chodzi Tobie o test- to jeszcze za szybko a zresztą nie chcę zobaczyć jedną kreskę (znowu)
dzisiaj najadłam się ogórków małosolnych aż mama na mnie tak podejrzanie patrzała-ale przecież to jeszcze o niczym nie świadczy i znowu są mdłości ale teraz myślę że to estrofem który może oszukiwać macicę i stąd te zachciewajki i podpuchy z mdłościami