reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
u nas całą noc padało i dzisiaj przynajmniej jest czym oddychać :-)

mnie od wczoraj trzyma jakieś dziwne choróbsko :( wczoraj do 15 mialam mega nudności dzisiaj to samo :( do tego bol glowy taki migrenowy :(

pusto tu dzisiaj ale pewnie odpoczywacie moje drogie :)
pozdrawiam
Może to nie choróbstwo tylko fasolka daję znać o swojej obecności:-D:-D Trzymam kciuki aby się udało&&&&&&&&&&&&&&&:-):-):-)

Hej Kobietki!!! Zajżałam choć jest mi ciężko, ale tesknota za Wami wzieła górę!!! Nie zaglądam, bo udaje mi się żyć bez myśli o dzidzi narazie, bo wciąż nie tracę nadzieji, że się szybciutko wyleczę z boreliozy i zajdę w upragnioną ciążę.

Podjełam już leczenie, ale nie antybiotykami tylko wg zaleceń niemieckiego lekarza specjalisty. za 2 miesiące planuję poddać się kolejnym badaniom. Trzymajcie kciuki, ja cały czas myślę o Was i o tym czy juz Wam się udało dołąxczyc do grona szczęśliwych Ciężaróweczek!!!

Pozdrawiam Was cieplutko

Dziewczyny gdzie wy mieszkacie????? bo u mnie cały czas deszczu ani widu ani słychu:-(

dolnośląskie ;-) cały dzień siąpie :-p

Dziewczyny macie jakiś domowy sposób na zgage???????

Przepis na szumkę:
- pół szkalnki wody
- łyżeczka cukru
- łyżeczka octu lub bardzo płaska łyżeczka kwasku cytrynowego
Składniki wymieszać.
- płaska łyżeczka sody oczyszczonej
Do mieszanki wsypać sodę, zamieszać i szybko pić! (bo soda po złączeniu z mieszanką bardzo mocno buzuje) :tak:

Hej Kobietki!!! Zajżałam choć jest mi ciężko, ale tesknota za Wami wzieła górę!!! Nie zaglądam, bo udaje mi się żyć bez myśli o dzidzi narazie, bo wciąż nie tracę nadzieji, że się szybciutko wyleczę z boreliozy i zajdę w upragnioną ciążę.
Podjełam już leczenie, ale nie antybiotykami tylko wg zaleceń niemieckiego lekarza specjalisty. za 2 miesiące planuję poddać się kolejnym badaniom. Trzymajcie kciuki, ja cały czas myślę o Was i o tym czy juz Wam się udało dołąxczyc do grona szczęśliwych Ciężaróweczek!!!
Pozdrawiam Was cieplutko

kochana trzymam za ciebie mocno kciukaski i wierzę, że nam wszystkim się uda :tak: tobie też :tak:

reklama
zabka ja wiem że ty z kujawsko=pomorskiego no ale chodziło mi raczej o to że może w gdańsku znajdziesz bo do pomorskiego to Ty daleko nie masz:-D a do mnie też nie za daleko:-)

Mysza no jakaś taka bez energii chodzę przerabiam znowu trochę mdłości:sorry2: takie mulenie
poczekamy zobaczymy

zabka maćku wczasuje sobie i używa życia z M:):)
jak niedaleko to moze kiedys na kawke wpadne :-)
gorąco to kobietki częściej na bb w domciu ;-)

tyciulkie?? chętnie :tak: współczuję bez wentylatorka to kicha, ale one nie dużo ciągną więc może przemyć jakiś i jak teściowej nie będzie to korzystaj :-D
... 2 ciężaróweczki :-) super :-) dzieciaczki będą razem się bawić :tak:
wole niekombinowac juz za duzo zawsze musialam chowac i ukrywac a to juz nie na moje nerwy takie przekrety
Witam się i ja u nas popadało troche ale i tak duszno ;/

ja dzisiaj do 15 umierałam ból głowy mdłości, masakraaaa, do tego bolą mni sutki :-( i są koloru mocno bordowego i bolą ;/ - pewnie znowu @ się pojawi za 10 dni :-(

trzymam kciuki &&&&&
niemow hop kochana wszystko sie moze zdarzyc :-)
u mnie wreszcie chłodniej krąży burza może nawet popada
jest czym oddychać
a u nas w sobote byla niezla burza cale popoludnie i cala noc i wkoncu troche chlodniej jest :-)

Pozdrawiam Was cieplutko
lecz sie szybko i zachodz w ciaze a nas i tak odwiedzaj :-)
dolnośląskie ;-) cały dzień siąpie :-p

Przepis na szumkę:
- pół szkalnki wody
- łyżeczka cukru
- łyżeczka octu lub bardzo płaska łyżeczka kwasku cytrynowego
Składniki wymieszać.
- płaska łyżeczka sody oczyszczonej
Do mieszanki wsypać sodę, zamieszać i szybko pić! (bo soda po złączeniu z mieszanką bardzo mocno buzuje) :tak:

kochana trzymam za ciebie mocno kciukaski i wierzę, że nam wszystkim się uda :tak: tobie też :tak:
moj maz sobie to robi bleee i my na to mowimy burlich ;-)

witam sie z rana kobietki skorzystalam z chwili ze dziewczyny sie bawia a meza niema i wpadlam do was ale niestety nastepnymrazem bede pewnie dopiero w niedziele bo maz ma urlop i w tygodniu jedziemy nad morze wiec niebedzie mnie do niedzieli na bb ale bede o was napewno myslala i jesli tylko mi sie uda predzej to napewno zajrze a teraz zmykam robic dziewczynom i dzidziusiowii sniadanko bo juz glodna jestm :-) do zobaczyska

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry