reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Mój malutki prazencik od męża.
Sunia ma 8tygodni jest boska:)

jej :-D słodziak :tak: cieszę się, że z dzidzią ok :tak::-)

No niby daleko całe 7 dni ale ja jakos podświadomie czuje że znowu sie nie udalo chyba :-(

trzymam cały czas mocno :tak::-)

witam sie czwartkowo kochane dziewczyny oj brzuchol mnie boli dalej jakbym codziennie miala dostac@ !!!!!!ziewam strasznie caly dzien dzisiaj przeciesz sie wyspalam nerwa mam kluce sie ze wszystkimi prawdziwa zmija ze mnie co do mnie to nie nalezy zawsze milutka a tu osa dzisiaj jestem sama widze!!!moim zdaniem nic z fasoleczki !!!!nerwy mnie braly zawsze tydzien przed wiec bedzie@ !!!!no jeszcze brakuje 3 dni niedziela albo jak sie wyduzy o tydzien jak ostatnni miesiac to dopiero 1 sierpnia,,,boze kochany plecy mnie bola jak nigdy,,,brzuch daje swoje nigdy tak zle sie nie czolam!!!!!:no::no::no::no::no::szok:

tulam :tak:

dobry sposób na golaska przed wentylatorkiem w domku :-D:-D:-D

moja metoda po powrocie z pracy z gorącego pociągu :-D

Szef nie dał mi wypowiedzenia i wogóle milutki był cały dzień. Miał mi dać odpowiedź co z tym zwolnieniem, ale cisza. Więc skoro mi dziś nie dał wypowiedzenia (a na 100% miał dać odp) to znaczy, że chce żebym pracowała ;-)

reklama
Tośka puki co to trzymam za Ciebie oby od Ciebie zaczęła się nasza dobra passa:)
A czemu nie ode mnie?:dry:;-)
Szef nie dał mi wypowiedzenia i wogóle milutki był cały dzień. Miał mi dać odpowiedź co z tym zwolnieniem, ale cisza. Więc skoro mi dziś nie dał wypowiedzenia (a na 100% miał dać odp) to znaczy, że chce żebym pracowała ;-)
To super!

Kurde dookola nas od kilku godzin kreci sie burza, ale nas jak zwykle nie chce siegnac...:no:

To dawaj!:tak:

Ale ogladalam prognoze - jutro ma padac za calym zachodzie Polski:tak:

hmmm do jutra to nie wiem czy wytrzymam :sorry2: poza tym ja to chyba bardziej centralna polska :baffled: pocieszające jest tylko to, że nie jestem na ostatnich nogach bo tym ciężarówkom to szczerze współczuję:baffled:

o Maćku tylko ....... 6 dni (&&&&&&&&&&&&&&&&&&&)

hmmm do jutra to nie wiem czy wytrzymam :sorry2: poza tym ja to chyba bardziej centralna polska :baffled: pocieszające jest tylko to, że nie jestem na ostatnich nogach bo tym ciężarówkom to szczerze współczuję:baffled:

o Maćku tylko ....... 6 dni (&&&&&&&&&&&&&&&&&&&)
Centralna? :dry: Myslalam, ze bardziej zachod... (nigdy nie bylam dobra z geografii;-)) Ale moze Was siegnie.

Tylko? Chyba az!!!:baffled:

Centralna? :dry: Myslalam, ze bardziej zachod... (nigdy nie bylam dobra z geografii;-)) Ale moze Was siegnie.

Tylko? Chyba az!!!:baffled:

nie ważne ja z geografii też dobra nie byłam ważne żeby deszczyk do nas zawitał :tak:

Kochana 6 dni to jest po prostu pikuś ;-) Ty weteranka coś o tym chyba wiesz no nie :blink: będzie dobrze grunt to pozytywnie się nastawić i za bardzo nie spinać :tak: co by potem nie było łez i zgrzytania zębami;-) wierzę że się uda i trzymam mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i za Tośkę :tak:

idę nalać wody do wanienki:tak: letniej bo chyba się zaraz rozpłynę :zawstydzona/y: dziś już byłam 4 razy pod prysznicem :baffled: a nadal czuję się lepka :baffled:

reklama
nie ważne ja z geografii też dobra nie byłam ważne żeby deszczyk do nas zawitał :tak:

Kochana 6 dni to jest po prostu pikuś ;-) Ty weteranka coś o tym chyba wiesz no nie :blink: będzie dobrze grunt to pozytywnie się nastawić i za bardzo nie spinać :tak: co by potem nie było łez i zgrzytania zębami;-) wierzę że się uda i trzymam mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i za Tośkę :tak:
Mnie juz przy @ na placz nie bierze - za "stara" juz jestem;-)
Teraz tez mam swiadomosc, ze raczej nic z tego, ale nadzieja sie przeciez zawsze tli...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry