reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Miałam tak w poprzedniej ciąży ,a i @ miałam byle jaką(wczoraj naprodukowałam posta na ten temat) i często siusiam ale trochę się boje że się nakręcam. Chyba jestem jednym z tych niewielu przypadków u których implantacja jest bardzo puzno:dry:

cześć kochane zakupy zrobione
kawka z teściową wypita
byłam u lekarza i zapytalam się o tą lutkę i duphaston i można po skończeniu brać bez obaw- mówię wam mamy super lekarza ogólnego z kobietką można o wszystkim porozmawiać:)
także dziewczyny znacie się na rzeczy bo dobrze radziłyście:)

witam sie popoludniowo skwar straszny co nowego ? dopiero co wykopalam psiaka kochanego przynajmnie odechnie od zaru,,,dobrze ze mam wentylacje w domu klima,,,ja jestem nie cierpliwa czekam cierpliwie do 26 albo 1 sierpien sama nie wiem jak mam liczyc,,,zawsze mialam co 30 dni a ostatnio co 37 wiek czasu,

witam sie popoludniowo skwar straszny co nowego ? dopiero co wykopalam psiaka kochanego przynajmnie odechnie od zaru,,,dobrze ze mam wentylacje w domu klima,,,ja jestem nie cierpliwa czekam cierpliwie do 26 albo 1 sierpien sama nie wiem jak mam liczyc,,,zawsze mialam co 30 dni a ostatnio co 37 wiek czasu,
pallissa ja nie pomogę a na pewno wylicz jakąś średnią z 3 ostatnich miesięcy albo do 28 lipca już coś powinno być wiadome

reklama
Witam.
Test dzisiaj kupiłam.
Jutro zrobię jak po nocce pośpię bo dzisiaj to chyba już za późno. Lepiej troszkę z przespanego moczu, tak jak po normalnej przespanej nocy.
Upał okropny, w pracy ok 50 st.C. Na drugich zmianach chyba odlecę i będą musieli karetkę wzywać. Już teraz jestem mocno osłabiona. Chociaż dostanę zwolnienie, poleniu****ę, a w dodatku zapłacą mi 100% jakby mnie z pracy karetka zabrała:-D
Chyba rzeczywiście mam migrenę po tym wypadku. Wszystkie objawy pasują. Wczoraj zaczęło mi się robić słabo a później zaczęła mi przez chwilę z nosa woda lecieć. Ponoć tak może być przy migrenie. Głowa boli mnie z jednej strony, głównie z lewej, aż ucho mnie boli:szok: a wizyta u neurologa dopiero za jakieś 10 dni. Ciekawe czy znowu będzie mnie wysyłał na EEG. Kiepskie badanie. Nudne i meczące.

Ostatnio jak kąpaliśmy naszego psa to później przez kilka dni się do mnie nie zbliżał, bo on nie lubi wody, kąpania.
A co do @. Ja zawsze po najdłuższym cyklu później mam króciutki. Ale przy takiej pogodzie zawsze może się coś przestawić.

A tak w ogóle nie pamiętam jak to było z badaniem szyjki macicy. Czy przed samym okresem szyjka jest mocno rozpulchniona, czy tak jest tylko przy ciąży? Piersi jędrne i maxymalnie nabrzmiałe, śluz nadal biały. Dziewczyny jak w pracy durzo piją to mówią, ze wszystko bez problemu wypocą i do ubikacji nie chodzą na siusiu a ja co chwilę miała bym ochotę wyjśc do ubikacji, przy tak wysokiej temperaturze, poceniu się nawet na twarzy, nieraz to tak, ze aż pot cieknie ciurkiem, ja chodzę do ubikacji z 10 razy w przeciągu 8 godzin.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry