Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boszeeeeeeeeee skąd Ty bierzesz tyle siłyWitajcie Kobietki!
Nie narzekajmy na upały bo dopiero co była paskudna i szara zima :-)
Mam nadzieje że w sierpniu będzie podobnie bo wybieramy się na wakacje.
Pozdrawiam Was wszystkie!

najlepiej cos fajnego albo praktycznego ;-):-) Witam w upalny wtorkowy poranek ;-)
odkąd są takie upały moim nieodłącznym przyjacielem jest wentylatorwczoraj to już myślałam że zejdę z tego świata, było tak duszno że ciężko się oddychało
dziś niestety muszę wybrać się do galerii po prezent dla mamy męża z okazji urodzintylko że nie mam koncepcji i na dodatek nie chce mi się jechać w ten skwar, dobrze że chociaż tam jest klimatyzacja
no Babolki wstajemy już ;-):-)
no ja czekam na piatek bo mezus obiecal dzieciakom ze w piatek pojedziemy nad jezioro znowu :-) mam tylko nadzieje ze burze niebeda po niedzieli bo wtedy mezus ma tydzien urlopu i chcemy do leby jechac wiec ma byc ladnie niech sie wypada i wyburzuje w czwartek i jutro :-)witam się juz mega wykończona upałem
pajka nigdzie nie pada niestety w kraju żar się leje z nieba
erbuś bardzo dobrze znasz nazwę ziółekpomogą pomogą
ja siedząc w domu mam objawy jakiegoś odwodnienia chybya żołądek boli ciężko sie oddycha i muli mniechyba nienawidze już słońca jakoś tak w tym roku to słońce daje sie we naki mi jak nigdy a tak zawsze lubilam sie opalać a teraz nawet w cieniu nie wysiędzę
i non stop piję się zastanawiam czy nie mam może cukrzycy jakoś samopoczucie moje jest niespecjalne
ja chcę deszczu 3 dni pochmurnego nieba
zabka ja też się wczoraj kapałam ach jak przyjemnie było
![]()
dlugo cie niebylo znaczy sie was ciebie i szymonka :-) napewno juz masz piekny brzuszek mi jedynie moja dolna falde tluszczu wywalilotroche do przodu :-)Witajcie Kobietki!
Nie narzekajmy na upały bo dopiero co była paskudna i szara zima :-)
Mam nadzieje że w sierpniu będzie podobnie bo wybieramy się na wakacje.
Pozdrawiam Was wszystkie!
no czas leci mi juz minelo pol roku jak z wami na straczkach 2010 siedze :-)Boszeeeeeeeeee skąd Ty bierzesz tyle siły
no ja też zawsze kochałam słońce a to chyba od tych tabletek takie dziwne rzeczy się ze mną dzieją wiesz no bi jak inaczej?
a my za tydzień na uropik w góry jak ja to zniosę
Mysza ale ten suwaczek zasuwa parę dni nie zaglądałaś i ostro ruszył do przodu:-)
jakby ktos w bebenek stukal co jakis czas :-) wiec wieczorami bede podsluchiwac babelka czy spi czy daje czadu bo jeszcze nie zawsze go czuje a jak czuje to delikatniepokoje sa od 30 zl ale nierezerwowalam bo chcemy jechac na 2 noclegi a jak niebedzie pogody to niepojedziemy wiec na miejscu cos znajdziey a do maroka niestety przeowa sie na przyszly rok bo ambasada amerykanska stwarza mojej mamie problemy z wyjazdem i niewypali mama jest bardzo zlaze mialo byc tak pieknie a glupia biurokracja wszystko popsola :-( no ale za rok mam nadzieje ze juz nic niestanie na przeszkodzie naszemu spotkaniu :-)musiałam Was zostawić na chwilunię bo zrobilam kawkę takiemu panu co czyści i dba o trawniki i zieleń gminną nie wiem jak się to fachowowo nazywa ale wiecie o kogo chodzi no przynajmniej chłop się trochę w cieniu ukrył bo mamy duży orzech i pod nim ławeczkę i tam przeważnie siedzimy jak na balkonie świeci słońce
zabka no to super urlopik się zapowiada za ile pokoje wynajęliście??
kiedy na ślub do Maroka lecicie?(we wrześniu dobrze pamiętam?)
jest ślicznylopop sił mam ostatnio co nie miara...ale nie mam ich jak spożytkować, bo na pranie, prasowanie i układanie jeszcze za wcześnie.
A Ty kiedy będziesz już coś wiedzieć ? Ja cały czas trzymam mocno kciukasy &&&
Żabko brzuszek rośnie, to fakt...wydaje mi się ze w ciągu ostatniego weekendu podniósł się nieco do góry i powiększył...bo generalnie jest raczej na dole i nie wiem czy może mieć na to wpływ ułożenie pośladkowe Szymona.
Ja miałam wczoraj wizytę i moje dziecię waży już 0,5kgjest śliczny
Wklejam Wam zdjęcie ze ściągą i bez
pokoje sa od 30 zl ale nierezerwowalam bo chcemy jechac na 2 noclegi a jak niebedzie pogody to niepojedziemy wiec na miejscu cos znajdziey a do maroka niestety przeowa sie na przyszly rok bo ambasada amerykanska stwarza mojej mamie problemy z wyjazdem i niewypali mama jest bardzo zlaze mialo byc tak pieknie a glupia biurokracja wszystko popsola :-( no ale za rok mam nadzieje ze juz nic niestanie na przeszkodzie naszemu spotkaniu :-)
hej erbus niema za duzo do nadrabiania :-)
troche niewyrazne to zdjecie ale i tak fajne a kiedy pochwalisz sie zdjeciem ?? pajka i svensonka juz sie kilka razy pochwalily jeszcze tylko ty zostalas z tych co maja juz wieksze brzuszki :-)lopop sił mam ostatnio co nie miara...ale nie mam ich jak spożytkować, bo na pranie, prasowanie i układanie jeszcze za wcześnie.
Żabko brzuszek rośnie, to fakt...wydaje mi się ze w ciągu ostatniego weekendu podniósł się nieco do góry i powiększył...bo generalnie jest raczej na dole i nie wiem czy może mieć na to wpływ ułożenie pośladkowe Szymona.

troche niewyrazne to zdjecie ale i tak fajne a kiedy pochwalisz sie zdjeciem ?? pajka i svensonka juz sie kilka razy pochwalily jeszcze tylko ty zostalas z tych co maja juz wieksze brzuszki :-)lopop sił mam ostatnio co nie miara...ale nie mam ich jak spożytkować, bo na pranie, prasowanie i układanie jeszcze za wcześnie.

Myszko Szymuś śliczny !
Mam nadzieję ze i my(weteranki) niedługo będziemy wklejały takie foty , ach....
troche niewyrazne to zdjecie ale i tak fajne a kiedy pochwalisz sie zdjeciem ?? pajka i svensonka juz sie kilka razy pochwalily jeszcze tylko ty zostalas z tych co maja juz wieksze brzuszki :-)