reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie serdecznie noi trzymam kciuki za testujace,,ja dzisiaj zadnych bolow nie mam wszystko ustopilo dziwne ,bo niedziele ma przyjsc piekna@ tempka spadla do 36,7

reklama
Cześć dziewczyny miałam dziś usg i mam powiększone endometrium i objawy wszelkie i tempke podwyższoną i ogromną nadzieje że za tydzień w piątek na usg już coś da się zobaczyć

Tempka średnio 37,1-2 bolące nabrzmiałe piersi ,bóle podbrzusza,kucie jajników,siusiam,mam ogromny apetyt,senność,no i jestem spuchnięta jak podczas@
to tak prawde mowiac i ja mam tylko apetytu nie mam!spuchnieta to jestem juz prawie 15 dni noi zuwazylam ze jak sie kochamy to mnie boli troche wybaczcie no ale prawda ,tempka mi spadla o 4 kreseczki,,36,7 zobaczymy bo czytalam ze w dniu spodziewanej@ ma skoczyc do gory 4 kreseczki temp

to tak prawde mowiac i ja mam tylko apetytu nie mam!spuchnieta to jestem juz prawie 15 dni noi zuwazylam ze jak sie kochamy to mnie boli troche wybaczcie no ale prawda ,tempka mi spadla o 4 kreseczki,,36,7 zobaczymy bo czytalam ze w dniu spodziewanej@ ma skoczyc do gory 4 kreseczki temp

Wiem że powinna się utrzymac podwyższona trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć dziewczyny miałam dziś usg i mam powiększone endometrium i objawy wszelkie i tempke podwyższoną i ogromną nadzieje że za tydzień w piątek na usg już coś da się zobaczyć

trzymam kciukaski :tak:

w tą niedzielę testujesz czy za tydzień, bo już się zakręciłam?? :sorry2: a widzę, że masz już II fazę ;-) jak za tydzień to jest szansa, że to zagnieżdżenie (i za to trzymam kciukaski) :tak: i nie prawda, że w dniu @ musi temp wzrosnąć :no: po prostu nie może spaść poniżej linii z niskimi temp :tak: u mnie np. temp spada dopiero w 2-3 dzień @ :dry:

Kochane zaczęłam II fazę :-D Proszę o kciukaski i kto może -1 modlitwę do Bozi za mnie w intencji błogosławieństwa macierzyństwa :tak: A za 10 dni @ nie będzie ;-)

reklama
a co do alkoholu to ja bardzo lubiłam piwko a szczególnie Lecha :-p ale odkąd jestem w ciąży to jak R otwiera Leszka a poczuje jego zapach to już mi jest niedobrze:-( martwię się żeby tak nie zostało :-D ale pewnie to minie - tj. na chwilę obecną nie ciągnie mnie absolutnie do alkoholu pod żadną postacią :no: i do papierosów też nie :no: dym mnie bardzo drażni :tak: i to mogłoby już zostać tak na stałe :-D
To w sumie dobrze, ze sam zapach Cie odrzuca, bo byloby ciezko sie opanowac;-)
Ja tam tez lubie sobie czasami wypic i mysle sobie jak to bedzie, jak w koncu bede miala fasolke...
(tak na marginesie to przedwczoraj mialam taka ochote na reedsa, ale mi nie smakowal i oddalam mlodemu...:dry:)

maćku no od Ciebie też ma się zacząć dobra passa nasza , ale siedzisz cichutko jak myszka nic nic się nie chwalisz kiedy ewentualnie za testujesz:)

dziewczyny dzisiaj wieczorem wyjeżdżamy więc do zobaczenia i poklikania za tydzień bo jak przystało na prawdziwy urlop laptop zostaje w domku:) oj zatęsknię się za wami kochane:-(
Termin @ mam na 28... Jak nie przyjdzie to pewnie zatestuje... Ale w zwiazku z tym, ze hormony znowu mi sie posypaly, raczej nie licze na sukces w tym cyklu:no:

My tez bedziemy tesknic! Stosunkowo udanego wypoczynku zycze!:-)
witam sie serdecznie noi trzymam kciuki za testujace,,ja dzisiaj zadnych bolow nie mam wszystko ustopilo dziwne ,bo niedziele ma przyjsc piekna@ tempka spadla do 36,7

Trzymam kciuki dziewczyny!
Kochane zaczęłam II fazę :-D Proszę o kciukaski i kto może -1 modlitwę do Bozi za mnie w intencji błogosławieństwa macierzyństwa :tak: A za 10 dni @ nie będzie ;-)
Ja tam sie nie modle, ale kciuki bede trzymac:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry