Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może to nie choróbstwo tylko fasolka daję znać o swojej obecnościu nas całą noc padało i dzisiaj przynajmniej jest czym oddychać :-)
mnie od wczoraj trzyma jakieś dziwne choróbskowczoraj do 15 mialam mega nudności dzisiaj to samo
do tego bol glowy taki migrenowy
![]()
pusto tu dzisiaj ale pewnie odpoczywacie moje drogie
pozdrawiam

Trzymam kciuki aby się udało&&&&&&&&&&&&&&&:-):-):-)Dziewczyny macie jakiś domowy sposób na zgage???????
polecam migdały - mi pomaga![]()
Dziewczyny gdzie wy mieszkacie????? bo u mnie cały czas deszczu ani widu ani słychu:-(

Dziewczyny macie jakiś domowy sposób na zgage???????

Hej Kobietki!!! Zajżałam choć jest mi ciężko, ale tesknota za Wami wzieła górę!!! Nie zaglądam, bo udaje mi się żyć bez myśli o dzidzi narazie, bo wciąż nie tracę nadzieji, że się szybciutko wyleczę z boreliozy i zajdę w upragnioną ciążę.
Podjełam już leczenie, ale nie antybiotykami tylko wg zaleceń niemieckiego lekarza specjalisty. za 2 miesiące planuję poddać się kolejnym badaniom. Trzymajcie kciuki, ja cały czas myślę o Was i o tym czy juz Wam się udało dołąxczyc do grona szczęśliwych Ciężaróweczek!!!
Pozdrawiam Was cieplutko
tobie też 
toska to ty w ciazy nudnosci to pierwszy objaw slynny bedzie fasoleczka trzymam kciuki kochana kiedy testujesz?????????????????????????????
jak niedaleko to moze kiedys na kawke wpadne :-)zabka ja wiem że ty z kujawsko=pomorskiego no ale chodziło mi raczej o to że może w gdańsku znajdziesz bo do pomorskiego to Ty daleko nie masza do mnie też nie za daleko:-)
Mysza no jakaś taka bez energii chodzę przerabiam znowu trochę mdłościtakie mulenie
poczekamy zobaczymy
zabka maćku wczasuje sobie i używa życia z M![]()
wole niekombinowac juz za duzo zawsze musialam chowac i ukrywac a to juz nie na moje nerwy takie przekretygorąco to kobietki częściej na bb w domciu ;-)
tyciulkie?? chętniewspółczuję bez wentylatorka to kicha, ale one nie dużo ciągną więc może przemyć jakiś i jak teściowej nie będzie to korzystaj
... 2 ciężaróweczki :-) super :-) dzieciaczki będą razem się bawić![]()
niemow hop kochana wszystko sie moze zdarzyc :-)Witam się i ja u nas popadało troche ale i tak duszno ;/
ja dzisiaj do 15 umierałam ból głowy mdłości, masakraaaa, do tego bolą mni sutki :-( i są koloru mocno bordowego i bolą ;/ - pewnie znowu @ się pojawi za 10 dni :-(
trzymam kciuki &&&&&
a u nas w sobote byla niezla burza cale popoludnie i cala noc i wkoncu troche chlodniej jest :-)u mnie wreszcie chłodniej krąży burza może nawet popada
jest czym oddychać
lecz sie szybko i zachodz w ciaze a nas i tak odwiedzaj :-)Hej Kobietki!!! Zajżałam choć jest mi ciężko, ale tesknota za Wami wzieła górę!!! Nie zaglądam, bo udaje mi się żyć bez myśli o dzidzi narazie, bo wciąż nie tracę nadzieji, że się szybciutko wyleczę z boreliozy i zajdę w upragnioną ciążę.
Podjełam już leczenie, ale nie antybiotykami tylko wg zaleceń niemieckiego lekarza specjalisty. za 2 miesiące planuję poddać się kolejnym badaniom. Trzymajcie kciuki, ja cały czas myślę o Was i o tym czy juz Wam się udało dołąxczyc do grona szczęśliwych Ciężaróweczek!!!
Pozdrawiam Was cieplutko
moj maz sobie to robi bleee i my na to mowimy burlich ;-)dolnośląskie ;-) cały dzień siąpie
Przepis na szumkę:
- pół szkalnki wody
- łyżeczka cukru
- łyżeczka octu lub bardzo płaska łyżeczka kwasku cytrynowego
Składniki wymieszać.
- płaska łyżeczka sody oczyszczonej
Do mieszanki wsypać sodę, zamieszać i szybko pić! (bo soda po złączeniu z mieszanką bardzo mocno buzuje)
kochana trzymam za ciebie mocno kciukaski i wierzę, że nam wszystkim się udatobie też
![]()