reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

chodzi Tobie o test- to jeszcze za szybko a zresztą nie chcę zobaczyć jedną kreskę (znowu:()
dzisiaj najadłam się ogórków małosolnych aż mama na mnie tak podejrzanie patrzała-ale przecież to jeszcze o niczym nie świadczy i znowu są mdłości ale teraz myślę że to estrofem który może oszukiwać macicę i stąd te zachciewajki i podpuchy z mdłościami

wiem wiem
no nie wiem nie wiem z tymi ogorkami
ale dokladnie poczekajmy hehe ale powiedzialam nie ma co sie nakrecac

reklama
no dlatego czekam
maćku po IUI żeby macica dobrze przyjęła i była dobrze "Ukrwiona" (takie słowo użył) to mam to brać i dużo kochać się no ale z tym kochaniem to jakoś tak rzadko ostatnio bo M pada zmęczony i nici

czy możesz tak na chłopski rozum powiedzieć o edro?

no dlatego czekam
maćku po IUI żeby macica dobrze przyjęła i była dobrze "Ukrwiona" (takie słowo użył) to mam to brać i dużo kochać się no ale z tym kochaniem to jakoś tak rzadko ostatnio bo M pada zmęczony i nici

czy możesz tak na chłopski rozum powiedzieć o edro?

lopciu co to edro ????

a mnie dzis tak kluje w klatce piersiowej ze szok pewnie z tych moich zlosci i nerwow ach jakie to wszystko popi....e !

a bierzesz magnez??
endo to endomertium
no tak myslalam ,
nie nie biore magnezu dzis mnie foch chwycil moj m na kawalerskim i mu nawrzucalam i teraz siedze i sobie tworze wiesz kukuly mnie dopadly , boszeee jaki sie czlowiek zlosliwy zrobil i wogole
a tak na marginesie jestem ciekawa o ktorej przylizie wkurzam sie i tyle i nic na to ni eporadze chyba tez sobie jakies wyjsie zaserfuje heheh i moze sie jakos wyluzuje

Macku gdzies polazla ???? hę ????

oki babolki tez spadam co tu tak sama bede siedziec
dobrej nocy
buziaki

Ostatnia edycja:
no ja mialam reszte siii tylko to prl malpa jedna,
ale trzeba wierzyc kochana ze nam sie uda bo co innego pozostalo dzis czytalam w swiecie kobiety o malzenstwie ktore sie staralo przez 8 lat i sie udalo , Lopciu polecila ten artykul normalnie konczylam go ze lzami w oczach

ja wiem, że sie uda tylko nie wiem kiedy :sorry2: a chciałabym szybciej niż później :tak: a ten artykuł to też przeczytam :tak: my gazety bierzemy z biblioteki, a kupują wsystkie wieć niedługo będę mieć ;-)

no wlasnie masz racje
ja to nie mam szans nawet na iui bo moj sie pewnie by sie nie zgodził :-(ach
tez nie mozesz spac ? ja to pewnie bede tu siedziec az m nie przylizie z kawalerskiego jestem ciekawa o ktorej zladuje nie lubie takich imprez:no::wściekła/y:

i jak po kawalerskim :confused: ja za żadne skarby bym mojegonie puściła :no: o NIE :no: co to, to nie na moje nerwy :no:

Nie wierzę!!!!!!!!!! Jestem dziś pierwsza!!!!!!!!!! :-D A dopiero się obudziłam :-D

ja wiem, że sie uda tylko nie wiem kiedy :sorry2: a chciałabym szybciej niż później :tak: a ten artykuł to też przeczytam :tak: my gazety bierzemy z biblioteki, a kupują wsystkie wieć niedługo będę mieć ;-)

i jak po kawalerskim :confused: ja za żadne skarby bym mojegonie puściła :no: o NIE :no: co to, to nie na moje nerwy :no:

Nie wierzę!!!!!!!!!! Jestem dziś pierwsza!!!!!!!!!! :-D A dopiero się obudziłam :-D

ellllloooo
witam sie w mega upalna sobotę
Wiem Sculy ja tez bym chciała juz teraz zaraz ;-) ale widac ze tak sie nie da :-(
M po kawalerskim spoko nawet nie był wstawiony :szok: ale za to o 4:30 zlądował
nie obylo sie bez komentarza :wściekła/y::wściekła/y: takze nocka z głowy i sie nie wyspałam :no:

Miłego dnia Wam życze kobitki

ellllloooo
witam sie w mega upalna sobotę
Wiem Sculy ja tez bym chciała juz teraz zaraz ;-) ale widac ze tak sie nie da :-(
M po kawalerskim spoko nawet nie był wstawiony :szok: ale za to o 4:30 zlądował
nie obylo sie bez komentarza :wściekła/y::wściekła/y: takze nocka z głowy i sie nie wyspałam :no:

Miłego dnia Wam życze kobitki
no to dobrze że nie był wstawiony
wiem że takie samotne wypady są straszne a niestety i u nas włącza się (czyt. w kobietach) jakaś złośliwość i zgryźliwość i robimy się jędzowate:baffled:
erbuś dzisiaj bądź miła dla swojego M ale nie przesadnie to może troszkę szczególików zdradzi:)
maćku gdzieś Ty wczoraj zwiałaś tak szybko????:szok:

Renni przepiękny suwaczek masz bardzo mi się podoba:-):-):-):-):-):-):-)

Sory dziewczyny, ze wczoraj tak zniklam, ale net mi sie posypal. :no:Dzisiaj to samo (teraz jestem u mamy). Musimy naszego kompowi chyba formata zapodac:tak:
no to dobrze że nie był wstawiony
wiem że takie samotne wypady są straszne a niestety i u nas włącza się (czyt. w kobietach) jakaś złośliwość i zgryźliwość i robimy się jędzowate:baffled:
erbuś dzisiaj bądź miła dla swojego M ale nie przesadnie to może troszkę szczególików zdradzi:)
maćku gdzieś Ty wczoraj zwiałaś tak szybko????:szok:

Ale fajnie, ze Wy tez tak macie jak M wychodzi... Bo myslalam, ze tylko ja taka jedza jestem;-)

Normalnie umieram z goraca!!!:eek: Od rana bylam w pracy w sklepie i myslalm, ze tam nie wyrobie... A wieczorem ide na wesele w delegacji - jak mi sie nie chce!:szok:

A tak poza tym to clo chyba dziala, bo czuje, ze cos tam sie na dole dzieje;-)

reklama
witam sie dziewczyny kochana,,mogly bys cie mi powiedziec jak jest owulka to boli cos?ja ostatnio mam bole raz po lewej prawej dzisiaj z prawej strony mnie boli!noi temperatura jaka ma byc?ja juz nic nie rozumie!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry