no to dobrze że nie był wstawiony
wiem że takie samotne wypady są straszne a niestety i u nas włącza się (czyt. w kobietach) jakaś złośliwość i zgryźliwość i robimy się jędzowate
erbuś dzisiaj bądź miła dla swojego M ale nie przesadnie to może troszkę szczególików zdradzi
maćku gdzieś Ty wczoraj zwiałaś tak szybko????
Renni przepiękny suwaczek masz bardzo mi się podoba:-):-):-):-):-):-):-)
Sory dziewczyny, ze wczoraj tak zniklam, ale net mi sie posypal.Dzisiaj to samo (teraz jestem u mamy). Musimy naszego kompowi chyba formata zapodac
Ale fajnie, ze Wy tez tak macie jak M wychodzi... Bo myslalam, ze tylko ja taka jedza jestem;-)
Normalnie umieram z goraca!!!Od rana bylam w pracy w sklepie i myslalm, ze tam nie wyrobie... A wieczorem ide na wesele w delegacji - jak mi sie nie chce!
A tak poza tym to clo chyba dziala, bo czuje, ze cos tam sie na dole dzieje;-)
hej lopciu i maćku
moze coś tam m powie ale widział ze stresa miał także nic nie mowił i był bardzo bardzo milutki jak przyszedł i bardzo sie stesknił za swoja ukochana zonką ;-)
macku wszystkie babolki chyba tak maja , ale jak tu zaufac facetom ;-)
no to fajno ze cos tam sie działa takze wieszz......
mnie tez pobolewa prawa strona ale nie wiem czy to noga tak promieniuje czy ja.....or
hej palissaaa

no wiesz nie bolało podbrzusze jak byłam na dopalaczu , choc ostatnio tez pobolewało jak siadałam nawet to czułam i tak potrafiło przez tydz . Paliskka daj na luz z tempką tylko działaj ;-) co ma byc to bedzie
lopciu cieszę sie ze podoba Ci się moj suwaczek no to twoja zasługa ze tak powiem

Dzisiaj to samo (teraz jestem u mamy). Musimy naszego kompowi chyba formata zapodac
Od rana bylam w pracy w sklepie i myslalm, ze tam nie wyrobie... A wieczorem ide na wesele w delegacji - jak mi sie nie chce!
ciężko powiedzieć czy to już to
wypróbuję jak będzie mnie cosik boleć
fiu fiu
i gorącoooooo