reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No to melduję się w domku już

Plecy mnie bolą jakoś mocno :(

Pozdrawiam was moje drogie od poniedzialku postaram sie by na biezaco
witaj po urlopie ja w srode jade do leby na 2-3 dni :-) jupi juz sie niemoge doczekac :-)
toska wypoczęta i zwarta do pracy jesteś:) jeszcze jutro zaszalejcie:)
a plecy to może mały znaczek jest:)
erbuś wreszcie motywacja cieszę sie że mój bananek Ci się podoba:)życzę powodzenia z lekarzem
zabka no szkoda że tak na pomorzu słabo z specjalistami których szukasz:(
no niestety naszczescie zeby zaczynaja odpuszczac bo ostatnio zaczelam pic duzo mleka wiec pewnie to dzidzius mi podkradal wapn i wogole ale bol glowy po prawej stronie jeszcze na wieczor daje o sobie znac a ja jestem z kujawsko pomorskiego
:-) Witam piątkowo Kochane Babolki ;-)

u nas za oknem jakaś pogoda nijaka :sorry2: niebo zachmurzone jakby miało cały dzień padać no i jest odrobinę chłodniej :-p

byliśmy z brzuszkiem wczoraj na wizycie kontrolnej i udało nam się namówić ginka na usg ;-):tak: nawet nie specjalnie dał się prosić :-D podczas usg były dwie studentki i tak się naśmialiśmy, że aż mnie brzuszek bolał :-D ginek mówił że tylko takie szybkie usg zrobimy, a wyszło dłużej niż usg przezierności karkowej :-D

Kajetanek (?) rośnie jak na drożdżach i ma już 9,30 cm, ginek chciał zajżeć pomiędzy nóżki ale wstydzioszek je podkurczył :rofl2: i na koniec odwrócił się do nas dupką :-D

Zobacz załącznik 265045Zobacz załącznik 265046
slicza pupa :-D fajny sowaczek lepiej zostaw ten drugi jest fajniejszy bo dalej ;-) kochana zdradz mi sekret co ty robisz ze ten dzidzius tak rosnie szybko tez bym chciala zeby moj nadgonil zaleglosci ;-)
Moja tez sie chowa przy kazdym usg podkula nozki jasna cholerka ale juz 3 razy slyszalam sisiaka nie widac wiec kupuje na dziewczynke heheheh
Jestem pod wrazeniem ze chcesz 3 dziecko trzeba byc silnym i miec to cos do dzieci..... moja babcia miala 7!!!!
omg 7!!! szok my chcemy 3 ale dopoki sie niewyprowadzimy to na trzecie sie niezdecydujemy raczej mimo ze chcemy 2 i 3 zeby bylo rok po roku
Witam się :)

piękny :) zazdraszczam lekko :)

My urlopujemy sie w 3 miescie teraz
oczywiscie staranka byly pełną para :) mój W. dzisiaj do mnie mówi że ja napewno w ciazy jestem juz - jasnowidz (oby miał racje)

są jakieś nowe fasolki ??

Agutka znowu sie nie odzywa!!! n
no ani agutka ani mississ i wogole mniej babek tu zaglada macku tez zadko wpada :-(
masz racje tyle ze wnuki sa na chwile a pozniej jada do domciu z rodzicami ha ha a my z dziadeczkiem mamy swiety spokuj hahhahah
pogramy w szachy wypijemy kawe i spotkamy sie z innymi rencistami i emerytami haaaaaaaaaaa
no co ty moj mi obiecal ze na 60 urodziny pojdziemy na jakas wypasiona impre z zajebistym techno :-D
No kochana to nie tylko w ciazy bo ja aktywna odkad sie urodzilam ciagle gdzies chodze cos robie i jezdze
na wakacje jezdzimy tak mniejwiecej 3 razy do roku hahah
Jutro wyjezdzam z mezem na tydzien do MONTENEGRO kochane czyli Czarnogora po PL haha
uwielbiamy zwiedzac to nasza pacja
my tez uwielbiamy jezdzic i zwiedzac niestety fundusze nas ograniczaja do 1-2 malych wyjazdow w roku
oj to faktycznie smutno (chodzi o wakacje):-( co do narkozy to mój kuzyn tak robił zęby (usypiali go i całą buzie mu robił za 1 podejściem np. 4 zęby), ale odkąd dają lepsze znieczulenia to już nie jeździ do tamtego dentysty :-)

mam nadzieję, że wypoczęta i zafasolkowana ;-)

miłego urlopiku i przedłużoooonego wypoczynku ;-)

prawdziwy facet ;-) co będzie się nieznanym kobietą pokazywać :-D

ja to zawsze chciałam 5 :tak: ale mąż się nie zgadza i sama stwierdzam, że z finansami byłoby krucho :sorry2: no, ale 3 ma być :tak: choć walczę o pierwsze :-(

już dawno jej nie widziałam na bb :-(

zasmuciła mnie wczoraj lekarka, bo na kontroli spytała czy mam małe dziecko, że tak biegunki łapię :-( eh... :dry:
moze masz takie tuciulkie ;-)
:baffled:ale mam nerw na te upały :-( już mi się znudziły nigdzie wyjść bo duchota że szkoda gadać :-(
nie tlko tobie ja dzis nerwowa chodzilam caly dzien mam juz dosc upalu wykonczyc sie mozna
tulam

ja też przy wentylatorku :tak::-)
zazdroszcze wam ja niemam nawet wentylatorka bo tesciowa by sapala ze bedzie duzy rachunek za prad wrrrrrr....a w domu nieraz mam cieplej i duszniej niz na wdorzu :-(

witam sie wieczorowo a ja dzis sie dowiedzialam ze bede ciocia w marcu :-) siostra meza jest w ciazy w 5 tygodniu :-) to jej 1 dziecko a niedlugo bedzie miec 30 lat ale sie ciesze ze sie zdecydowali wkoncu i ze za 1 razem im sie udalo :-) wiec bedziemy razem z brzusiami chodzily :-)

reklama
zabka ja wiem że ty z kujawsko=pomorskiego no ale chodziło mi raczej o to że może w gdańsku znajdziesz bo do pomorskiego to Ty daleko nie masz:-D a do mnie też nie za daleko:-)

Mysza no jakaś taka bez energii chodzę przerabiam znowu trochę mdłości:sorry2: takie mulenie
poczekamy zobaczymy

zabka maćku wczasuje sobie i używa życia z M:):)

Ale tutaj dzisiaj ruch :-)
lopop ja Ty się kochana czujesz ?
Batonik zapraszam...u mnie fajowo :-) póki się z domu nie wyjdzie :-D

gorąco to kobietki częściej na bb w domciu ;-)

moze masz takie tuciulkie ;-)
zazdroszcze wam ja niemam nawet wentylatorka bo tesciowa by sapala ze bedzie duzy rachunek za prad wrrrrrr....a w domu nieraz mam cieplej i duszniej niz na wdorzu :-(
witam sie wieczorowo a ja dzis sie dowiedzialam ze bede ciocia w marcu :-) siostra meza jest w ciazy w 5 tygodniu :-) to jej 1 dziecko a niedlugo bedzie miec 30 lat ale sie ciesze ze sie zdecydowali wkoncu i ze za 1 razem im sie udalo :-) wiec bedziemy razem z brzusiami chodzily :-)

tyciulkie?? chętnie :tak: współczuję bez wentylatorka to kicha, ale one nie dużo ciągną więc może przemyć jakiś i jak teściowej nie będzie to korzystaj :-D
... 2 ciężaróweczki :-) super :-) dzieciaczki będą razem się bawić :tak:

;-)Witam laseczki prawie już w południe

żar się z nieba leje a ja już nie mogę wytrzymać na ból głowy po prostu ta pogoda mnie wykańcza :-( a dziś dodatkowo miało być jakieś paskudne ciśnienie i po prostu głowę mi rozsadza :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry