reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oj lopciu jak mi przykro a moze to nie@ ? jestes pewna? ja jeszcze musze czekac do 26 poniedzialku jak co 30 dni a jak nie to 1 sierpien,,,,no ale musze sie przyznac ze brzuchol mnie boli co pare dni a szczegolnie od niedzieli mialam tak ze poszlam do lazienki zobaczyc czy@ przyszla tak mi sie wydawalo no ale nie mozliwe bo zawczesnie!!!!!cyce mnie bola i plecy dzisiaj,,nie trawie w nocy na wymioty mie bierze na noc nic nie moge jesc!!!!!bo mi nie dobrze,,,,tak mam a co z tego bedzie to sie okaze!!!!za pare dni ......no ale milo mi jak ktoras bedzie trzymac kciuki:-):-):-):-):-):-):-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D

reklama
oj lopciu jak mi przykro a moze to nie@ ? jestes pewna? ja jeszcze musze czekac do 26 poniedzialku jak co 30 dni a jak nie to 1 sierpien,,,,no ale musze sie przyznac ze brzuchol mnie boli co pare dni a szczegolnie od niedzieli mialam tak ze poszlam do lazienki zobaczyc czy@ przyszla tak mi sie wydawalo no ale nie mozliwe bo zawczesnie!!!!!cyce mnie bola i plecy dzisiaj,,nie trawie w nocy na wymioty mie bierze na noc nic nie moge jesc!!!!!bo mi nie dobrze,,,,tak mam a co z tego bedzie to sie okaze!!!!za pare dni ......no ale milo mi jak ktoras bedzie trzymac kciuki:-):-):-):-):-):-):-)
kochana na pewno @ bo bardzo boli

&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciskam:)

Cześć dziewczyny zrobiłam betke i jest negatywna:-(
Nadal bolą mnie piersi są pełniejsze,boli mnie podbrzusze jak na@,i spuchłam na dole jak na @-zgłupłam:szok:

:-( przykro... ja w tamtym m-cu tak spuchłam, bo mi się cykl rypnął :sorry2:

dawno mnie tu nie było..:no::zawstydzona/y:
mało zaglądam na bb ostatnio..
pozdrawiam was wszystkie które mnie pamietacie!!! ;) :*** buziaki

pozdrawiam i trzymam kciukaski za ciebie ;-):tak::-)

Dowiedziałam się, że mój lekarz ogólny robi usg prywatnie ciekawe tylko czy usg ciąży też, przejdę się do niego dzisiaj i spytam. W pierwszej ciąży też usg prywatnie robil mi lekarz ogólny (niestety nie mogę teraz do niego jezdzic bo się przeprowadziłam i do niego jest ponad 100 km) i byłam mega zadowolona, wszystko świetnie tłumaczył, odpowiadał na każde pytanie naprawdę traktował człowieka świetnie, mam porównanie z usg robionym w szpitalu i ostatnim usg robionym prywatnie przez pana ordynatora udziału położniczego w szpitalu którym rodziłam, cóż niebo a ziemia.

życzę żebyś w końcu zobaczyła maleństwo :tak:

mojej mamie (też radiolog) w 9 m-cu że ona i dziecko umrą przy porodzie-co było kompletną bzdurą bo ciąża była jak najbardziej prawidłowa!!!

dureń jakiś :dry: straszy ludzi :dry:

Witam was środowo kochane
bardzo dziękuję tym co za mnie trzymały kciuki ,ale kochane koleżanki możecie już popuścić zasićnięte kciuki bo 3 godziny temu przyszła @
takie tam plamki ale za to bardzo bolesna że pomimo 2 nosp ją czuję
no cóż w tym cyklu mam odpoczynek od biegania po lekarzach bo ginek ma urlop

:-( hm... poczekamy jak to się rozwinie :tak:

ja jeszcze musze czekac do 26 poniedzialku jak co 30 dni a jak nie to 1 sierpien,,,,no ale musze sie przyznac ze brzuchol mnie boli co pare dni a szczegolnie od niedzieli mialam tak ze poszlam do lazienki zobaczyc czy@ przyszla tak mi sie wydawalo no ale nie mozliwe bo zawczesnie!!!!!cyce mnie bola i plecy dzisiaj,,nie trawie w nocy na wymioty mie bierze na noc nic nie moge jesc!!!!!bo mi nie dobrze,,,,tak mam a co z tego bedzie to sie okaze!!!!za pare dni ......no ale milo mi jak ktoras bedzie trzymac kciuki:-):-):-):-):-):-):-)

trzymam kciukaski :tak::tak::tak:

Kochane a mnie dziś szef chciał zwolnić, bo byłam tydzień na zwolnieniu (jelitówka). :szok: Akutat to był tydzień, gdzie dużo pracy jest. Głupio tłumaczył, że on nie może się denerwować jak mnie nie ma, a do pracy mojej nie ma zastrzeżeń. Zaproponował, że daje mi dziś wypowiedzenie, a po 3 m-cach jak będzie ok to drzemy je, a jak nie to "baj baj". To mu powiedziałam, że jak mnie zwalnia to chcę do ręki wypowiedzenie i szukam czegoś i nie będzie darcia. A jak nie jest pewien czy chce mnie zwolnić to niech miesiąc się wstrzyma (obserwuje), a potem da wypowiedzenie lub nie.
Ma się do jutra zastanowić.
Wafel myślał, że głupka znalazł i mnie zastraszy. Ja się zwolnienia nie boję, bo mam i staż pracy i dobre referencje (które on po zwolnieniu też mi da) :tak:

Fasolinko kochana choć już do mnie to pójdę na zwolnienie na prawie 4 lata i niech się sam tym martwi, a mnie nie wkurza.:sorry2:

Cze dziewuszki!
Witam was środowo kochane
bardzo dziękuję tym co za mnie trzymały kciuki ,ale kochane koleżanki możecie już popuścić zasićnięte kciuki bo 3 godziny temu przyszła @
takie tam plamki ale za to bardzo bolesna że pomimo 2 nosp ją czuję
no cóż w tym cyklu mam odpoczynek od biegania po lekarzach bo ginek ma urlop
Kurcze, a mialo byc tak pieknie:-(

Kochane a mnie dziś szef chciał zwolnić, bo byłam tydzień na zwolnieniu (jelitówka). :szok: Akutat to był tydzień, gdzie dużo pracy jest. Głupio tłumaczył, że on nie może się denerwować jak mnie nie ma, a do pracy mojej nie ma zastrzeżeń. Zaproponował, że daje mi dziś wypowiedzenie, a po 3 m-cach jak będzie ok to drzemy je, a jak nie to "baj baj". To mu powiedziałam, że jak mnie zwalnia to chcę do ręki wypowiedzenie i szukam czegoś i nie będzie darcia. A jak nie jest pewien czy chce mnie zwolnić to niech miesiąc się wstrzyma (obserwuje), a potem da wypowiedzenie lub nie.
Ma się do jutra zastanowić.
Wafel myślał, że głupka znalazł i mnie zastraszy. Ja się zwolnienia nie boję, bo mam i staż pracy i dobre referencje (które on po zwolnieniu też mi da) :tak:

Fasolinko kochana choć już do mnie to pójdę na zwolnienie na prawie 4 lata i niech się sam tym martwi, a mnie nie wkurza.:sorry2:
Heh - niezle z nim pojechalas:-D Brawo!!!

A u mnie kolejna dolina - pofolgowalam sobie z bromkie i prl skoczyla mi do ponad 50:szok: A TSH do ponad 6! Czyli zapewne poki nie unormuje hormonow z fasolki nici...:-(
Bylam dzis u endo - stwierdzila, ze to przez to, ze odstawilam bromka. Ale ja w to nie wierze, bo po pierwsze juz przy dawce 0,5 tab. zaczelo sie sypac, a po drugi pomimo polrocznego dobrego poziomu prl sie nie udalo... Wiec to pewnie powazniejszy problem z tarczyca. Ale mam teraz zapisane oprocz bromka hormonki, to mam nadzieje, ze sie wszystko unormuje i w koncu doczekam sie upragnionej ciazy...

no cóż maćku moje marzenia na ten miesiąc sie już rozwiały
scully brawo myślę że jeszcze troszkę i fasolka przyjdzie
dziewczyny jakoś nie idzie nam z tymi fasolkami no a taka szkoda:-(

Hejo:-)

Długo nie zaglądałam bo mężuś urlopik miał,i wyjechaliśmy na tydzień do sopotu,pózniej remoncik w domku i tak zaleciało.a między czasie na usg byłam no i lekarz zobaczył że właśnie ma być owul więc dużo boboseksów było:tak::tak::tak: ale kurczę się rozchorowałyśmy z małą i niestety antybiotyk mam:-(:-( mam nadzieję że gdyby fasolinka się zadomowiła to jej nie zaszkodzi.

Do czytałam że może u Tośki szykuje się fasolinka trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lopop
tak mi przykro:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Palissa
&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maćku to wtedy pewnie szybko dzidziulek będzie:tak::tak::tak::tak:

Scully bardzo dobrze mu powiedziałaś ,bo szefowie myślą że im wszystko można a pracownik będzie robił tak jak mu się powie a w ogóle to sorry przecież choroba nie wybiera.

reklama
no cóż maćku moje marzenia na ten miesiąc sie już rozwiały

dziewczyny jakoś nie idzie nam z tymi fasolkami no a taka szkoda:-(
No wlasnie...:-(

Hejo:-)

Długo nie zaglądałam bo mężuś urlopik miał,i wyjechaliśmy na tydzień do sopotu,pózniej remoncik w domku i tak zaleciało.a między czasie na usg byłam no i lekarz zobaczył że właśnie ma być owul więc dużo boboseksów było:tak::tak::tak: ale kurczę się rozchorowałyśmy z małą i niestety antybiotyk mam:-(:-( mam nadzieję że gdyby fasolinka się zadomowiła to jej nie zaszkodzi.
Nie powinno. Trzymam kciuki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry