Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja siusiam siuuuuuuuusiam siuuuuuuusiam siuuuuuuusiam siuuuuuuusiam
Ja pije ze zdrowego rozsądkuto tak jak ja. przez to dużo pije bo jak zaczynam chodzić do ubikacji to zaczyna mi się chce piciu
-chuba zamieszkam w toalecie
pallissa ja nie pomogę a na pewno wylicz jakąś średnią z 3 ostatnich miesięcy albo do 28 lipca już coś powinno być wiadome
erbuś tak trzymaj super że poszukasz nowego lekarzaellooo ponownie
A ja sie zdecydowałam jutro zadzwonię do innego lek zobacze jakie terminy i we wrzesniu pojdę .
Palisssa a miałaś badane hormony , przy podwyzszonej prl cykle sa rozregulowane
niunia wrzuc w neta i poczytaj o szyjce , choć ostatnio czytałam ze po owu nie sprawdza sie juz szyjki
i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno za tescik
Tak apropo tempki to ja mam na dole cały czas ok37 a teoretycznie jestem dopiero co po@

Dziś 24dc. Ostatnio o tej porze już była @, Zresztą tak miałam od jakiegoś czasu. Teraz nawet zabarwionego śluzu nie widać tylko rzadki i biały. Jutro rano biorę ostatnią tabletkę duphastonu.
Teraz nie wiem kiedy zrobić test, czy robić w ogóle?
Mam ten problem, że akurat pracuję na nocki.
Czy robić testa jak się wyśpię tak ok 11.00 12.00?
Tylko, że brzuch mnie delikatnie pobolewa tak jak na @![]()

Moja coreczka Vanessa 24 tydzien 3D

mialam jechac we wrzesniu z mezem i corcia do maroko na tydzien na spotkanie z mama ale niestety nielecimy :-(
strasznie daleko ta twoja mama uciekła
przykro, ale na pewno uda wam się spotkać -ustalajcie następny termin 
Liscie chceeeeeeeeeee
posciel i ubranka zdjecia mam

je jestem caly czas ale niewiem co pisac a na necie szukam sobie rzeczy o zebach :-/ i jakies gabinety gdzie robia zeby po narkoza alewiekszosc jest daleko :-(
za lepsze znieczulenie + szwy rozpuszczalne biorą 50 zł ;-) poszukaj
na pewno znajdziesz fajnych dentystów
nie polecam pod narkozą -ja bym się bała że się nie obudzę
a przecież masz córcie i fasolinkę, i masz dla kogo żyć 
ja poprosze cherbatke bo kawy niepije :-):-) Witam o poranku babolki kochane ;-)
i ..... zgodnie z obietnicą zapraszam wszystkie na pyszną kawkę
idz w koncu na bete a nie sie zastanawiasz tak to bedziesz wiedziala :-)Erba współczuje-komunikacja miejska to koszmarrrrrrrr
Dziewczyny a miała któraś z was bolesne i nabrzmiałe piersi takie jak przed @ z tym że po @????
mnie tez ostatnio boli glowa tylko po lewej stronie ale ja to zwalalam na zebyWitam.
Test dzisiaj kupiłam.
Jutro zrobię jak po nocce pośpię bo dzisiaj to chyba już za późno. Lepiej troszkę z przespanego moczu, tak jak po normalnej przespanej nocy.
Upał okropny, w pracy ok 50 st.C. Na drugich zmianach chyba odlecę i będą musieli karetkę wzywać. Już teraz jestem mocno osłabiona. Chociaż dostanę zwolnienie, poleniu****ę, a w dodatku zapłacą mi 100% jakby mnie z pracy karetka zabrała
Chyba rzeczywiście mam migrenę po tym wypadku. Wszystkie objawy pasują. Wczoraj zaczęło mi się robić słabo a później zaczęła mi przez chwilę z nosa woda lecieć. Ponoć tak może być przy migrenie. Głowa boli mnie z jednej strony, głównie z lewej, aż ucho mnie bolia wizyta u neurologa dopiero za jakieś 10 dni. Ciekawe czy znowu będzie mnie wysyłał na EEG. Kiepskie badanie. Nudne i meczące.
nasz pies na podworku to sam w poludnie szczeka ze juz mam do niego przyjsc i go polac woda bo codziennie biore wode i go calego oblewam zeby sie schlodzil :-)witam sie popoludniowo skwar straszny co nowego ? dopiero co wykopalam psiaka kochanego przynajmnie odechnie od zaru,,,dobrze ze mam wentylacje w domu klima,,,ja jestem nie cierpliwa czekam cierpliwie do 26 albo 1 sierpien sama nie wiem jak mam liczyc,,,zawsze mialam co 30 dni a ostatnio co 37 wiek czasu,
moja mama mieszka w kanadzie a w maroko mielismy sie spotkac na wakacjach :-( a narkoze ja juz mialam 2 razy 1 raz po poronieniu jak mnie czyscili i 2 raz jak mialam cesarke wiec mam juz 2 za soba :-)trzymam kciukaski
nie koniecznie na @ ;-) trzymam kciukaski
słodka niunia
jejstrasznie daleko ta twoja mama uciekła
piękne ciuszki
ja wiem, że u nas we Wrocławiu są dentyści chirurdzy na NFZ -są superza lepsze znieczulenie + szwy rozpuszczalne biorą 50 zł ;-) poszukaj
![]()
trzymam kciukaski
nie koniecznie na @ ;-) trzymam kciukaski
słodka niunia
jejstrasznie daleko ta twoja mama uciekła
piękne ciuszki
ja wiem, że u nas we Wrocławiu są dentyści chirurdzy na NFZ -są superza lepsze znieczulenie + szwy rozpuszczalne biorą 50 zł ;-) poszukaj
![]()