reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

toska wypoczęta i zwarta do pracy jesteś:) jeszcze jutro zaszalejcie:)
a plecy to może mały znaczek jest:)
erbuś wreszcie motywacja cieszę sie że mój bananek Ci się podoba:)życzę powodzenia z lekarzem
zabka no szkoda że tak na pomorzu słabo z specjalistami których szukasz:(

reklama
toska wypoczęta i zwarta do pracy jesteś:) jeszcze jutro zaszalejcie:)
a plecy to może mały znaczek jest:)
erbuś wreszcie motywacja cieszę sie że mój bananek Ci się podoba:)życzę powodzenia z lekarzem
zabka no szkoda że tak na pomorzu słabo z specjalistami których szukasz:(

witam sie wieczorowo

Lopciu nie dziękuję
Tosiu witaj
Ja wpadlam powiedziec do zobaczenia po urlopie, ne wiem czy uda mi sie jutro zajrzec ( a na wsi nie wiem czy bedzie zasięg )
takze dziewczyny do poklikania
trzymam &&&&&&& za wszystkie tesciki

jezeli beda newsy i bedziecie chciały sie podzielić to poproszę info na priv bo nie nadrobię

juz za Wami tęsknię

Ostatnia edycja:
:-) Witam piątkowo Kochane Babolki ;-)

u nas za oknem jakaś pogoda nijaka :sorry2: niebo zachmurzone jakby miało cały dzień padać no i jest odrobinę chłodniej :-p

byliśmy z brzuszkiem wczoraj na wizycie kontrolnej i udało nam się namówić ginka na usg ;-):tak: nawet nie specjalnie dał się prosić :-D podczas usg były dwie studentki i tak się naśmialiśmy, że aż mnie brzuszek bolał :-D ginek mówił że tylko takie szybkie usg zrobimy, a wyszło dłużej niż usg przezierności karkowej :-D

Kajetanek (?) rośnie jak na drożdżach i ma już 9,30 cm, ginek chciał zajżeć pomiędzy nóżki ale wstydzioszek je podkurczył :rofl2: i na koniec odwrócił się do nas dupką :-D

Obraz 012.jpgObraz 013.jpg

u nas za oknem jakaś pogoda nijaka :sorry2: niebo zachmurzone jakby miało cały dzień padać no i jest odrobinę chłodniej :-p

byliśmy z brzuszkiem wczoraj na wizycie kontrolnej i udało nam się namówić ginka na usg ;-):tak: nawet nie specjalnie dał się prosić :-D podczas usg były dwie studentki i tak się naśmialiśmy, że aż mnie brzuszek bolał :-D ginek mówił że tylko takie szybkie usg zrobimy, a wyszło dłużej niż usg przezierności karkowej :-D

Kajetanek (?) rośnie jak na drożdżach i ma już 9,30 cm, ginek chciał zajżeć pomiędzy nóżki ale wstydzioszek je podkurczył :rofl2: i na koniec odwrócił się do nas dupką :-D

Zobacz załącznik 265045Zobacz załącznik 265046

elllooooo
wpadłam jeszcze na chwilunię
Batonik ciesze sie ze Kajetanek rośnie jak na drożdzach i wsio ok . Piękne te suwaczki wasze , ach...... ???
a dzis jestem zawalona robota kurna

Zobacz załącznik 265045Zobacz załącznik 265046

Moje dziewczyny się chowały do ok 7 mc:-D
Śliczny bobasek-GRATULACJE!!!!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry