reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
wezmę dzisiaj dupka bo mam tylko dwie tabletki już lutki i żeby nie mieszać w jednym dniu i lutkę i dupka to zażyję dupka i zobaczymy co wyjdzie
a ja myslałam że faza lutealna trwa maksymalnie 14 dni a jak mówisz że tak długo to może jeszcze jest cień szansy na powodzenie
tylko że po IUI to chyba tak długo by nie trwała co czy to bez znaczenia jest?

a może trzeba pomaszerować na bete i mieć jasnośc w temacie :)

Dziewczyny ja wam powiem cos zabawnego :) znowu jestem w ciązy ;p sutki bolą jak cholera, podbrzusze świruje od soboty mam mdłosci ze ło matko bosko - normalnie ciąża :-) a do @ jeszcze 10 dni ;-) a juz 2 ostatnie cykle nie bylam w ciazy

i jak tu nie zwariować ;p

reklama
dzień dobry bbowiczki
u mnie dzisiaj 31 dc i test z jedną krechą niestety:(:(
wcale nie czuje się na @ więc nie wiem co dalej
jak byłam wtedy u ginka na kontroli to mówił że jest dobrej myśli i widzi że najprawdopodobniej się udało a tu nic nawet cienia drugiej kreski na teście:(:(
ja już nie wiem co myśleć:-(:-(:-(:-(
to test może wcale nie wyjść pomimo ciąży i twierdzenia ginka?:nerd:
idz na bete niektorym kobietom testy wogole niewychodza
właśnie mąż mi podał przepis, ja tego nie piłam więc nie wiem czy dobre ;-)

bez paniki :tak: @ nie ma to dobry znak :tak: a testy dziewczyną - słabiutkie kreski wychodziły po tygodniu od terminu @ ;-) także mocno trzymam kciukaski :-D

Lece na pociąg, bo u dentysty byłam i nie zdążyłam na poprzedni :zawstydzona/y: w pracy będę okło 12, ale na szczęście szefa dziś nie będzie więc nie wie o niczym :-D i jestem do 15 lub 16 (zobaczę jak się wyrobię) :-D
Piszcie, bo jak wrócę to chcę sobie poczytać, a nie pustkiiiiii :tak:
soda i ocet co w tym moze byc dobrego ;-)
Oj tam! (ale patrzac na to z drugiej strony faza lutealna trwa max 16 dni, wiec...)
Badzmy dobrej mysli! :tak: Ja w kazdym razie zaciskam mocno kciuki!!! :tak:
ja mialam nawet 18 dniowa faze wiec roznie bywa ;-)
Zrób bo niepotrzebnie się denerwujesz:tak:
a ty w koncu zrobilas po tej twojej dziwnej @????
Dziewczyny ja wam powiem cos zabawnego :) znowu jestem w ciązy ;p sutki bolą jak cholera, podbrzusze świruje od soboty mam mdłosci ze ło matko bosko - normalnie ciąża :-) a do @ jeszcze 10 dni ;-) a juz 2 ostatnie cykle nie bylam w ciazy

i jak tu nie zwariować ;p
oj badz kochana w ciazy jakl najbardziej i naprawde nalezy ci sie

no i mialam byc dopiero za pare dni ale newytrsymalam iu weszlam czekam az mi zaksiegoja kase na koncie w banku i sprawdzam stan konta bo chce isc do miasta :-) pozdrawiam was wszystkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry