lopop
Szczęśliwa mamusia
nalewaj będą miały ogromną frajdęLopop przypomniałaś mi o baseniku-musze wody dziewczynkom nalać:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nalewaj będą miały ogromną frajdęLopop przypomniałaś mi o baseniku-musze wody dziewczynkom nalać:-)
Dziekuje i Tobie rowniez zycze stosunkowo udanego wypoczynkuWitam Was Kobietki :-)
Miłej niedzieli Wam życzę !
Mega gara dzisiajfiu fiu
Maćku jakby nie udało nam sie poklikać udanego owocnego urlopiku zyczę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziekuje i Tobie rowniez zycze stosunkowo udanego wypoczynku![]()
;-)oj kochana kerna tez tak miala wiec siedze cicho i trzymam kciukino jakoś tak powoli leci zabiegana jestem że nie mam czasu mysleć tylko jajniki ciągną aż czasem muszę sobie kucnąć
z tym artykułem chodziło mi raczej o wytrzymałość psychiczną bo rzeczywiście na biednych nie trafiło
a najważniejsze że się i udało to i nam się kiedyś uda![]()

to jakies wariactwo jest jak wy znosicie tw u paly bo u nas w domu niema czym oddychac ja siedze nic nierobie a cieknie ze mnie
ale wczoraj po poludniu i dzis reano bylismy z mezem i dziecmi szwagierki i nasza niunia nad jeziorem i jak weszlam nogami we wode w ten upal to niemoglam sobie odpuscic i sie wykapalam i poplywalam i w dupie mialam gadaie ze w ciazy niepowinno sie kapac w jeziorze bo infekcje mozna zlapac najwyzej bede brala tabsy do cipki i kemik na swedzenie ale wpowiem wam ze bylo bosko sie ochlodzic w jeziorze a ja kocham plywac i niezaluje ale troszke martwie sie jak te upaly znosi moj groszek w dodatku pod warstwa mojego tluszczyku
bo ja juz niedaje rady mam dosc rano jest okale popoludniu leze i zdycham hello niedzielnie i mega upalnie paść idzie
scully mi też synkowi nadmuchaliśmy wczoraj basenik, ale tego twojego dużego zazdroszczę,
poziomki mój raczej sam juz też nie chce wychodzić no ale jak kawalerski to bez żon obowiązkowo przecież
maćku miłego i owocnego wypoczynku
pallisa działaj ostro
Też bym popływałaale do baseniku się nie zmieszczę
![]()

oj kochana kerna tez tak miala wiec siedze cicho i trzymam kciuki
kochane witram sie niedzielnie ale upal u malej w pokoju na oknie na termometrze pokazuje 46 stopnito jakies wariactwo jest jak wy znosicie tw u paly bo u nas w domu niema czym oddychac ja siedze nic nierobie a cieknie ze mnie
ale wczoraj po poludniu i dzis reano bylismy z mezem i dziecmi szwagierki i nasza niunia nad jeziorem i jak weszlam nogami we wode w ten upal to niemoglam sobie odpuscic i sie wykapalam i poplywalam i w dupie mialam gadaie ze w ciazy niepowinno sie kapac w jeziorze bo infekcje mozna zlapac najwyzej bede brala tabsy do cipki i kemik na swedzenie ale wpowiem wam ze bylo bosko sie ochlodzic w jeziorze a ja kocham plywac i niezaluje ale troszke martwie sie jak te upaly znosi moj groszek w dodatku pod warstwa mojego tluszczyku
bo ja juz niedaje rady mam dosc rano jest okale popoludniu leze i zdycham
o korka ale sie rozpisalam zycze wam milego konca dnia bede tu jeszcze zagladac

), w sumie można zaczynać w końcu plemniczki muszą dojrzeć ;-)no to zycze owocnych staranek zycze :-)nie ma co zazdrościć tylko nóżki moczyć
a tam infekcja ;-) ochłoda ważniejsza w taki upał
U mnie lada dzień okres płodny (chyba), w sumie można zaczynać w końcu plemniczki muszą dojrzeć ;-)
kochana trzymaj się i wykorzystajcie urlopik bardzo owocnieWpadlam sie pozegnac. Jutro rano jedziemy i zagladne tu dopiero w niedziele...
Trzymam oczywiscie kciuki za letnie bzykanka, aby byly owocne;-) I za fasolki!
Buziaczki!:-)