Scully
mamusia :)
moja mama mieszka w kanadzie a w maroko mielismy sie spotkac na wakacjach :-( a narkoze ja juz mialam 2 razy 1 raz po poronieniu jak mnie czyscili i 2 raz jak mialam cesarke wiec mam juz 2 za soba :-)
oj to faktycznie smutno (chodzi o wakacje):-( co do narkozy to mój kuzyn tak robił zęby (usypiali go i całą buzie mu robił za 1 podejściem np. 4 zęby), ale odkąd dają lepsze znieczulenia to już nie jeździ do tamtego dentysty :-)
No to melduję się w domku już
Pozdrawiam was moje drogie od poniedzialku postaram sie by na biezaco
mam nadzieję, że wypoczęta i zafasolkowana ;-)
Ja wpadlam powiedziec do zobaczenia po urlopie, ne wiem czy uda mi sie jutro zajrzec ( a na wsi nie wiem czy bedzie zasięg )
takze dziewczyny do poklikania
trzymam &&&&&&& za wszystkie tesciki
juz za Wami tęsknię
miłego urlopiku i przedłużoooonego wypoczynku ;-)
Kajetanek (?) rośnie jak na drożdżach i ma już 9,30 cm, ginek chciał zajżeć pomiędzy nóżki ale wstydzioszek je podkurczyłi na koniec odwrócił się do nas dupką
![]()
prawdziwy facet ;-) co będzie się nieznanym kobietą pokazywać

Moja tez sie chowa przy kazdym usg podkula nozki jasna cholerka ale juz 3 razy slyszalam sisiaka nie widac wiec kupuje na dziewczynke heheheh
Jestem pod wrazeniem ze chcesz 3 dziecko trzeba byc silnym i miec to cos do dzieci..... moja babcia miala 7!!!!
ja to zawsze chciałam 5
ale mąż się nie zgadza i sama stwierdzam, że z finansami byłoby krucho
no, ale 3 ma być
choć walczę o pierwsze :-(Witam się
Agutka znowu sie nie odzywa!!! n
już dawno jej nie widziałam na bb :-(
zasmuciła mnie wczoraj lekarka, bo na kontroli spytała czy mam małe dziecko, że tak biegunki łapię :-( eh...

i na koniec odwrócił się do nas dupką
ale mam nerw na te upały :-( już mi się znudziły nigdzie wyjść bo duchota że szkoda gadać :-(
ratuje mnie tylko wentylator