Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jako masz temperature? objawy ciazowe?Cześć dziewczyny miałam dziś usg i mam powiększone endometrium i objawy wszelkie i tempke podwyższoną i ogromną nadzieje że za tydzień w piątek na usg już coś da się zobaczyć
jako masz temperature? objawy ciazowe?
to tak prawde mowiac i ja mam tylko apetytu nie mam!spuchnieta to jestem juz prawie 15 dni noi zuwazylam ze jak sie kochamy to mnie boli troche wybaczcie no ale prawda ,tempka mi spadla o 4 kreseczki,,36,7 zobaczymy bo czytalam ze w dniu spodziewanej@ ma skoczyc do gory 4 kreseczki tempTempka średnio 37,1-2 bolące nabrzmiałe piersi ,bóle podbrzusza,kucie jajników,siusiam,mam ogromny apetyt,senność,no i jestem spuchnięta jak podczas@
to tak prawde mowiac i ja mam tylko apetytu nie mam!spuchnieta to jestem juz prawie 15 dni noi zuwazylam ze jak sie kochamy to mnie boli troche wybaczcie no ale prawda ,tempka mi spadla o 4 kreseczki,,36,7 zobaczymy bo czytalam ze w dniu spodziewanej@ ma skoczyc do gory 4 kreseczki temp
Wiem że powinna się utrzymac podwyższona trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
prawde mowiac mam podwyszszona bo w tylnych cyklach mialam 34,6 35,4 w tym miesiacu mam 36,7 a 3 dni w tyl mialam 37,2 wiec spadla dzisiaj 36,7 zobacze jutro noi w niedziele czy skoczy,,ale mam wysoka w tym miesiacu!!!a moze?
Cześć dziewczyny miałam dziś usg i mam powiększone endometrium i objawy wszelkie i tempke podwyższoną i ogromną nadzieje że za tydzień w piątek na usg już coś da się zobaczyć

to tak prawde mowiac i ja mam tylko apetytu nie mam!spuchnieta to jestem juz prawie 15 dni noi zuwazylam ze jak sie kochamy to mnie boli troche wybaczcie no ale prawda ,tempka mi spadla o 4 kreseczki,,36,7 zobaczymy bo czytalam ze w dniu spodziewanej@ ma skoczyc do gory 4 kreseczki temp
a widzę, że masz już II fazę ;-) jak za tydzień to jest szansa, że to zagnieżdżenie (i za to trzymam kciukaski)
i nie prawda, że w dniu @ musi temp wzrosnąć
po prostu nie może spaść poniżej linii z niskimi temp
u mnie np. temp spada dopiero w 2-3 dzień @ 
Proszę o kciukaski i kto może -1 modlitwę do Bozi za mnie w intencji błogosławieństwa macierzyństwa
A za 10 dni @ nie będzie ;-)To w sumie dobrze, ze sam zapach Cie odrzuca, bo byloby ciezko sie opanowac;-)a co do alkoholu to ja bardzo lubiłam piwko a szczególnie Lechaale odkąd jestem w ciąży to jak R otwiera Leszka a poczuje jego zapach to już mi jest niedobrze:-( martwię się żeby tak nie zostało
ale pewnie to minie - tj. na chwilę obecną nie ciągnie mnie absolutnie do alkoholu pod żadną postacią
i do papierosów też nie
dym mnie bardzo drażni
i to mogłoby już zostać tak na stałe
![]()
)Termin @ mam na 28... Jak nie przyjdzie to pewnie zatestuje... Ale w zwiazku z tym, ze hormony znowu mi sie posypaly, raczej nie licze na sukces w tym cyklumaćku no od Ciebie też ma się zacząć dobra passa nasza , ale siedzisz cichutko jak myszka nic nic się nie chwalisz kiedy ewentualnie za testujesz
dziewczyny dzisiaj wieczorem wyjeżdżamy więc do zobaczenia i poklikania za tydzień bo jak przystało na prawdziwy urlop laptop zostaje w domkuoj zatęsknię się za wami kochane:-(

witam sie serdecznie noi trzymam kciuki za testujace,,ja dzisiaj zadnych bolow nie mam wszystko ustopilo dziwne ,bo niedziele ma przyjsc piekna@ tempka spadla do 36,7
Trzymam kciuki dziewczyny!Cześć dziewczyny miałam dziś usg i mam powiększone endometrium i objawy wszelkie i tempke podwyższoną i ogromną nadzieje że za tydzień w piątek na usg już coś da się zobaczyć
Ja tam sie nie modle, ale kciuki bede trzymacKochane zaczęłam II fazęProszę o kciukaski i kto może -1 modlitwę do Bozi za mnie w intencji błogosławieństwa macierzyństwa
A za 10 dni @ nie będzie ;-)