Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
toska wypoczęta i zwarta do pracy jesteśjeszcze jutro zaszalejcie
a plecy to może mały znaczek jest
erbuś wreszcie motywacja cieszę sie że mój bananek Ci się podobażyczę powodzenia z lekarzem
zabka no szkoda że tak na pomorzu słabo z specjalistami których szukasz![]()
niebo zachmurzone jakby miało cały dzień padać no i jest odrobinę chłodniej 
nawet nie specjalnie dał się prosić
podczas usg były dwie studentki i tak się naśmialiśmy, że aż mnie brzuszek bolał
ginek mówił że tylko takie szybkie usg zrobimy, a wyszło dłużej niż usg przezierności karkowej 
i na koniec odwrócił się do nas dupką 

:-) Witam piątkowo Kochane Babolki ;-)
u nas za oknem jakaś pogoda nijakaniebo zachmurzone jakby miało cały dzień padać no i jest odrobinę chłodniej
byliśmy z brzuszkiem wczoraj na wizycie kontrolnej i udało nam się namówić ginka na usg ;-)nawet nie specjalnie dał się prosić
podczas usg były dwie studentki i tak się naśmialiśmy, że aż mnie brzuszek bolał
ginek mówił że tylko takie szybkie usg zrobimy, a wyszło dłużej niż usg przezierności karkowej
Kajetanek (?) rośnie jak na drożdżach i ma już 9,30 cm, ginek chciał zajżeć pomiędzy nóżki ale wstydzioszek je podkurczyłi na koniec odwrócił się do nas dupką
Zobacz załącznik 265045Zobacz załącznik 265046
Witajcie!
Batonik śliczny Kajutlek :-) i widzę że od małego ma swoje humorki...bo żeby się tak tyłkiem do mamy odwracać![]()
![]()
erbuś udanego urlopu!!!
Pozdrawiam Was wszystkie! Miłego dnia!
:-) Witam piątkowo Kochane Babolki ;-)
u nas za oknem jakaś pogoda nijakaniebo zachmurzone jakby miało cały dzień padać no i jest odrobinę chłodniej
byliśmy z brzuszkiem wczoraj na wizycie kontrolnej i udało nam się namówić ginka na usg ;-)nawet nie specjalnie dał się prosić
Kajetanek (?) rośnie jak na drożdżach i ma już 9,30 cm, ginek chciał zajżeć pomiędzy nóżki ale wstydzioszek je podkurczyłi na koniec odwrócił się do nas dupką
Zobacz załącznik 265045Zobacz załącznik 265046

Moje dziewczyny się chowały do ok 7 mc
Śliczny bobasek-GRATULACJE!!!!![]()
Moja tez sie chowa przy kazdym usg podkula nozki jasna cholerka ale juz 3 razy slyszalam sisiaka nie widac wiec kupuje na dziewczynke heheheh
Jestem pod wrazeniem ze chcesz 3 dziecko trzeba byc silnym i miec to cos do dzieci..... moja babcia miala 7!!!!
...