reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
pallissa ja nie pomogę a na pewno wylicz jakąś średnią z 3 ostatnich miesięcy albo do 28 lipca już coś powinno być wiadome

ellooo ponownie
A ja sie zdecydowałam jutro zadzwonię do innego lek zobacze jakie terminy i we wrzesniu pojdę .
Palisssa a miałaś badane hormony , przy podwyzszonej prl cykle sa rozregulowane

niunia wrzuc w neta i poczytaj o szyjce , choć ostatnio czytałam ze po owu nie sprawdza sie juz szyjki
i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno za tescik

ellooo ponownie
A ja sie zdecydowałam jutro zadzwonię do innego lek zobacze jakie terminy i we wrzesniu pojdę .
Palisssa a miałaś badane hormony , przy podwyzszonej prl cykle sa rozregulowane

niunia wrzuc w neta i poczytaj o szyjce , choć ostatnio czytałam ze po owu nie sprawdza sie juz szyjki
i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno za tescik
erbuś tak trzymaj super że poszukasz nowego lekarza:)
bardzo się cieszę z twojej decyzji :):)
tak trzymać!!!!:)

Tak apropo tempki to ja mam na dole cały czas ok37 a teoretycznie jestem dopiero co po@

trzymam kciukaski :tak:

Dziś 24dc. Ostatnio o tej porze już była @, Zresztą tak miałam od jakiegoś czasu. Teraz nawet zabarwionego śluzu nie widać tylko rzadki i biały. Jutro rano biorę ostatnią tabletkę duphastonu.
Teraz nie wiem kiedy zrobić test, czy robić w ogóle?
Mam ten problem, że akurat pracuję na nocki.
Czy robić testa jak się wyśpię tak ok 11.00 12.00?
Tylko, że brzuch mnie delikatnie pobolewa tak jak na @:-p

nie koniecznie na @ ;-) trzymam kciukaski :tak:

Moja coreczka Vanessa 24 tydzien 3D

słodka niunia :tak:

mialam jechac we wrzesniu z mezem i corcia do maroko na tydzien na spotkanie z mama ale niestety nielecimy :-(

jej :szok: strasznie daleko ta twoja mama uciekła :-p przykro, ale na pewno uda wam się spotkać -ustalajcie następny termin :tak:

Liscie chceeeeeeeeeee
posciel i ubranka zdjecia mam

piękne ciuszki :tak:

je jestem caly czas ale niewiem co pisac a na necie szukam sobie rzeczy o zebach :-/ i jakies gabinety gdzie robia zeby po narkoza alewiekszosc jest daleko :-(

ja wiem, że u nas we Wrocławiu są dentyści chirurdzy na NFZ -są super :tak: za lepsze znieczulenie + szwy rozpuszczalne biorą 50 zł ;-) poszukaj :tak: na pewno znajdziesz fajnych dentystów :tak: nie polecam pod narkozą -ja bym się bała że się nie obudzę :sorry2: a przecież masz córcie i fasolinkę, i masz dla kogo żyć :tak:

:-) Witam o poranku babolki kochane ;-)

i ..... zgodnie z obietnicą zapraszam wszystkie na pyszną kawkę :tak:

ja poprosze cherbatke bo kawy niepije :-)
Erba współczuje-komunikacja miejska to koszmarrrrrrrr:dry:
Dziewczyny a miała któraś z was bolesne i nabrzmiałe piersi takie jak przed @ z tym że po @????
idz w koncu na bete a nie sie zastanawiasz tak to bedziesz wiedziala :-)
Witam.
Test dzisiaj kupiłam.
Jutro zrobię jak po nocce pośpię bo dzisiaj to chyba już za późno. Lepiej troszkę z przespanego moczu, tak jak po normalnej przespanej nocy.
Upał okropny, w pracy ok 50 st.C. Na drugich zmianach chyba odlecę i będą musieli karetkę wzywać. Już teraz jestem mocno osłabiona. Chociaż dostanę zwolnienie, poleniu****ę, a w dodatku zapłacą mi 100% jakby mnie z pracy karetka zabrała:-D
Chyba rzeczywiście mam migrenę po tym wypadku. Wszystkie objawy pasują. Wczoraj zaczęło mi się robić słabo a później zaczęła mi przez chwilę z nosa woda lecieć. Ponoć tak może być przy migrenie. Głowa boli mnie z jednej strony, głównie z lewej, aż ucho mnie boli:szok: a wizyta u neurologa dopiero za jakieś 10 dni. Ciekawe czy znowu będzie mnie wysyłał na EEG. Kiepskie badanie. Nudne i meczące.
mnie tez ostatnio boli glowa tylko po lewej stronie ale ja to zwalalam na zeby
witam sie popoludniowo skwar straszny co nowego ? dopiero co wykopalam psiaka kochanego przynajmnie odechnie od zaru,,,dobrze ze mam wentylacje w domu klima,,,ja jestem nie cierpliwa czekam cierpliwie do 26 albo 1 sierpien sama nie wiem jak mam liczyc,,,zawsze mialam co 30 dni a ostatnio co 37 wiek czasu,
nasz pies na podworku to sam w poludnie szczeka ze juz mam do niego przyjsc i go polac woda bo codziennie biore wode i go calego oblewam zeby sie schlodzil :-)

jej :szok: strasznie daleko ta twoja mama uciekła :-p przykro, ale na pewno uda wam się spotkać -ustalajcie następny termin :tak:

ja wiem, że u nas we Wrocławiu są dentyści chirurdzy na NFZ -są super :tak: za lepsze znieczulenie + szwy rozpuszczalne biorą 50 zł ;-) poszukaj :tak: na pewno znajdziesz fajnych dentystów :tak: nie polecam pod narkozą -ja bym się bała że się nie obudzę :sorry2: a przecież masz córcie i fasolinkę, i masz dla kogo żyć :tak:
moja mama mieszka w kanadzie a w maroko mielismy sie spotkac na wakacjach :-( a narkoze ja juz mialam 2 razy 1 raz po poronieniu jak mnie czyscili i 2 raz jak mialam cesarke wiec mam juz 2 za soba :-)

Dziekuje za pochwaly

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry