reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzień dobry bbowiczki
u mnie dzisiaj 31 dc i test z jedną krechą niestety:(:(
wcale nie czuje się na @ więc nie wiem co dalej
jak byłam wtedy u ginka na kontroli to mówił że jest dobrej myśli i widzi że najprawdopodobniej się udało a tu nic nawet cienia drugiej kreski na teście:(:(
ja już nie wiem co myśleć:-(:-(:-(:-(
to test może wcale nie wyjść pomimo ciąży i twierdzenia ginka?:nerd:

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry bbowiczki
jak byłam wtedy u ginka na kontroli to mówił że jest dobrej myśli i widzi że najprawdopodobniej się udało a tu nic nawet cienia drugiej kreski na teście:(:(
Cze piekna!
Przeciez dziewczyny pisalay, ze czasami testy wychodza na dlugo po terminie @... Grunt, ze jej nie ma:tak: A kiedy miala byc?

moj maz sobie to robi bleee i my na to mowimy burlich ;-)

właśnie mąż mi podał przepis, ja tego nie piłam więc nie wiem czy dobre ;-)

dzień dobry bbowiczki

bez paniki :tak: @ nie ma to dobry znak :tak: a testy dziewczyną - słabiutkie kreski wychodziły po tygodniu od terminu @ ;-) także mocno trzymam kciukaski :-D

Lece na pociąg, bo u dentysty byłam i nie zdążyłam na poprzedni :zawstydzona/y: w pracy będę okło 12, ale na szczęście szefa dziś nie będzie więc nie wie o niczym :-D i jestem do 15 lub 16 (zobaczę jak się wyrobię) :-D
Piszcie, bo jak wrócę to chcę sobie poczytać, a nie pustkiiiiii :tak:

Ostatnia edycja:
maćku w sobotę był termin
scully dziękuję za słowa pocieszenia chociaż ja chyba nie jestem takim typem co by tak było jak test wychodzi z jedną krechą to znaczy że nie ma

Oj tam! (ale patrzac na to z drugiej strony faza lutealna trwa max 16 dni, wiec...)
Badzmy dobrej mysli! :tak: Ja w kazdym razie zaciskam mocno kciuki!!! :tak:
wezmę dzisiaj dupka bo mam tylko dwie tabletki już lutki i żeby nie mieszać w jednym dniu i lutkę i dupka to zażyję dupka i zobaczymy co wyjdzie
a ja myslałam że faza lutealna trwa maksymalnie 14 dni a jak mówisz że tak długo to może jeszcze jest cień szansy na powodzenie
tylko że po IUI to chyba tak długo by nie trwała co czy to bez znaczenia jest?

wezmę dzisiaj dupka bo mam tylko dwie tabletki już lutki i żeby nie mieszać w jednym dniu i lutkę i dupka to zażyję dupka i zobaczymy co wyjdzie
a ja myslałam że faza lutealna trwa maksymalnie 14 dni a jak mówisz że tak długo to może jeszcze jest cień szansy na powodzenie
tylko że po IUI to chyba tak długo by nie trwała co czy to bez znaczenia jest?
Mysle, ze nie ma to znaczenia w jaki sposob plemniczki sie tam dostaly... ;-)
Ale jesli Ty mialas zwykle faze poowulacyjna 14 dni to jak najbardziej jest to dobry znak:tak:

Uciekam na dzialeczke, ale caly czas zaciskam:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry