reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Coś jeszcze fajnego kupiłaś dla córci ?!? Jaką pościel ?
A co do ludzi to zależy pewnie gdzie i nie wolno wrzucać wszystkich do jednego wora...ja tam nie przebywam w towarzystwie wiecznie wymęczonych więc nie zgadzam się z tą opinią.

oczywiscie kolekcja ubranek tez sie powiekszyla
kazdy ma inna opinie i tyle a ty jak w warszawie z mezem?

Ja w Krakowie jestem, ale do Warszawy jeżdże do lekarza więc dlatego Ci pisałam że w pon do stolicy jedziemy.

poziomki wygooglaj sobie "późna implantacja zarodka" i poczytaj

Ostatnia edycja:
Dziękujemy :-) erbuś doczekasz się już niedługo! Ja cały czas trzymam kciukasy &&&

Niewyraźne bo zdjęcie zdjęcia i zmniejszane...ale ja tam wszystko dokładnie widzę.
A ja Twojego brzuszka też jeszcze nie widziałam :no::no::no:
bo moj dopiero rosnie a twoj juz duzy jest kochana nietarguj sie ze mna tylko sie w koncu nam tu pochwal szymonkowym domkiem jak u mnie bedzie juz ladnie widac to tez sie bede chwalic :-)
cześć Baboliki...ja nie przy kawie, ale przy barszczyku...zelazo uzupełniam ;)
muszę poczytac coście nastukały...sporo wyjeżdżamy teraz wiec rzadko zagladam, ale myśle co u Was?

Maćki i Toska udanego wypoczynku i staranek urlopowych zyczę...

Lopop trzymam kciuki, zeby pozytywnie było ;)

Żabka zazdroszcze, ze czujesz już cos...ja wypatruję...ale sama nie wiem czy to ruchy, czy moje jelita...czekam na porządnego kopniaka...

Erba, Pallisa uda si, musi się udać... w życiu nie ma rzeczy niemozliwych, wierze w to i zawsze sie sprawdza...tylko musicie wyczekac w swojej kolejce :( nie wiem czy to jakieś pocieszenie, ale nadzieja umiera ostatnia ;)

Weszłam dziś na wage i zoonk...cholipka nie dosyć,z e nic nie przybrałam od 2 tyg. to jeszcze schudłam 0,7 kg :( trochę sie zmartwiłam, bo prawe nic nie przytyłam od początku ciaży....wizyte mam dopiero pod koniec miesiaca, a w piatek na urlop, mam nadzieje, ze to przez upały i zmniejszony apetyt...

jak u Ciebie Batonik, wszystko w porządku, jak znosisz upały, dolegliwosci jakieś?
ostatnio kocham barszczyk :-) a ty juz tez napewno czujesz :-) to jak jakbys wpuscila do ust wody i rybke i rybka muska co jakis czas policzki :-) tak ja to opisuje :-)
Witam się i ja :)

Niestety zbliża się koniec urlopu i w piątek wracamy do domu ;/

Staranka były intensywne ale co z tego bedzie zobaczymy - nie licze na cud ...

Pozdrawiam was serdecznie
poyjemy zobaczymy ;-)
Cześć dziewczyny:-)
Zaczne od początku, w ciąży z Gabi było tak:
Dzień przed @ poszłam do gin bo leciała mi siara,gin powiedziała że macica jest lekko powiększona ale za wcześnie żeby coś na 100% stwierdzić(dodam że przez cały czas miałam duże przeczucie że jestem w ciąży). Po wizycie dostałam @ ale o połowę mniejszą i krótszą,od razu poszłam więc na usg (niestety robiła je radiolog) i powiedziała mi że w ciąży nie jestem ale w opisie napisała że jest coś co może być ciałkiem żółtym(byłam zrozpaczona i wściekła bo cały czas byłam pewna że w ciąży jestem).
Chyba następnego dnia poszłam na bhcg i wynik wyszedł niejednoznaczny. Powtórzyłam po 2 dniach i hcg urosło.
Moja gin była nieco zdziwiona bo poziom hcg nie zgadzał się z ostatnia normalną @,więc przyjeła ta niby @ jako ostatną @ i według tego wyliczyła tp. Teraz miałam przed @ wszystkie objawy ciąży. I w terminie pojawiła się taka niby @ ale zamiast trwać 6-7 dni trwała niespełna 4 ( normalnie mam bardzo obfite) i była jak na mnie skąpa. Piersi bolą mnie nadal dzisiaj od rana zapycham się krakersami bo miałam potworne mdłości (teraz na szczęście minęły),czasami pobolewa mnie podbrzusze,i siusiam troche częściej niż normalnie.
Jak myślicie może być powtórka?
Jeżeli tak to nawet gin nic nie wymaca bo za wcześnie może być,a nie chce sobie robić nadziei.:dry:
a robilas test albo beta hcg???
ja też w sierpniu :tak: ale marzę o słabszym żarze :tak:

o co chodzi z tym Marokiem?? :-p ja nic nie wiem :-p

jej :szok: dzidziolek śliczny :tak:;-):-D

nie martw się ;-) u mnie koleżanka z pracy (w ciąży) też schudła :tak: to te upały :tak:

a ja trzymam kciukaski za cud dla ciebie :tak::tak::tak:

kochana trzeba poczekać i się wyjaśni :tak: trzymam kciukaski :tak:

:sad: :sad: a ja to taka bidulka jestem :sad: :sad: płodne mam :sad: a od wczoraj biegunka i gorączka się mnie trzyma 37,0 i nie chce spaść :sad: jeszcze francowata lekarka nie chciała mi zwolnienia dać, bo uważa, że udaję :sad: źle się czuję i już wracam do łóżka :sad:
mialam jechac we wrzesniu z mezem i corcia do maroko na tydzien na spotkanie z mama ale niestety nielecimy :-(
Kochana bylam tak zalatana ze szok wkoncu kupilam wozek i posciel jeden tydzie4n bylam w gorach z ciotka drugi latalam po sklepach wczoraj wrocilam.
w pl powiem ci ze ludzie sa tak zapracowani i zmeczeni ze szok
kochana a ty chcesz te liscie bo adresu sie jeszcze niedoczekalam na gg :-D

bo moj dopiero rosnie a twoj juz duzy jest kochana nietarguj sie ze mna tylko sie w koncu nam tu pochwal szymonkowym domkiem jak u mnie bedzie juz ladnie widac to tez sie bede chwalic :-)

ostatnio kocham barszczyk :-) a ty juz tez napewno czujesz :-) to jak jakbys wpuscila do ust wody i rybke i rybka muska co jakis czas policzki :-) tak ja to opisuje :-)

poyjemy zobaczymy ;-)

a robilas test albo beta hcg???

mialam jechac we wrzesniu z mezem i corcia do maroko na tydzien na spotkanie z mama ale niestety nielecimy :-(

kochana a ty chcesz te liscie bo adresu sie jeszcze niedoczekalam na gg :-D

Liscie chceeeeeeeeeee

posciel i ubranka zdjecia mam

Uploaded with ImageShack.us

ellooo wieczorowo :)

Sevensonka Vanessa cudna :)
jestem pod wrazeniem usg 3d jak wszystko wyraznie widac

dziekuje bardzo
posciel

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnio edytowane przez moderatora:
siemka ponownie
svensonka córeczka podobna do ciebie twój nosek ma :) trzeba słuchać jednak starszej koleżanki ze córka będzie:)hihi i co
zaszalałaś kochana w kraju :)
zabka no szkoda że nici z wyjazdu:(
erba hello :):):)
Mysza i batonik jak tam po kawce? a mnie nie zaprosiłyście:(

siemka ponownie
svensonka córeczka podobna do ciebie twój nosek ma :) trzeba słuchać jednak starszej koleżanki ze córka będzie:)hihi i co

Zaszalalam
pokupowalam troche ubranek wozek i posciek

siemka ponownie
siemka lopciu
ach jaka to przyjemnose kupowania takich ubranek i wogole , pamietam jak kupowałam dla corci to wyjmowalam i ukladalam je w szafie 5 razy dziennie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry