Scully
mamusia :)
Witajcie Kobietki!
Nie narzekajmy na upały bo dopiero co była paskudna i szara zima :-)
Mam nadzieje że w sierpniu będzie podobnie bo wybieramy się na wakacje.
Pozdrawiam Was wszystkie!
ja też w sierpniu
ale marzę o słabszym żarze 
pokoje sa od 30 zl ale nierezerwowalam bo chcemy jechac na 2 noclegi a jak niebedzie pogody to niepojedziemy wiec na miejscu cos znajdziey a do maroka niestety przeowa sie na przyszly rok bo ambasada amerykanska stwarza mojej mamie problemy z wyjazdem i niewypali mama jest bardzo zlaze mialo byc tak pieknie a glupia biurokracja wszystko popsola :-( no ale za rok mam nadzieje ze juz nic niestanie na przeszkodzie naszemu spotkaniu :-)
hej erbus niema za duzo do nadrabiania :-)
o co chodzi z tym Marokiem??
ja nic nie wiem 
Ja miałam wczoraj wizytę i moje dziecię waży już 0,5kgjest śliczny
Wklejam Wam zdjęcie ze ściągą i bez
jej
dzidziolek śliczny
;-)
Weszłam dziś na wage i zoonk...cholipka nie dosyć,z e nic nie przybrałam od 2 tyg. to jeszcze schudłam 0,7 kgtrochę sie zmartwiłam, bo prawe nic nie przytyłam od początku ciaży....wizyte mam dopiero pod koniec miesiaca, a w piatek na urlop, mam nadzieje, ze to przez upały i zmniejszony apetyt...
nie martw się ;-) u mnie koleżanka z pracy (w ciąży) też schudła
to te upały 
Staranka były intensywne ale co z tego bedzie zobaczymy - nie licze na cud ...
a ja trzymam kciukaski za cud dla ciebie

Cześć dziewczyny:-)
Zaczne od początku, w ciąży z Gabi było tak:
Dzień przed @ poszłam do gin bo leciała mi siara,gin powiedziała że macica jest lekko powiększona ale za wcześnie żeby coś na 100% stwierdzić(dodam że przez cały czas miałam duże przeczucie że jestem w ciąży). Po wizycie dostałam @ ale o połowę mniejszą i krótszą,od razu poszłam więc na usg (niestety robiła je radiolog) i powiedziała mi że w ciąży nie jestem ale w opisie napisała że jest coś co może być ciałkiem żółtym(byłam zrozpaczona i wściekła bo cały czas byłam pewna że w ciąży jestem).
Chyba następnego dnia poszłam na bhcg i wynik wyszedł niejednoznaczny. Powtórzyłam po 2 dniach i hcg urosło.
Moja gin była nieco zdziwiona bo poziom hcg nie zgadzał się z ostatnia normalną @,więc przyjeła ta niby @ jako ostatną @ i według tego wyliczyła tp. Teraz miałam przed @ wszystkie objawy ciąży. I w terminie pojawiła się taka niby @ ale zamiast trwać 6-7 dni trwała niespełna 4 ( normalnie mam bardzo obfite) i była jak na mnie skąpa. Piersi bolą mnie nadal dzisiaj od rana zapycham się krakersami bo miałam potworne mdłości (teraz na szczęście minęły),czasami pobolewa mnie podbrzusze,i siusiam troche częściej niż normalnie.
Jak myślicie może być powtórka?
Jeżeli tak to nawet gin nic nie wymaca bo za wcześnie może być,a nie chce sobie robić nadziei.![]()
kochana trzeba poczekać i się wyjaśni
trzymam kciukaski 
a ja to taka bidulka jestem
płodne mam
a od wczoraj biegunka i gorączka się mnie trzyma 37,0 i nie chce spaść
jeszcze francowata lekarka nie chciała mi zwolnienia dać, bo uważa, że udaję
źle się czuję i już wracam do łóżka