a ja siedzę na necie i szukam noclegów![]()
a ja szukam opini o tym lekarzu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja siedzę na necie i szukam noclegów![]()
je jestem caly czas ale niewiem co pisac a na necie szukam sobie rzeczy o zebach :-/ i jakies gabinety gdzie robia zeby po narkoza alewiekszosc jest daleko :-(
mam 2 do wykopania a znieczulenia na mnie niestety niedzialaja :-(a co ty zeby pod narkoza chcesz robic ?????
wykopanie to wyrwanie??mam 2 do wykopania a znieczulenia na mnie niestety niedzialaja :-(
mam 2 do wykopania a znieczulenia na mnie niestety niedzialaja :-(
nie do wyrwania sie niedadza musza byc wykopane bo przy rwaniu beda pekaly bo maja duze ubytki niestety :-( wiec na bank bada wykopane :-( a ja juz 2 razy mialam kopane zeby wiec wiem co to jest 1 raz w podstawowce na zywca a 2 raz w gimnazjum z 2 znieczuleniami i zab pekal mimo ze byl caly i dentysta go kopal a znieczulenia nic niedaly i kumple prowadzili mnie potem do domu blada i slaba ledwo szlam wiecv teraz tylko pod narkoza sie zgodze je wykopac mimo ze to kosztowny zabieg ale mam juz dosc tych 2 zebow bo co jakis czas bola :-( a od nich potem cala lewa strona boli :-( wiec szukam takiego gabinetu blisko bo niewszedzie sawykopanie to wyrwanie??
erbuś co ty ztą dupą kochana?no co ty slonko dzisiaj sa takie znieczulenia ze szok , ja to sie panicznie boje dentysty jak to mowie wole na porodowce lezec niz isc do dentyst i milam wyrywany zab znaczy sie pozostalosci bo sie ukruszyl i nic a nic nie bolalo
poszukaj lepiej dobrego dentysty , teraz tez jest znieczulenie tzw komputerowe wieksza kasa ale nic nie czujesz
kobitki uciekam , ide ziolo zaparzyc i spac oczka sie same zamykaja zreszta ma stresa
trzymajcie sie dobrej nocki i do pokliknia
do d...... to wszystko