reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Cześć dziewczyny dawno mnie tutaj nie było z miesiąc chyba, termin porodu mam na 20 lutego, fatalnie się czuje cały czas mnie mdli a świeże ogórki omijam szerokim łukiem, na samą mysl o nich źle sie czuje, prawie nic nie jem, zaczyna mnie bolec kręgosłup, w dodatku trzy tygodnie chorowałam na zapalenie tchawicy teraz już troche mi przechodzi ale jeszcze porządnie kaszle, wczoraj miałam miec usg maluszka ale pani doktor ma zepsute usg, od ponad miesiąca ma zepsute i co tydzień obiecuje usg wiec nie mam zielonego pojęcia kiedy zobaczę maluszka a tak bardzo chciałabym jak najszybciej bo strasznie się martwię, że ta moja choroba mogla mu zaszkodzić. Zero oparcia w m ostatnio stwierdził, że wstręt do ogórków wymyśliłam sama (zastanawiam się tylko po co), a poza tym jemu tylko sex w głowie i stwierdził, że mdłości 24 godziny na dobę też sama wymyślam, żeby tylko... ach szkoda gadać. Zazdroszczę tym które mają w swoich m oparcie.

reklama
jakos nie chce mi się w to wierzyć ;p

Dziekuje za gratulacje kochana ;p oczywiście część badań mogę zrobić z pakietu reszta to 400 zł :-)

Trzymaj trzymaj ja też trzymam ;-)

Dzień dobry ;p

A ja się dzisiaj obudziłam z mega katarem i chyba przeziebienie mnie chwyta, łamie w kościach .. no moze jakieś L4 po urlopie ;p
miłego dnia baby :)
no hehe l4 moze juz niedługo bedziesz miec ale z wiadomego powodu :)
Cześć dziewczyny dawno mnie tutaj nie było z miesiąc chyba, termin porodu mam na 20 lutego, fatalnie się czuje cały czas mnie mdli a świeże ogórki omijam szerokim łukiem, na samą mysl o nich źle sie czuje, prawie nic nie jem, zaczyna mnie bolec kręgosłup, w dodatku trzy tygodnie chorowałam na zapalenie tchawicy teraz już troche mi przechodzi ale jeszcze porządnie kaszle, wczoraj miałam miec usg maluszka ale pani doktor ma zepsute usg, od ponad miesiąca ma zepsute i co tydzień obiecuje usg wiec nie mam zielonego pojęcia kiedy zobaczę maluszka a tak bardzo chciałabym jak najszybciej bo strasznie się martwię, że ta moja choroba mogla mu zaszkodzić. Zero oparcia w m ostatnio stwierdził, że wstręt do ogórków wymyśliłam sama (zastanawiam się tylko po co), a poza tym jemu tylko sex w głowie i stwierdził, że mdłości 24 godziny na dobę też sama wymyślam, żeby tylko... ach szkoda gadać. Zazdroszczę tym które mają w swoich m oparcie.

trzymaj się dzielnie i nie daj sie m to wlasnie tacy czasami nietaktowni są walna bo walną ... ale życze aby Twoj zrozumiał :)

ja witam się z bolącym krzyżem i zmykam do pracy a potem chyba skocze do lekarza bo ledwo chodzę :(
miłego dnia!!!!!!

Cze dziewczyny!:-)

Betusia lec do tego lekarza, po co masz sie meczyc...:-(

Lopop
wylaz z krzakow i melduj co u Ciebie!:tak:

Batonik
a Ciebie gdzie wywialo?!:dry:

A tak na marginesie to czytam wlasnie "Milosc nad rozlewiskiem" i jedna z bohaterek jest w ciazy (nie zdradze ktora, zeby nie psuc przyjemnosci czytania;-)). I te jej odczucia zwiazane z maluszkie sa tak fajnie opisane... Polecam!

maćku przecież co miesiąc jestem w ciąży:-D:-D:-D:-D
betusia witaj po długiej przerwie

maćku jedziemy w piątek wieczorem do Żywca i tam ok. 3 dni a potem w Pieniny kochana - ja obmyśliłam napięty zwiedzania wszystkich tych miejsc w których jeszcze nie byliśmy no i wiadomo jeden dzień trzeba poświęcić na Zakopane bo tam zawsze się wraca :):)

dalej małpiszona nie ma

maćku przecież co miesiąc jestem w ciąży:-D:-D:-D:-D
betusia witaj po długiej przerwie

maćku jedziemy w piątek wieczorem do Żywca i tam ok. 3 dni a potem w Pieniny kochana - ja obmyśliłam napięty zwiedzania wszystkich tych miejsc w których jeszcze nie byliśmy no i wiadomo jeden dzień trzeba poświęcić na Zakopane bo tam zawsze się wraca :):)

dalej małpiszona nie ma
Wiem, ze jestes w ciazy, tylko chcialam wiedziec, czy moze potwierdzilas to testem;-)

Czyli na urlop tez wybraliscie gory... To daleka droga przed Wami. A jak dlugo potrwaja wczasy?

Witam.
Tyle co powiem to wam powiem, że coś mi tu u mnie nie pasuje.
@ trwała tylko 4 dni. Była nie mocno krwista i skrzepowa. W większości to tylko krew.
Sorki za szczegóły.
No i ciągnie mnie w dole brzuszka tak dziwnie. Wcześniej takiego uczucia nie miałam.
Piersi jędrne jak na wystawę.
Czy możliwe, że pomimo czterodniowego okresu/nie okresu, niby... mogę być w ciąży?????????????????????????????????????????
To tyle.
O dalszym rozwoju sytuacji później poinformuję:-)

HEJ MOJER KOCHANE :) pamieta mnie ktos jweszcze tycku ???
wyszlam po szwie 2 tygodnie temu do domku... w niedziele trafilam do szpitala znow z krwawieniem niewiadomo od czego i teraz pisze z lozka szpitalnego :/ ale wsio ok juz :
tosia gratulejszyn!!!!!!!;0!!!! :)

ide poczytac co u was :)

no maćku wczorajszy test nic nie potwierdził
dzisiaj nie zrobiłam poczekam i może jutro zrobię zobaczę
ale z wrażenia brzuch mnie boli tak jakoś podejrzanie:(

wczasy potrwają tydzień

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry