reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie Kochane!

lopop dalej bardzo mocno trzymam kciukasy &&& na pewno się udało.

Tośka za Ciebie również.

missiiss właśnie zastanawiałam się ostatnio co u Ciebie :-) synek już potwierdzony ? bo ostatnio widziałam że miała być dziewczynka...

U mnie nerwowy okres...ale mam nadzieje że już niedługo. Poza tym wsio ok.

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie!

ps. Czy Lena się jeszcze tutaj pojawia ?

reklama
tośka może organizm się sam wziął do roboty i nie chce IUI w klinice i tego latania po lekarzach i zaszłaś
czego bardzo Tobie życzę:)
a ja tobie życzę żeby były II krechy na teściku :)&&&&&&&&&&&&&&&&
Witajcie Kochane!

Tośka za Ciebie również.

missiiss właśnie zastanawiałam się ostatnio co u Ciebie :-) synek już potwierdzony ? bo ostatnio widziałam że miała być dziewczynka...

no własnie Lena, Agutka gdzie sie podziałyście

uda mi sie wyslac info ????
lopciu ja trzymam mocnoooo &&&&&

ellloooo dziewczyny witam sie urlopowo
nie moglam wyslac wiadomosci ?nie wiem dlaczego
Kobieto Ty masz wypoczywac a nie na bb siedziec:-D

JAk tam?

HEJ MOJER KOCHANE :) pamieta mnie ktos jweszcze tycku ???
wyszlam po szwie 2 tygodnie temu do domku... w niedziele trafilam do szpitala znow z krwawieniem niewiadomo od czego i teraz pisze z lozka szpitalnego :/ ale wsio ok juz :
tosia gratulejszyn!!!!!!!;0!!!! :)

ide poczytac co u was :)
No ba!;-)
Oj nieciekawe masz przygody, ale dobrze, ze juz oki:tak:
ach już mnie podbrzusze pobolewa jak na @:-(
a więc d**a znowu jak zwykle zresztą:-(:-(:-(:-(
Oj tam! Przeciez jeszcze jej nie ma!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No własnie pamiętaj póki nie ma @ zawsze jest nadzieja że się nie pojawi !!!!!!

No ba!;-)
Oj nieciekawe masz przygody, ale dobrze, ze juz oki:tak:

Oj tam! Przeciez jeszcze jej nie ma!
no niby nie ma ale pewnie wszystko sie poprzesuwało i przyjdzie sobie później

kochane staraczki widzę że erba już się wpisała ale miałam od niej przekazać pozdrowienia i zaciśnięte kciuki więc to czynię &&&&&&&&&&&&

Cześć dziewczyny dawno mnie tutaj nie było z miesiąc chyba, termin porodu mam na 20 lutego, fatalnie się czuje cały czas mnie mdli a świeże ogórki omijam szerokim łukiem, na samą mysl o nich źle sie czuje, prawie nic nie jem, zaczyna mnie bolec kręgosłup, w dodatku trzy tygodnie chorowałam na zapalenie tchawicy teraz już troche mi przechodzi ale jeszcze porządnie kaszle, wczoraj miałam miec usg maluszka ale pani doktor ma zepsute usg, od ponad miesiąca ma zepsute i co tydzień obiecuje usg wiec nie mam zielonego pojęcia kiedy zobaczę maluszka a tak bardzo chciałabym jak najszybciej bo strasznie się martwię, że ta moja choroba mogla mu zaszkodzić. Zero oparcia w m ostatnio stwierdził, że wstręt do ogórków wymyśliłam sama (zastanawiam się tylko po co), a poza tym jemu tylko sex w głowie i stwierdził, że mdłości 24 godziny na dobę też sama wymyślam, żeby tylko... ach szkoda gadać. Zazdroszczę tym które mają w swoich m oparcie.
Nie martw się z fasoleczką napewno wszystko dobrze a stres może tylko zaszkodzić.;-);-)
Swoją drogą szkoda że są mężczyźni którzy nie potrafią okazać oparcia swoim żonom. Trochę to przykre:no::no::no:

Witam.
Tyle co powiem to wam powiem, że coś mi tu u mnie nie pasuje.
@ trwała tylko 4 dni. Była nie mocno krwista i skrzepowa. W większości to tylko krew.
Sorki za szczegóły.
No i ciągnie mnie w dole brzuszka tak dziwnie. Wcześniej takiego uczucia nie miałam.
Piersi jędrne jak na wystawę.
Czy możliwe, że pomimo czterodniowego okresu/nie okresu, niby... mogę być w ciąży?????????????????????????????????????????
To tyle.
O dalszym rozwoju sytuacji później poinformuję:-)
Jest to możliwe wiele dziewczyn ma krwawienia przypominające okres nawet do 3 miesiąca ciąży(czasami zdarza się nawet dłużej) trzeba tylko pamiętać że krwawienia i plamienia w ciąży mogą być niebezpieczne. Dlatego radzę zrobić sobie bete aby wiedzieć co jest grane:tak:

reklama
Żabka ja wynik swojej betki ogłosze w środe bo nie mam kiedy się wcześniej urwać:-)

Lopop Testy są często zawodne, mi nie wyszedł nigdy i nie jest to żadkością
a mnie od jutra niebedzie :-(
:tak: trzymam dalej kciuki :tak: gdzieś czytałam, że od zagnieżdżenia musi minąć min 6-10 dni :tak: a zagnieżdżenie może być od 4-6 dni fazy II ;-)

mąż twierdzi, że cukier do smaku jest i smakuje jak napuj :sorry2: ciekawe :dry:

pamiętaj, że robisz to dla bejbika :tak: taki wydatek związany z dzieckiem :sorry2: trzymam kciukaski żeby to było TO :tak:
moze kiedys posmakuje ;-)
po szerokości macicy bo mam bardzo wysokie endo

wiem bo mojej siostrze aż za 4 razem wyszedł cień drugiej kreski
tylko że mi takie rzeczy się nie zdarzają ( a szkoda bo bym chciała:) )
jeszcze nic straconego
tosiu przeciesz ty juz jetes w ciazy!!!!a tak po za tym mozecie mi przypomniec jak to jest z temperatura przed ovulka i po????bo ja mieze dowcipnie noi ostatnio mam 37,2 kiedy spada?
spada przed owu i przed @
witam się i ja po długiej nieobecności podczytuje Was ale nie udzielam się :( jakoś mi weny brak i staram się wyluzować....

Tośka, Lopciu kciuki mocno zacisniete :)

i dla reszty oczywiście też :)

co do bycia w ciąży to ja co miesiąc mam rozne objawy :) a po osttaniej @ to stwierdzilam ze była słabsza niz normalnie wiec moze ;) ale potem szybko wylalam sobie kubel zimnej wody heheh no bo to niemozliwe :) tak to jest... w srode ide do ginka i poprosze o serie badan i podpytam jakie badanka dla malza.... i zobacyzmy w sierpniu mam urlop od 16 to moze wtedy sie uda tak na luzaku bez stresów w pracy....
trzymajcie sie cieplutko buzka kochane!!! :*
witaj ponownie i wpadaj czesciej
Cześć dziewczyny dawno mnie tutaj nie było z miesiąc chyba, termin porodu mam na 20 lutego, fatalnie się czuje cały czas mnie mdli a świeże ogórki omijam szerokim łukiem, na samą mysl o nich źle sie czuje, prawie nic nie jem, zaczyna mnie bolec kręgosłup, w dodatku trzy tygodnie chorowałam na zapalenie tchawicy teraz już troche mi przechodzi ale jeszcze porządnie kaszle, wczoraj miałam miec usg maluszka ale pani doktor ma zepsute usg, od ponad miesiąca ma zepsute i co tydzień obiecuje usg wiec nie mam zielonego pojęcia kiedy zobaczę maluszka a tak bardzo chciałabym jak najszybciej bo strasznie się martwię, że ta moja choroba mogla mu zaszkodzić. Zero oparcia w m ostatnio stwierdził, że wstręt do ogórków wymyśliłam sama (zastanawiam się tylko po co), a poza tym jemu tylko sex w głowie i stwierdził, że mdłości 24 godziny na dobę też sama wymyślam, żeby tylko... ach szkoda gadać. Zazdroszczę tym które mają w swoich m oparcie.
gratuluje a niemozesz isc prywatnie na usg ???
HEJ MOJER KOCHANE :) pamieta mnie ktos jweszcze tycku ???
wyszlam po szwie 2 tygodnie temu do domku... w niedziele trafilam do szpitala znow z krwawieniem niewiadomo od czego i teraz pisze z lozka szpitalnego :/ ale wsio ok juz :
tosia gratulejszyn!!!!!!!;0!!!! :)

ide poczytac co u was :)
ja sie zastanawialm co sie z toba dzieje trzymam kciuki zeby bylo ok i co wkoncu bedzie chlopiec czy dziewczynka???
Witajcie Kochane!

Tośka za Ciebie również.

no wlasnie cos ostatnio rzadko wpadasz na bb

hej kobietki a ja wlasnie robie sobie zele na wyjazd jutro rano jedziemy i prosze trzymajcie kciuki za ladna pogode :-) wracamy dopiero w piatek :-) 3 dni w łebie huraaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry