reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mam 2 do wykopania a znieczulenia na mnie niestety niedzialaja :-(

no co ty slonko dzisiaj sa takie znieczulenia ze szok , ja to sie panicznie boje dentysty jak to mowie wole na porodowce lezec niz isc do dentyst i milam wyrywany zab znaczy sie pozostalosci bo sie ukruszyl i nic a nic nie bolalo
poszukaj lepiej dobrego dentysty , teraz tez jest znieczulenie tzw komputerowe wieksza kasa ale nic nie czujesz

kobitki uciekam , ide ziolo zaparzyc i spac oczka sie same zamykaja zreszta ma stresa
trzymajcie sie dobrej nocki i do pokliknia
do d...... to wszystko

Ostatnia edycja:
wykopanie to wyrwanie??
nie do wyrwania sie niedadza musza byc wykopane bo przy rwaniu beda pekaly bo maja duze ubytki niestety :-( wiec na bank bada wykopane :-( a ja juz 2 razy mialam kopane zeby wiec wiem co to jest 1 raz w podstawowce na zywca a 2 raz w gimnazjum z 2 znieczuleniami i zab pekal mimo ze byl caly i dentysta go kopal a znieczulenia nic niedaly i kumple prowadzili mnie potem do domu blada i slaba ledwo szlam wiecv teraz tylko pod narkoza sie zgodze je wykopac mimo ze to kosztowny zabieg ale mam juz dosc tych 2 zebow bo co jakis czas bola :-( a od nich potem cala lewa strona boli :-( wiec szukam takiego gabinetu blisko bo niewszedzie sa

erbus dla mnie samo pojscie do gabinetu to ogromny stres po tych moich przygodach z dentystami juz wole miec stracie z tesciowa nizusiasc na fotel dentystyczny

Ostatnia edycja:
no co ty slonko dzisiaj sa takie znieczulenia ze szok , ja to sie panicznie boje dentysty jak to mowie wole na porodowce lezec niz isc do dentyst i milam wyrywany zab znaczy sie pozostalosci bo sie ukruszyl i nic a nic nie bolalo
poszukaj lepiej dobrego dentysty , teraz tez jest znieczulenie tzw komputerowe wieksza kasa ale nic nie czujesz

kobitki uciekam , ide ziolo zaparzyc i spac oczka sie same zamykaja zreszta ma stresa
trzymajcie sie dobrej nocki i do pokliknia
do d...... to wszystko
erbuś co ty ztą dupą kochana?

a blisko to znaczy gdzie takie są???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry