reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

z gratulacjami to bym sie wstrzymała :-) juz 3 cykle temu mialam podobnie wszystkie potencjalne objawy ciąży nawet spóźniła sie wredota 7 dni i w dniu bety przylazła :) wiec ja to sobie tak teraz zartuje z tych objawów i zadnego nie biore na serio :)
jak jakieś 3 cykle też takie podobne były do tych co mam teraz
i bądź tu mądry no nie Tośka, a myslałam że wreszcie na weteranki czas :):)

zabka ja do tych kobiet nie należę z tymi testami

reklama
witam sie serdecznie noi przepraszam za posty moja wina poniewaz nie bardzo ladowalo sie wiec tak glupio wyszlo....u mnie padac ma czekamy na deszcz jak na cod,,,a tak to pozdrawiam was serdecznie:-)

jak jakieś 3 cykle też takie podobne były do tych co mam teraz
i bądź tu mądry no nie Tośka, a myslałam że wreszcie na weteranki czas :):)

zabka ja do tych kobiet nie należę z tymi testami

no właśnie ale może tym razem nam się uda Lopciu :-)

a na bolące cycki moja pani gin poleciła mi dzisiaj witamine E podobno pomaga ;/
dzisiaj dostałam skierowanko na wszystkie hormony jeszcze raz :-) musze się przygotować do wizyty w invicie :) boshe ile te wszystkie badania kosztują :-( badania bez których nawet mnie dok nie przyjmie to koszt 400 zł + wizyta masakraaaaa :-(

no właśnie ale może tym razem nam się uda Lopciu :-)

a na bolące cycki moja pani gin poleciła mi dzisiaj witamine E podobno pomaga ;/
dzisiaj dostałam skierowanko na wszystkie hormony jeszcze raz :-) musze się przygotować do wizyty w invicie :) boshe ile te wszystkie badania kosztują :-( badania bez których nawet mnie dok nie przyjmie to koszt 400 zł + wizyta masakraaaaa :-(
jestem ciekawa ile wyjdzie Tobie całokształt licz od tej wizyty do zabiegu pewnie około 2000 zl? ach żerują na naszych problemach żerują niestety:(

dzień dobry bbowiczki
u mnie dzisiaj 31 dc i test z jedną krechą niestety:(:(
wcale nie czuje się na @ więc nie wiem co dalej
jak byłam wtedy u ginka na kontroli to mówił że jest dobrej myśli i widzi że najprawdopodobniej się udało a tu nic nawet cienia drugiej kreski na teście:(:(
ja już nie wiem co myśleć:-(:-(:-(:-(
to test może wcale nie wyjść pomimo ciąży i twierdzenia ginka?:nerd:
A co lekarz Ci powiedział na kontroli że podejrzewał że się udało? Pytam z ciekawości bo zastanawia mnie po czym można poznać że się udało albo nie?:tak::tak::tak:A u Ciebie skoro lekarz tak powiedział i @ się spóźnia to nadal są duże szanse na fasolke. A testom nie ma co tak do końca wierzyć:no::no:

Żabka ja wynik swojej betki ogłosze w środe bo nie mam kiedy się wcześniej urwać:-)

Lopop Testy są często zawodne, mi nie wyszedł nigdy i nie jest to żadkością

maćku w sobotę był termin
scully dziękuję za słowa pocieszenia chociaż ja chyba nie jestem takim typem co by tak było jak test wychodzi z jedną krechą to znaczy że nie ma

:tak: trzymam dalej kciuki :tak: gdzieś czytałam, że od zagnieżdżenia musi minąć min 6-10 dni :tak: a zagnieżdżenie może być od 4-6 dni fazy II ;-)

soda i ocet co w tym moze byc dobrego ;-)

mąż twierdzi, że cukier do smaku jest i smakuje jak napuj :sorry2: ciekawe :dry:

pamiętaj, że robisz to dla bejbika :tak: taki wydatek związany z dzieckiem :sorry2: trzymam kciukaski żeby to było TO :tak:

A co lekarz Ci powiedział na kontroli że podejrzewał że się udało? Pytam z ciekawości bo zastanawia mnie po czym można poznać że się udało albo nie?:tak::tak::tak:A u Ciebie skoro lekarz tak powiedział i @ się spóźnia to nadal są duże szanse na fasolke. A testom nie ma co tak do końca wierzyć:no::no:
po szerokości macicy bo mam bardzo wysokie endo
Żabka ja wynik swojej betki ogłosze w środe bo nie mam kiedy się wcześniej urwać:-)

Lopop Testy są często zawodne, mi nie wyszedł nigdy i nie jest to żadkością
wiem bo mojej siostrze aż za 4 razem wyszedł cień drugiej kreski
tylko że mi takie rzeczy się nie zdarzają ( a szkoda bo bym chciała:) )

reklama
lopop więc może tak jak u Twojej siostry test wyjdzie dopiero za pare dni. Jest duża szansa na to że test się pomylił bo takie rzeczy się zdarzają. A wybierasz się może do lekarza lub planujesz zrobić bete?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry