reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziś 24dc. Ostatnio o tej porze już była @, Zresztą tak miałam od jakiegoś czasu. Teraz nawet zabarwionego śluzu nie widać tylko rzadki i biały. Jutro rano biorę ostatnią tabletkę duphastonu.
Teraz nie wiem kiedy zrobić test, czy robić w ogóle?
Mam ten problem, że akurat pracuję na nocki.
Czy robić testa jak się wyśpię tak ok 11.00 12.00?

Tylko, że brzuch mnie delikatnie pobolewa tak jak na @:-p

Tośka szybko ten Twój urlop przeleciał. Mam nadzieje że mimo intensywnych staranek wrócisz wypoczęta...i będziecie do końca życia patrzyć na owoc tych wakacji. &&&

Scully jak nie urok to sr... Mam nadzieje że z godzinki na godzinkę będzie tylko lepiej.

Palissa ja jak poszłam do ginka to powiedział ze rozpulchniona macica jest też oznakom ciąży, ale podobno tak się dzieje też przed okresem. Trzymam kciuki za fasolkę.

Batonik a gdzie popołudniowa kawusia ?!? Nie opierdzielaj się!

Lopop ja brałam dupka 3x1 do 18tc....więc myślę że możesz brać jak CI się ta lutka skończy. Choć ja bym do ginka mimo to zadzwoniła i jeszcze dopytała. W takich sytuacjach nie ma głupich pytań i zawracania głowy -> wszystko jest potrzebne.

mówisz i masz ;-) czekałam z tą kawą ale wiadomo było kiedy wrócisz jak Ci się lofer włączył :-D

do%20kawy.jpg

Tośka szybko ten Twój urlop przeleciał. Mam nadzieje że mimo intensywnych staranek wrócisz wypoczęta...i będziecie do końca życia patrzyć na owoc tych wakacji. &&&

Scully jak nie urok to sr... Mam nadzieje że z godzinki na godzinkę będzie tylko lepiej.

Palissa ja jak poszłam do ginka to powiedział ze rozpulchniona macica jest też oznakom ciąży, ale podobno tak się dzieje też przed okresem. Trzymam kciuki za fasolkę.

Lopop ja brałam dupka 3x1 do 18tc....więc myślę że możesz brać jak CI się ta lutka skończy. Choć ja bym do ginka mimo to zadzwoniła i jeszcze dopytała. W takich sytuacjach nie ma głupich pytań i zawracania głowy -> wszystko jest potrzebne.

No i bylam tak blisko i sie nie spotkalysmy kicha

no jeśli gin wypisał Ci dwie recepty to spokojna głowa to prawie tak samo jak z ovitrelle i pregnylem;-)

Uploaded with ImageShack.us

Moja coreczka Vanessa 24 tydzien 3D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wiedziałam kochana że na Ciebie mogę liczyć :-D pychotka :-)

No szkoda... trzeba było wcześniej się odezwać.
Vanessa cudna!
Jak tam minął pobyt w PL ?

Kochana bylam tak zalatana ze szok wkoncu kupilam wozek i posciel jeden tydzie4n bylam w gorach z ciotka drugi latalam po sklepach wczoraj wrocilam.
w pl powiem ci ze ludzie sa tak zapracowani i zmeczeni ze szok

reklama
Coś jeszcze fajnego kupiłaś dla córci ?!? Jaką pościel ?
A co do ludzi to zależy pewnie gdzie i nie wolno wrzucać wszystkich do jednego wora...ja tam nie przebywam w towarzystwie wiecznie wymęczonych więc nie zgadzam się z tą opinią.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry