Scully
mamusia :)
tosiu przeciesz ty juz jetes w ciazy!!!!a tak po za tym mozecie mi przypomniec jak to jest z temperatura przed ovulka i po????bo ja mieze dowcipnie noi ostatnio mam 37,2 kiedy spada?
czasem do 2 dni przed @, czasem w dniu @, a u mnie nawet na 3 dzień @ ;-)
w sierpniu mam urlop od 16 to moze wtedy sie uda tak na luzaku bez stresów w pracy....
trzymajcie sie cieplutko buzka kochane!!! :*
ja też od 16.08. urlopik zaczynam
;-) trzymam kciuki ;-)Cześć dziewczyny dawno mnie tutaj nie było z miesiąc chyba, termin porodu mam na 20 lutego, fatalnie się czuje cały czas mnie mdli a świeże ogórki omijam szerokim łukiem, na samą mysl o nich źle sie czuje, prawie nic nie jem, zaczyna mnie bolec kręgosłup, w dodatku trzy tygodnie chorowałam na zapalenie tchawicy teraz już troche mi przechodzi ale jeszcze porządnie kaszle, wczoraj miałam miec usg maluszka ale pani doktor ma zepsute usg, od ponad miesiąca ma zepsute i co tydzień obiecuje usg wiec nie mam zielonego pojęcia kiedy zobaczę maluszka a tak bardzo chciałabym jak najszybciej bo strasznie się martwię, że ta moja choroba mogla mu zaszkodzić. Zero oparcia w m ostatnio stwierdził, że wstręt do ogórków wymyśliłam sama (zastanawiam się tylko po co), a poza tym jemu tylko sex w głowie i stwierdził, że mdłości 24 godziny na dobę też sama wymyślam, żeby tylko... ach szkoda gadać. Zazdroszczę tym które mają w swoich m oparcie.
ach ci mężczyźni
trzymam kciukaski za bejbika 
Cze dziewczyny!:-)
A tak na marginesie to czytam wlasnie "Milosc nad rozlewiskiem" i jedna z bohaterek jest w ciazy (nie zdradze ktora, zeby nie psuc przyjemnosci czytania;-)). I te jej odczucia zwiazane z maluszkie sa tak fajnie opisane... Polecam!
oj to nie mów
bo u mnie w kolejce czeka ta seria do czytania 

Witam.
Tyle co powiem to wam powiem, że coś mi tu u mnie nie pasuje.
@ trwała tylko 4 dni. Była nie mocno krwista i skrzepowa. W większości to tylko krew.
Sorki za szczegóły.
No i ciągnie mnie w dole brzuszka tak dziwnie. Wcześniej takiego uczucia nie miałam.
Piersi jędrne jak na wystawę.
Czy możliwe, że pomimo czterodniowego okresu/nie okresu, niby... mogę być w ciąży?????????????????????????????????????????
To tyle.
O dalszym rozwoju sytuacji później poinformuję:-)
no to czekamy
ja ostatnio tak miałam i myślałam, że to @ (bo był już czas), a mierzę temp i wyszło, że to plamienia przed owu 
HEJ MOJER KOCHANEpamieta mnie ktos jweszcze tycku ???
wyszlam po szwie 2 tygodnie temu do domku... w niedziele trafilam do szpitala znow z krwawieniem niewiadomo od czego i teraz pisze z lozka szpitalnego :/ ale wsio ok juz :
ide poczytac co u was![]()
pewnie, żepamiętamy
trzymam kciukaski za bejbika