87zabka
Fanka BB :)
witaj po urlopie ja w srode jade do leby na 2-3 dni :-) jupi juz sie niemoge doczekac :-)No to melduję się w domku już
Plecy mnie bolą jakoś mocno![]()
Pozdrawiam was moje drogie od poniedzialku postaram sie by na biezaco
no niestety naszczescie zeby zaczynaja odpuszczac bo ostatnio zaczelam pic duzo mleka wiec pewnie to dzidzius mi podkradal wapn i wogole ale bol glowy po prawej stronie jeszcze na wieczor daje o sobie znac a ja jestem z kujawsko pomorskiegotoska wypoczęta i zwarta do pracy jesteśjeszcze jutro zaszalejcie
a plecy to może mały znaczek jest
erbuś wreszcie motywacja cieszę sie że mój bananek Ci się podobażyczę powodzenia z lekarzem
zabka no szkoda że tak na pomorzu słabo z specjalistami których szukasz![]()
slicza pupa:-) Witam piątkowo Kochane Babolki ;-)
u nas za oknem jakaś pogoda nijakaniebo zachmurzone jakby miało cały dzień padać no i jest odrobinę chłodniej
byliśmy z brzuszkiem wczoraj na wizycie kontrolnej i udało nam się namówić ginka na usg ;-)nawet nie specjalnie dał się prosić
podczas usg były dwie studentki i tak się naśmialiśmy, że aż mnie brzuszek bolał
ginek mówił że tylko takie szybkie usg zrobimy, a wyszło dłużej niż usg przezierności karkowej
Kajetanek (?) rośnie jak na drożdżach i ma już 9,30 cm, ginek chciał zajżeć pomiędzy nóżki ale wstydzioszek je podkurczyłi na koniec odwrócił się do nas dupką
Zobacz załącznik 265045Zobacz załącznik 265046
fajny sowaczek lepiej zostaw ten drugi jest fajniejszy bo dalej ;-) kochana zdradz mi sekret co ty robisz ze ten dzidzius tak rosnie szybko tez bym chciala zeby moj nadgonil zaleglosci ;-)omg 7!!! szok my chcemy 3 ale dopoki sie niewyprowadzimy to na trzecie sie niezdecydujemy raczej mimo ze chcemy 2 i 3 zeby bylo rok po rokuMoja tez sie chowa przy kazdym usg podkula nozki jasna cholerka ale juz 3 razy slyszalam sisiaka nie widac wiec kupuje na dziewczynke heheheh
Jestem pod wrazeniem ze chcesz 3 dziecko trzeba byc silnym i miec to cos do dzieci..... moja babcia miala 7!!!!
no ani agutka ani mississ i wogole mniej babek tu zaglada macku tez zadko wpada :-(Witam się
pięknyzazdraszczam lekko
My urlopujemy sie w 3 miescie teraz
oczywiscie staranka byly pełną paramój W. dzisiaj do mnie mówi że ja napewno w ciazy jestem juz - jasnowidz (oby miał racje)
są jakieś nowe fasolki ??
Agutka znowu sie nie odzywa!!! n
no co ty moj mi obiecal ze na 60 urodziny pojdziemy na jakas wypasiona impre z zajebistym technomasz racje tyle ze wnuki sa na chwile a pozniej jada do domciu z rodzicami ha ha a my z dziadeczkiem mamy swiety spokuj hahhahah
pogramy w szachy wypijemy kawe i spotkamy sie z innymi rencistami i emerytami haaaaaaaaaaa

my tez uwielbiamy jezdzic i zwiedzac niestety fundusze nas ograniczaja do 1-2 malych wyjazdow w rokuNo kochana to nie tylko w ciazy bo ja aktywna odkad sie urodzilam ciagle gdzies chodze cos robie i jezdze
na wakacje jezdzimy tak mniejwiecej 3 razy do roku hahah
Jutro wyjezdzam z mezem na tydzien do MONTENEGRO kochane czyli Czarnogora po PL haha
uwielbiamy zwiedzac to nasza pacja
moze masz takie tuciulkie ;-)oj to faktycznie smutno (chodzi o wakacje):-( co do narkozy to mój kuzyn tak robił zęby (usypiali go i całą buzie mu robił za 1 podejściem np. 4 zęby), ale odkąd dają lepsze znieczulenia to już nie jeździ do tamtego dentysty :-)
mam nadzieję, że wypoczęta i zafasolkowana ;-)
miłego urlopiku i przedłużoooonego wypoczynku ;-)
prawdziwy facet ;-) co będzie się nieznanym kobietą pokazywać
ja to zawsze chciałam 5ale mąż się nie zgadza i sama stwierdzam, że z finansami byłoby krucho
no, ale 3 ma być
choć walczę o pierwsze :-(
już dawno jej nie widziałam na bb :-(
zasmuciła mnie wczoraj lekarka, bo na kontroli spytała czy mam małe dziecko, że tak biegunki łapię :-( eh...![]()
nie tlko tobie ja dzis nerwowa chodzilam caly dzien mam juz dosc upalu wykonczyc sie moznaale mam nerw na te upały :-( już mi się znudziły nigdzie wyjść bo duchota że szkoda gadać :-(
zazdroszcze wam ja niemam nawet wentylatorka bo tesciowa by sapala ze bedzie duzy rachunek za prad wrrrrrr....a w domu nieraz mam cieplej i duszniej niz na wdorzu :-(tulam
ja też przy wentylatorku:-)
witam sie wieczorowo a ja dzis sie dowiedzialam ze bede ciocia w marcu :-) siostra meza jest w ciazy w 5 tygodniu :-) to jej 1 dziecko a niedlugo bedzie miec 30 lat ale sie ciesze ze sie zdecydowali wkoncu i ze za 1 razem im sie udalo :-) wiec bedziemy razem z brzusiami chodzily :-)
niebo zachmurzone jakby miało cały dzień padać no i jest odrobinę chłodniej 
nawet nie specjalnie dał się prosić
i na koniec odwrócił się do nas dupką 
ale mam nerw na te upały :-( już mi się znudziły nigdzie wyjść bo duchota że szkoda gadać :-(