Witam.
Test dzisiaj kupiłam.
Jutro zrobię jak po nocce pośpię bo dzisiaj to chyba już za późno. Lepiej troszkę z przespanego moczu, tak jak po normalnej przespanej nocy.
Upał okropny, w pracy ok 50 st.C. Na drugich zmianach chyba odlecę i będą musieli karetkę wzywać. Już teraz jestem mocno osłabiona. Chociaż dostanę zwolnienie, poleniu****ę, a w dodatku zapłacą mi 100% jakby mnie z pracy karetka zabrała

Chyba rzeczywiście mam migrenę po tym wypadku. Wszystkie objawy pasują. Wczoraj zaczęło mi się robić słabo a później zaczęła mi przez chwilę z nosa woda lecieć. Ponoć tak może być przy migrenie. Głowa boli mnie z jednej strony, głównie z lewej, aż ucho mnie boli

a wizyta u neurologa dopiero za jakieś 10 dni. Ciekawe czy znowu będzie mnie wysyłał na EEG. Kiepskie badanie. Nudne i meczące.
witam sie popoludniowo skwar straszny co nowego ? dopiero co wykopalam psiaka kochanego przynajmnie odechnie od zaru,,,dobrze ze mam wentylacje w domu klima,,,ja jestem nie cierpliwa czekam cierpliwie do 26 albo 1 sierpien sama nie wiem jak mam liczyc,,,zawsze mialam co 30 dni a ostatnio co 37 wiek czasu,
Ostatnio jak kąpaliśmy naszego psa to później przez kilka dni się do mnie nie zbliżał, bo on nie lubi wody, kąpania.
A co do @. Ja zawsze po najdłuższym cyklu później mam króciutki. Ale przy takiej pogodzie zawsze może się coś przestawić.
A tak w ogóle nie pamiętam jak to było z badaniem szyjki macicy. Czy przed samym okresem szyjka jest mocno rozpulchniona, czy tak jest tylko przy ciąży? Piersi jędrne i maxymalnie nabrzmiałe, śluz nadal biały. Dziewczyny jak w pracy durzo piją to mówią, ze wszystko bez problemu wypocą i do ubikacji nie chodzą na siusiu a ja co chwilę miała bym ochotę wyjśc do ubikacji, przy tak wysokiej temperaturze, poceniu się nawet na twarzy, nieraz to tak, ze aż pot cieknie ciurkiem, ja chodzę do ubikacji z 10 razy w przeciągu 8 godzin.