Bry laseczki :-)
Hej Olkale słonko nasze tesknimy za Tobą :-)
Wczoraj tak sobie myślałam i jak to mowią Nadzieja matką głupich , ale każdą matkę trzeba kochać .
no za mnie też bys babo potrzymała nie ;-)
to ja teraz kawke wypiję bo od rana na spotkaniu z dyra , ale nie bylo tak zle
cześć Baboliki...ja nie przy kawie, ale przy barszczyku...zelazo uzupełniam
muszę poczytac coście nastukały...sporo wyjeżdżamy teraz wiec rzadko zagladam, ale myśle co u Was?
Maćki i Toska udanego wypoczynku i staranek urlopowych zyczę...
Lopop trzymam kciuki, zeby pozytywnie było
Żabka zazdroszcze, ze czujesz już cos...ja wypatruję...ale sama nie wiem czy to ruchy, czy moje jelita...czekam na porządnego kopniaka...
Erba, Pallisa uda si, musi się udać... w życiu nie ma rzeczy niemozliwych, wierze w to i zawsze sie sprawdza...tylko musicie wyczekac w swojej kolejcenie wiem czy to jakieś pocieszenie, ale nadzieja umiera ostatnia
Weszłam dziś na wage i zoonk...cholipka nie dosyć,z e nic nie przybrałam od 2 tyg. to jeszcze schudłam 0,7 kgtrochę sie zmartwiłam, bo prawe nic nie przytyłam od początku ciaży....wizyte mam dopiero pod koniec miesiaca, a w piatek na urlop, mam nadzieje, ze to przez upały i zmniejszony apetyt...
jak u Ciebie Batonik, wszystko w porządku, jak znosisz upały, dolegliwosci jakieś?
Hej Olkale słonko nasze tesknimy za Tobą :-)
Wczoraj tak sobie myślałam i jak to mowią Nadzieja matką głupich , ale każdą matkę trzeba kochać .
Zobacz załącznik 264292 no to zapraszam na kawkę poranną wirtualną ;-):-)
Lopop ja też trzymam &&&&&&&& i za naszą Tośkę i Maćku za owocne staranka
Witaj Olkale
no za mnie też bys babo potrzymała nie ;-)
to ja teraz kawke wypiję bo od rana na spotkaniu z dyra , ale nie bylo tak zle