reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to dobrze że nie był wstawiony
wiem że takie samotne wypady są straszne a niestety i u nas włącza się (czyt. w kobietach) jakaś złośliwość i zgryźliwość i robimy się jędzowate:baffled:
erbuś dzisiaj bądź miła dla swojego M ale nie przesadnie to może troszkę szczególików zdradzi:)
maćku gdzieś Ty wczoraj zwiałaś tak szybko????:szok:

Renni przepiękny suwaczek masz bardzo mi się podoba:-):-):-):-):-):-):-)

Sory dziewczyny, ze wczoraj tak zniklam, ale net mi sie posypal. :no:Dzisiaj to samo (teraz jestem u mamy). Musimy naszego kompowi chyba formata zapodac:tak:

Ale fajnie, ze Wy tez tak macie jak M wychodzi... Bo myslalam, ze tylko ja taka jedza jestem;-)

Normalnie umieram z goraca!!!:eek: Od rana bylam w pracy w sklepie i myslalm, ze tam nie wyrobie... A wieczorem ide na wesele w delegacji - jak mi sie nie chce!:szok:

A tak poza tym to clo chyba dziala, bo czuje, ze cos tam sie na dole dzieje;-)

hej lopciu i maćku
moze coś tam m powie ale widział ze stresa miał także nic nie mowił i był bardzo bardzo milutki jak przyszedł i bardzo sie stesknił za swoja ukochana zonką ;-):-D
macku wszystkie babolki chyba tak maja , ale jak tu zaufac facetom ;-)
no to fajno ze cos tam sie działa takze wieszz......
mnie tez pobolewa prawa strona ale nie wiem czy to noga tak promieniuje czy ja.....or

hej palissaaa :-D
no wiesz nie bolało podbrzusze jak byłam na dopalaczu , choc ostatnio tez pobolewało jak siadałam nawet to czułam i tak potrafiło przez tydz . Paliskka daj na luz z tempką tylko działaj ;-) co ma byc to bedzie

lopciu cieszę sie ze podoba Ci się moj suwaczek no to twoja zasługa ze tak powiem :)

reklama
hej lopciu i maćku
moze coś tam m powie ale widział ze stresa miał także nic nie mowił i był bardzo bardzo milutki jak przyszedł i bardzo sie stesknił za swoja ukochana zonką ;-):-D
macku wszystkie babolki chyba tak maja , ale jak tu zaufac facetom ;-)
no to fajno ze cos tam sie działa takze wieszz......
mnie tez pobolewa prawa strona ale nie wiem czy to noga tak promieniuje czy ja.....or

hej palissaaa :-D
no wiesz nie bolało podbrzusze jak byłam na dopalaczu , choc ostatnio tez pobolewało jak siadałam nawet to czułam i tak potrafiło przez tydz . Paliskka daj na luz z tempką tylko działaj ;-) co ma byc to bedzie

lopciu cieszę sie ze podoba Ci się moj suwaczek no to twoja zasługa ze tak powiem :)
ja nic nie biore takze czuje wlasnie jak siedze noi jak chodze boli co to ma znaczyc?

no to dobrze że nie był wstawiony
wiem że takie samotne wypady są straszne a niestety i u nas włącza się (czyt. w kobietach) jakaś złośliwość i zgryźliwość i robimy się jędzowate:baffled:
erbuś dzisiaj bądź miła dla swojego M ale nie przesadnie to może troszkę szczególików zdradzi:)
maćku gdzieś Ty wczoraj zwiałaś tak szybko????:szok:

Renni przepiękny suwaczek masz bardzo mi się podoba:-):-):-):-):-):-):-)

ja nic nie biore takze czuje wlasnie jak siedze noi jak chodze boli co to ma znaczyc?

no wou kochana , tak myślę :)

Ponoc jest sposob sprawdzenia, czy to bol owulacyjny - wstan i energicznie usiadz. Jesli poczukesz klucie, to wlasnie to (ja tak sparawdzam i raczej tak bywa:tak:).
A tempka przed owu jest niska lub nawet jeszcze minimalnie spada. Skacze do gory jak juz jest po owulce (w zaleznosci od kobiety zaraz na drugi albo trzeci dzien)

ellllloooo
witam sie w mega upalna sobotę
Wiem Sculy ja tez bym chciała juz teraz zaraz ;-) ale widac ze tak sie nie da :-(

wszystko się da :tak: w tym cyklu fasolkujemy z ziółkami i już :tak::-)

witam sie dziewczyny kochana,,mogly bys cie mi powiedziec jak jest owulka to boli cos?ja ostatnio mam bole raz po lewej prawej dzisiaj z prawej strony mnie boli!noi temperatura jaka ma byc?ja juz nic nie rozumie!!!!

niektóre kobiety czują ból owulacyjny w jednym cyklu, a w innym już nie :sorry2: ciężko powiedzieć czy to już to :sorry2: ale wiem, że jak boli to dobry znak, bo coś się dzieje :tak: fasolkuj i za parę dni się wyjaśni :tak: co do temp to niektórym spada w dniu owu, a potem strzela do góry :tak: choć czytałam, że często owu jest 2-3 dni przed skokiem temp do góry :tak: żeby tylko było wiadomo kiedy skok to byłoby łatwiej :sorry2:

Ponoc jest sposob sprawdzenia, czy to bol owulacyjny - wstan i energicznie usiadz. Jesli poczukesz klucie, to wlasnie to (ja tak sparawdzam i raczej tak bywa:tak:)

ooo... :-p wypróbuję jak będzie mnie cosik boleć :tak:

Ja dziś miałam grila z rodziną na działce i próbę basenową ;-) basenik ok 2 metry średnicy i 57 cm w górę, a wszyscy dziś nóżki moczyli :-p ja to tam w stroju 2 częściowym paradowałam i pływałam :tak: ale radocha :sorry2::-p;-):tak::-):-D

Witam Was Kobietki :-)

Miłej niedzieli Wam życzę !

Mega gara dzisiaj :cool2: fiu fiu

Maćku jakby nie udało nam sie poklikać udanego owocnego urlopiku zyczę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hello niedzielnie i mega upalnie paść idzie
scully mi też synkowi nadmuchaliśmy wczoraj basenik, ale tego twojego dużego zazdroszczę,:laugh2:
poziomki mój raczej sam juz też nie chce wychodzić no ale jak kawalerski to bez żon obowiązkowo przecież
maćku miłego i owocnego wypoczynku:-D
pallisa działaj ostro

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry