reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
... to coś dla dzieci to chyba bez względu na ilość trzeba mieć :sorry2: ...

a no trzeba trzeba chodzilo mi o to ze podziwiam kobiety ktore chca miec wiecej niz 2 czy 3 dzieci.Wspaniala sprawa ale nie dla kazdej kobiety.
ja np nie mam duzo cierpliwosci i szybko sie denerwuje wiec wolalabym nie miec wiecej niz 2 bo chyba jak dla mnie byloby to za duzo.
Bog dal mi 2 wiec je kocham z calego serca ale wiem ze 3 to dla mnie juz tlok. Nie mowie i nie zarzekam sie ze nie bede miala 3 bo mi wrozka z tarota wywrozyla 3 ale jestem pelna szczescia z 2
A wy dziewczyny?

a no trzeba trzeba chodzilo mi o to ze podziwiam kobiety ktore chca miec wiecej niz 2 czy 3 dzieci.Wspaniala sprawa ale nie dla kazdej kobiety.
ja np nie mam duzo cierpliwosci i szybko sie denerwuje wiec wolalabym nie miec wiecej niz 2 bo chyba jak dla mnie byloby to za duzo.
Bog dal mi 2 wiec je kocham z calego serca ale wiem ze 3 to dla mnie juz tlok. Nie mowie i nie zarzekam sie ze nie bede miala 3 bo mi wrozka z tarota wywrozyla 3 ale jestem pelna szczescia z 2
A wy dziewczyny?

ja zawsze mówiłam ze bede miała trojeczkę , potem tak jakoś po Urodzeniu córci stwierdziłam ze jedno , po jakimś czasie stwierdziłam ze dwojka musi byc ( ale jak widać nie tak łatwo ) i stwierdziłam ze jak sie teraz uda to moze 3

Svensonka może będzie jakaś wpadka przed 40:-D;-)

to by byly jaja jak balony
Bylam teraz w pl i ciotka ma 2 dzieci syna 12 i corke 7 i mowi ze jak na mnie patrzy w ciazy to by chciala trzecie heheh

ja zawsze mówiłam ze bede miała trojeczkę , potem tak jakoś po Urodzeniu córci stwierdziłam ze jedno , po jakimś czasie stwierdziłam ze dwojka musi byc ( ale jak widać nie tak łatwo ) i stwierdziłam ze jak sie teraz uda to moze 3

No to kochana oby ci sie udalo!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się :)

:-) Witam piątkowo Kochane Babolki ;-)

u nas za oknem jakaś pogoda nijaka :sorry2: niebo zachmurzone jakby miało cały dzień padać no i jest odrobinę chłodniej :-p

byliśmy z brzuszkiem wczoraj na wizycie kontrolnej i udało nam się namówić ginka na usg ;-):tak: nawet nie specjalnie dał się prosić :-D podczas usg były dwie studentki i tak się naśmialiśmy, że aż mnie brzuszek bolał :-D ginek mówił że tylko takie szybkie usg zrobimy, a wyszło dłużej niż usg przezierności karkowej :-D

Kajetanek (?) rośnie jak na drożdżach i ma już 9,30 cm, ginek chciał zajżeć pomiędzy nóżki ale wstydzioszek je podkurczył :rofl2: i na koniec odwrócił się do nas dupką :-D

Zobacz załącznik 265045Zobacz załącznik 265046

piękny :) zazdraszczam lekko :)

My urlopujemy sie w 3 miescie teraz
oczywiscie staranka byly pełną para :) mój W. dzisiaj do mnie mówi że ja napewno w ciazy jestem juz - jasnowidz (oby miał racje)

są jakieś nowe fasolki ??

Agutka znowu sie nie odzywa!!! n

reklama
No to kochana oby ci sie udalo!!!!!

noooo właśnie ,
Witam się :)

piękny :) zazdraszczam lekko :)

My urlopujemy sie w 3 miescie teraz
oczywiscie staranka byly pełną para :) mój W. dzisiaj do mnie mówi że ja napewno w ciazy jestem juz - jasnowidz (oby miał racje)

są jakieś nowe fasolki ??

Agutka znowu sie nie odzywa!!! n

A może może , kto wie - Wszystko jest możliwe :)
ja mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja to bym chcial miec duze dzieci ktore maja fajne zainteresowania ksztalca sie i podrozuja w miedzyczasie.
ja z mezulem odpoczywam zasluzenie hhahah

Kochana nawet nie bedziesz wiedziała kiedy przeleci i dzieciaczki bede juz duze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry