reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Heh - niezle z nim pojechalas:-D Brawo!!!

A u mnie kolejna dolina - pofolgowalam sobie z bromkie i prl skoczyla mi do ponad 50:szok: A TSH do ponad 6! Czyli zapewne poki nie unormuje hormonow z fasolki nici...:-(
Bylam dzis u endo - stwierdzila, ze to przez to, ze odstawilam bromka. Ale ja w to nie wierze, bo po pierwsze juz przy dawce 0,5 tab. zaczelo sie sypac, a po drugi pomimo polrocznego dobrego poziomu prl sie nie udalo... Wiec to pewnie powazniejszy problem z tarczyca. Ale mam teraz zapisane oprocz bromka hormonki, to mam nadzieje, ze sie wszystko unormuje i w koncu doczekam sie upragnionej ciazy...

u mnie po luteinie zamiast cykl się zmniejszyć to coraz dłuższy, ale się okaże w tym cyklu, bo jeszcze 2 wysokie temp i będzie że to skok w II fazę :blink: a skoro II faza to jest szansa, że się udało w tym cyklu, bo koło owu trafialiśmy :tak:

Długo nie zaglądałam bo mężuś urlopik miał,i wyjechaliśmy na tydzień do sopotu,pózniej remoncik w domku i tak zaleciało.a między czasie na usg byłam no i lekarz zobaczył że właśnie ma być owul więc dużo boboseksów było:tak::tak::tak: ale kurczę się rozchorowałyśmy z małą i niestety antybiotyk mam:-(:-( mam nadzieję że gdyby fasolinka się zadomowiła to jej nie zaszkodzi.
Scully bardzo dobrze mu powiedziałaś ,bo szefowie myślą że im wszystko można a pracownik będzie robił tak jak mu się powie a w ogóle to sorry przecież choroba nie wybiera.

ach te choróbska paskudne :dry: a sio!! :tak:

Już miałam waflowi powiedzieć, że z chęcią bym go (z męczącą gorączką) do tego kibla wsadziła i niech się męczy, a ja bym se zdrowa w pracy siedziała... :sorry2: Ale ugryzłam się w język, bo by się wściekł na całego :sorry2:

reklama
Cześć dziewczyny byłam u gina skierował mnie na usg. Betka nie wyszła bo może jeszcze za wcześnie.Nie badał mnie nawet ,w pon mam następną wizyte a jutro ide na usg:tak:

u mnie po luteinie zamiast cykl się zmniejszyć to coraz dłuższy, ale się okaże w tym cyklu, bo jeszcze 2 wysokie temp i będzie że to skok w II fazę :blink: a skoro II faza to jest szansa, że się udało w tym cyklu, bo koło owu trafialiśmy :tak:
Oby! Trzymam kciukasy!

Cześć dziewczyny byłam u gina skierował mnie na usg. Betka nie wyszła bo może jeszcze za wcześnie.Nie badał mnie nawet ,w pon mam następną wizyte a jutro ide na usg:tak:
A zagladal Ci "do glebi" i cos zobaczyl?

Heloł :) dzisiaj byłam u fryzjera poprawić sobie humor z okazji dziwnych objawów na @ ;p

:-( przykro... ja w tamtym m-cu tak spuchłam, bo mi się cykl rypnął :sorry2:

pozdrawiam i trzymam kciukaski za ciebie ;-):tak::-)

życzę żebyś w końcu zobaczyła maleństwo :tak:

dureń jakiś :dry: straszy ludzi :dry:

:-( hm... poczekamy jak to się rozwinie :tak:

trzymam kciukaski :tak::tak::tak:

Kochane a mnie dziś szef chciał zwolnić, bo byłam tydzień na zwolnieniu (jelitówka). :szok: Akutat to był tydzień, gdzie dużo pracy jest. Głupio tłumaczył, że on nie może się denerwować jak mnie nie ma, a do pracy mojej nie ma zastrzeżeń. Zaproponował, że daje mi dziś wypowiedzenie, a po 3 m-cach jak będzie ok to drzemy je, a jak nie to "baj baj". To mu powiedziałam, że jak mnie zwalnia to chcę do ręki wypowiedzenie i szukam czegoś i nie będzie darcia. A jak nie jest pewien czy chce mnie zwolnić to niech miesiąc się wstrzyma (obserwuje), a potem da wypowiedzenie lub nie.
Ma się do jutra zastanowić.
Wafel myślał, że głupka znalazł i mnie zastraszy. Ja się zwolnienia nie boję, bo mam i staż pracy i dobre referencje (które on po zwolnieniu też mi da) :tak:

Fasolinko kochana choć już do mnie to pójdę na zwolnienie na prawie 4 lata i niech się sam tym martwi, a mnie nie wkurza.:sorry2:

pięknie mu pojechałaś i dobrze !! trzeba znać swoją wartość :)

no cóż maćku moje marzenia na ten miesiąc sie już rozwiały
scully brawo myślę że jeszcze troszkę i fasolka przyjdzie
dziewczyny jakoś nie idzie nam z tymi fasolkami no a taka szkoda:-(

kochana doczeamy sie zobaczysz :) nie wiem jeszcze kiedy ale napewno sie doczekamy!!!!
Hejo:-)

Długo nie zaglądałam bo mężuś urlopik miał,i wyjechaliśmy na tydzień do sopotu,pózniej remoncik w domku i tak zaleciało.a między czasie na usg byłam no i lekarz zobaczył że właśnie ma być owul więc dużo boboseksów było:tak::tak::tak: ale kurczę się rozchorowałyśmy z małą i niestety antybiotyk mam:-(:-( mam nadzieję że gdyby fasolinka się zadomowiła to jej nie zaszkodzi.

Do czytałam że może u Tośki szykuje się fasolinka trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lopop
tak mi przykro:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Palissa
&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maćku to wtedy pewnie szybko dzidziulek będzie:tak::tak::tak::tak:

Scully bardzo dobrze mu powiedziałaś ,bo szefowie myślą że im wszystko można a pracownik będzie robił tak jak mu się powie a w ogóle to sorry przecież choroba nie wybiera.

kochana u mnie to raczej @ się szykuje niestety jak co miesiac z reszta ;/

Mój malutki prazencik od męża.
Sunia ma 8tygodni jest boska:)

Załączniki

• york.jpg
    york.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 41
:szok:w końcu ufff

pewnie już sobie słodko śpicie, nie było mnie kilka dni bo sypnął nam się komp i dopiero dziś dorwałam lapka ;-)a już mój R się śmiał, że musi iść ze mną do lekarza bo się uzależniłam od BB i nie wiedziałam co ze sobą zrobić przez te kilka dni bez forum :-p

jutro przywitam się jak co dzień rano z BB :tak:

Lopop bardzo mi przykro kochana :-( mam nadzieję, że wszystkie stresy odreagujesz sobie na urlopie :tak: może wtedy coś się ruszy ;-)

Tośka nie kracz bo do @ jeszcze daleko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

Maćku czasem przy normalnym poziomie wszystkich hormonów starania zajmują dużo więcej czasu dlatego głowa do góry;-)

oj to mocno trzymam kciukaski :tak::-D może cośik jednak w tym miesiącu będzie :-D

Chyba dzisiaj nie usne:-D
Lopop trzymam kciukasy za następny cykl

A zagladal Ci "do glebi" i cos zobaczyl?[/QUOTE]

Tydzień temu byłam i teraz zajrzy w pon. Powiedział że nie ma sensu mnie dzisiaj męczyć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:szok:w końcu ufff

pewnie już sobie słodko śpicie, nie było mnie kilka dni bo sypnął nam się komp i dopiero dziś dorwałam lapka ;-)a już mój R się śmiał, że musi iść ze mną do lekarza bo się uzależniłam od BB i nie wiedziałam co ze sobą zrobić przez te kilka dni bez forum :-p

jutro przywitam się jak co dzień rano z BB :tak:

Lopop bardzo mi przykro kochana :-( mam nadzieję, że wszystkie stresy odreagujesz sobie na urlopie :tak: może wtedy coś się ruszy ;-)

Tośka nie kracz bo do @ jeszcze daleko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

Maćku czasem przy normalnym poziomie wszystkich hormonów starania zajmują dużo więcej czasu dlatego głowa do góry;-)

No niby daleko całe 7 dni ale ja jakos podświadomie czuje że znowu sie nie udalo chyba :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry