reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
masz racje tyle ze wnuki sa na chwile a pozniej jada do domciu z rodzicami ha ha a my z dziadeczkiem mamy swiety spokuj hahhahah
pogramy w szachy wypijemy kawe i spotkamy sie z innymi rencistami i emerytami haaaaaaaaaaa

Wnuki są super bo można je bezkarnie rozpieszczać i potem oddać rodzicom w sumie ma się to co jest najlepsze w rodzicielstwie

wttam ale sentymentalnie sie zrobiło dzisiaj na bb
co niektóre jeszcze z brzuszkami chodzą a marzą już o wnukach (ale ja tez tak mam wiecie):-D:-D:-D:-D:-D:-D
kobiety tak mają co zrobić:rofl2::rofl2::rofl2: taka nasza natura:):)
erbuś spokojnego wypoczynki abyś naładowała akumulatorki i skutecznie "wymolestowała" męża i do poklikania kochana:):)
Tośka współczuję w tym upale w 3mieście no ale da się radę i słuchaj M podobno czasemfaseci wiedzą takie rzeczy(tak twierdzi batonik i Mysza)
svensonka w szwecji też tak praży??

co niektóre jeszcze z brzuszkami chodzą a marzą już o wnukach (ale ja tez tak mam wiecie):-D:-D:-D:-D:-D:-D
erbuś spokojnego wypoczynki abyś naładowała akumulatorki i skutecznie "wymolestowała" męża i do poklikania kochana:):)
Tośka współczuję w tym upale w 3mieście no ale da się radę i słuchaj M podobno czasemfaseci wiedzą takie rzeczy(tak twierdzi batonik i Mysza)

tak u mnie doslowna patelnia a ja sie pakuje do jutrzejszego wyjazdu

kochana jesteśmy w kontakcie :)

czasami dobrze że dodałaś to słowo:):)

a gdzie Ty znowu wyjeżdżasz?? aleś Ty aktywna w ciąży w tych upałach:)

No kochana to nie tylko w ciazy bo ja aktywna odkad sie urodzilam ciagle gdzies chodze cos robie i jezdze
na wakacje jezdzimy tak mniejwiecej 3 razy do roku hahah
Jutro wyjezdzam z mezem na tydzien do MONTENEGRO kochane czyli Czarnogora po PL haha
uwielbiamy zwiedzac to nasza pacja

reklama
na wakacje jezdzimy tak mniejwiecej 3 razy do roku hahah
Jutro wyjezdzam z mezem na tydzien do MONTENEGRO kochane czyli Czarnogora po PL haha
uwielbiamy zwiedzac to nasza pacja[/QUOTE]

FaaaaaaaaaaaaaaaJnie Ci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry