reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam się porannie mega spiąca ja to sie chyba nigdy nie wyspie ;/

A czemu nie ode mnie?:dry:;-)

Od nas musi zacząć się i my teraz bedziemy w ciązy macku zobaczysz :) ja od poniedziałku będe na rekach chodzic zeby wredota nie przyjechała ;p

Nadzieja jest odwieczną wszystkich ludzi piastunką: kołysze nas bezustannie i smutki nasze usypia;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

to dałaś teraz ;p ach ta nadzieja ja ją jednego dnia mam drugiego pewniaka stawiam że @ przyjdzie, nastepnego znowu marze o tym ze zobacze 2 krechy a pozniej znowu ze @ przyjdzie - zwariowac mozna

u nas dzisiaj chłodniej jest :) moze popada troszku :)

:-)Witam porannie i ja :tak:

zazdroszczę pogody Tośka u nas znowu zapowiada się żar :-( a ja już mam serdecznie dosyć :tak: my dziś po południu imprezujemy na działce bo R ma urodzinki ale chyba zabiorę ze sobą mój wentylatorek-respiratorek :-D:-D:-D

Heloł!

Od nas musi zacząć się i my teraz bedziemy w ciązy macku zobaczysz :) ja od poniedziałku będe na rekach chodzic zeby wredota nie przyjechała ;p

to dałaś teraz ;p ach ta nadzieja ja ją jednego dnia mam drugiego pewniaka stawiam że @ przyjdzie, nastepnego znowu marze o tym ze zobacze 2 krechy a pozniej znowu ze @ przyjdzie - zwariowac mozna

Oj skad ja to znam...:sorry2:

U nas tez dzisiaj przyjemny chlopdek:tak: I chyba nawet deszcz zaczal padac.

:-)Witam porannie i ja :tak:

zazdroszczę pogody Tośka u nas znowu zapowiada się żar :-( a ja już mam serdecznie dosyć :tak: my dziś po południu imprezujemy na działce bo R ma urodzinki ale chyba zabiorę ze sobą mój wentylatorek-respiratorek :-D:-D:-D
No to niezly wieczorek sie zapowiada;-)
A powiedz - nie ciagnie Cie do alkoholu?

A tak sobie ostatnio myslalam, ze dawno nikt tu u nas na forum nie zafaslkowal... Widocznie pozostaly juz tylko beznadziejne przypadki;-) Trzebaby cos z tym zrobic...

Ostatnia edycja:
Heloł!
Oj skad ja to znam...:sorry2:

U nas tez dzisiaj przyjemny chlopdek:tak: I chyba nawet deszcz zaczal padac.

No to niezly wieczorek sie zapowiada;-)
A powiedz - nie ciagnie Cie do alkoholu?

A tak sobie ostatnio myslalam, ze dawno nikt tu u nas na forum nie zafaslkowal... Widocznie pozostaly juz tylko beznadziejne przypadki;-) Trzebaby cos z tym zrobic...

Hej Maćku ;-)

musicie z Tośką przełamać złą passę :tak: i zasiać jakieś nowe fasolki ;-) no i Lopop też do dzieła :-D

a co do alkoholu to ja bardzo lubiłam piwko a szczególnie Lecha :-p ale odkąd jestem w ciąży to jak R otwiera Leszka a poczuje jego zapach to już mi jest niedobrze:-( martwię się żeby tak nie zostało :-D ale pewnie to minie - tj. na chwilę obecną nie ciągnie mnie absolutnie do alkoholu pod żadną postacią :no: i do papierosów też nie :no: dym mnie bardzo drażni :tak: i to mogłoby już zostać tak na stałe :-D

maćku no od Ciebie też ma się zacząć dobra passa nasza , ale siedzisz cichutko jak myszka nic nic się nie chwalisz kiedy ewentualnie za testujesz:)

dziewczyny dzisiaj wieczorem wyjeżdżamy więc do zobaczenia i poklikania za tydzień bo jak przystało na prawdziwy urlop laptop zostaje w domku:) oj zatęsknię się za wami kochane:-(

a to mój synuś żegna się z laptopkem bo trzeba się pakować:wściekła/y::szok::no::tak::-):zawstydzona/y::-D:happy:

to co dziewczyny od was się zaczną dobre wieści potem od erby i ja zamknę to koło oki????
maćku i Toska &&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte:):):)

maćku no od Ciebie też ma się zacząć dobra passa nasza , ale siedzisz cichutko jak myszka nic nic się nie chwalisz kiedy ewentualnie za testujesz:)

dziewczyny dzisiaj wieczorem wyjeżdżamy więc do zobaczenia i poklikania za tydzień bo jak przystało na prawdziwy urlop laptop zostaje w domku:) oj zatęsknię się za wami kochane:-(

a to mój synuś żegna się z laptopkem bo trzeba się pakować:wściekła/y::szok::no::tak::-):zawstydzona/y::-D:happy:

to co dziewczyny od was się zaczną dobre wieści potem od erby i ja zamknę to koło oki????

tak jest Lopop zaczynamy kręcić fasolkowym kołem :-D

ale masz dobrze, jedziesz sobie na urlopik ;-) wypocznij kobieto i się odstresuj psychicznie :tak: a my też będziemy tęskniły na pewno ;-) udanego wypoczynku i zwiedzania

reklama

milutkiego odpoczynku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry