Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na betę to już w ogóle nie mam odwagi

wezmę dzisiaj dupka bo mam tylko dwie tabletki już lutki i żeby nie mieszać w jednym dniu i lutkę i dupka to zażyję dupka i zobaczymy co wyjdzie
a ja myslałam że faza lutealna trwa maksymalnie 14 dni a jak mówisz że tak długo to może jeszcze jest cień szansy na powodzenie
tylko że po IUI to chyba tak długo by nie trwała co czy to bez znaczenia jest?
aż tak się nie denerwuję , dopiero zdenerwowałam bym się kiedy bym zrobiła betę i wynik byłby 0 to wtedy chyba by mnie piorun strzelił z nerwówZrób bo niepotrzebnie się denerwujesz![]()
Tylko gratulować:-)
z gratulacjami to bym sie wstrzymała :-) juz 3 cykle temu mialam podobnie wszystkie potencjalne objawy ciąży nawet spóźniła sie wredota 7 dni i w dniu bety przylazławiec ja to sobie tak teraz zartuje z tych objawów i zadnego nie biore na serio
![]()

idz na bete niektorym kobietom testy wogole niewychodzadzień dobry bbowiczki
u mnie dzisiaj 31 dc i test z jedną krechą niestety
wcale nie czuje się na @ więc nie wiem co dalej
jak byłam wtedy u ginka na kontroli to mówił że jest dobrej myśli i widzi że najprawdopodobniej się udało a tu nic nawet cienia drugiej kreski na teście
ja już nie wiem co myśleć:--
-
-(
to test może wcale nie wyjść pomimo ciąży i twierdzenia ginka?![]()
soda i ocet co w tym moze byc dobrego ;-)właśnie mąż mi podał przepis, ja tego nie piłam więc nie wiem czy dobre ;-)
bez paniki@ nie ma to dobry znak
a testy dziewczyną - słabiutkie kreski wychodziły po tygodniu od terminu @ ;-) także mocno trzymam kciukaski
Lece na pociąg, bo u dentysty byłam i nie zdążyłam na poprzedniw pracy będę okło 12, ale na szczęście szefa dziś nie będzie więc nie wie o niczym
i jestem do 15 lub 16 (zobaczę jak się wyrobię)
![]()
Piszcie, bo jak wrócę to chcę sobie poczytać, a nie pustkiiiiii![]()
ja mialam nawet 18 dniowa faze wiec roznie bywa ;-)Oj tam! (ale patrzac na to z drugiej strony faza lutealna trwa max 16 dni, wiec...)
Badzmy dobrej mysli!Ja w kazdym razie zaciskam mocno kciuki!!!
![]()
a ty w koncu zrobilas po tej twojej dziwnej @????Zrób bo niepotrzebnie się denerwujesz![]()
oj badz kochana w ciazy jakl najbardziej i naprawde nalezy ci sieDziewczyny ja wam powiem cos zabawnegoznowu jestem w ciązy ;p sutki bolą jak cholera, podbrzusze świruje od soboty mam mdłosci ze ło matko bosko - normalnie ciąża :-) a do @ jeszcze 10 dni ;-) a juz 2 ostatnie cykle nie bylam w ciazy
i jak tu nie zwariować ;p