Scully
mamusia :)
Mój malutki prazencik od męża.
Sunia ma 8tygodni jest boska![]()
jej
słodziak
cieszę się, że z dzidzią ok
:-)No niby daleko całe 7 dni ale ja jakos podświadomie czuje że znowu sie nie udalo chyba :-(
trzymam cały czas mocno
:-)witam sie czwartkowo kochane dziewczyny oj brzuchol mnie boli dalej jakbym codziennie miala dostac@ !!!!!!ziewam strasznie caly dzien dzisiaj przeciesz sie wyspalam nerwa mam kluce sie ze wszystkimi prawdziwa zmija ze mnie co do mnie to nie nalezy zawsze milutka a tu osa dzisiaj jestem sama widze!!!moim zdaniem nic z fasoleczki !!!!nerwy mnie braly zawsze tydzien przed wiec bedzie@ !!!!no jeszcze brakuje 3 dni niedziela albo jak sie wyduzy o tydzien jak ostatnni miesiac to dopiero 1 sierpnia,,,boze kochany plecy mnie bola jak nigdy,,,brzuch daje swoje nigdy tak zle sie nie czolam!!!!!![]()
tulam

dobry sposób na golaska przed wentylatorkiem w domku![]()
moja metoda po powrocie z pracy z gorącego pociągu

Szef nie dał mi wypowiedzenia i wogóle milutki był cały dzień. Miał mi dać odpowiedź co z tym zwolnieniem, ale cisza. Więc skoro mi dziś nie dał wypowiedzenia (a na 100% miał dać odp) to znaczy, że chce żebym pracowała ;-)

;-)
nie mam kompletnie siły w takie upały ratuje mnie tylko ten wentylator - respirator
poza tym ja to chyba bardziej centralna polska
pocieszające jest tylko to, że nie jestem na ostatnich nogach bo tym ciężarówkom to szczerze współczuję
dziś już byłam 4 razy pod prysznicem