reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam sie wieczorowo kobitki straszna duchota nie ma czym oddychac:no:

no właśnie ale może tym razem nam się uda Lopciu :-)

a na bolące cycki moja pani gin poleciła mi dzisiaj witamine E podobno pomaga ;/
dzisiaj dostałam skierowanko na wszystkie hormony jeszcze raz :-) musze się przygotować do wizyty w invicie :) boshe ile te wszystkie badania kosztują :-( badania bez których nawet mnie dok nie przyjmie to koszt 400 zł + wizyta masakraaaaa :-(
tosiu przeciesz ty juz jetes w ciazy!!!!a tak po za tym mozecie mi przypomniec jak to jest z temperatura przed ovulka i po????bo ja mieze dowcipnie noi ostatnio mam 37,2 kiedy spada?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurde - anowu sie spieklam na raka:dry:
na betę to już w ogóle nie mam odwagi
Ja tak samo... Nigdy tego nie zrobie:no:
Dziewczyny ja wam powiem cos zabawnego :) znowu jestem w ciązy ;p sutki bolą jak cholera, podbrzusze świruje od soboty mam mdłosci ze ło matko bosko - normalnie ciąża :-) a do @ jeszcze 10 dni ;-) a juz 2 ostatnie cykle nie bylam w ciazy

i jak tu nie zwariować ;p
Gratuluje:-D

no właśnie ale może tym razem nam się uda Lopciu :-)

a na bolące cycki moja pani gin poleciła mi dzisiaj witamine E podobno pomaga ;/
dzisiaj dostałam skierowanko na wszystkie hormony jeszcze raz :-) musze się przygotować do wizyty w invicie :) boshe ile te wszystkie badania kosztują :-( badania bez których nawet mnie dok nie przyjmie to koszt 400 zł + wizyta masakraaaaa :-(
No to niezle... A Ty masz chyba jakis pakiet z firmy? To nie mozesz tych badan w ramach niego zrobic?

jestem ciekawa ile wyjdzie Tobie całokształt licz od tej wizyty do zabiegu pewnie około 2000 zl? ach żerują na naszych problemach żerują niestety:(
Tez tak uwazam! Wiec poki moge, trzymam sie od nich z daleka. I mam ogromna nadzije, ze nie bede musiala nigdy korzystac z ich "uslug":no:

po szerokości macicy bo mam bardzo wysokie endo

wiem bo mojej siostrze aż za 4 razem wyszedł cień drugiej kreski
tylko że mi takie rzeczy się nie zdarzają ( a szkoda bo bym chciała:) )
To ile razy bylas juz w ciazy, ze tak piszesz?:cool2:

Kiedy jedziecie na wczasy? I dokad?

tosiu przeciesz ty juz jetes w ciazy!!!!a tak po za tym mozecie mi przypomniec jak to jest z temperatura przed ovulka i po????bo ja mieze dowcipnie noi ostatnio mam 37,2 kiedy spada?
Roznie to bywa. Czasami dzien, dwa przed @, a czasami dopiero jak wredota sie pojawia...

witam się i ja po długiej nieobecności podczytuje Was ale nie udzielam się :( jakoś mi weny brak i staram się wyluzować....

Tośka, Lopciu kciuki mocno zacisniete :)

i dla reszty oczywiście też :)

co do bycia w ciąży to ja co miesiąc mam rozne objawy :) a po osttaniej @ to stwierdzilam ze była słabsza niz normalnie wiec moze ;) ale potem szybko wylalam sobie kubel zimnej wody heheh no bo to niemozliwe :) tak to jest... w srode ide do ginka i poprosze o serie badan i podpytam jakie badanka dla malza.... i zobacyzmy w sierpniu mam urlop od 16 to moze wtedy sie uda tak na luzaku bez stresów w pracy....
trzymajcie sie cieplutko buzka kochane!!! :*

witam się i ja po długiej nieobecności podczytuje Was ale nie udzielam się :( jakoś mi weny brak i staram się wyluzować....

co do bycia w ciąży to ja co miesiąc mam rozne objawy :) a po osttaniej @ to stwierdzilam ze była słabsza niz normalnie wiec moze ;) ale potem szybko wylalam sobie kubel zimnej wody heheh no bo to niemozliwe :) tak to jest... w srode ide do ginka i poprosze o serie badan i podpytam jakie badanka dla malza.... i zobacyzmy w sierpniu mam urlop od 16 to moze wtedy sie uda tak na luzaku bez stresów w pracy....
Jednak do nas zawitalas;-)

reklama

jakos nie chce mi się w to wierzyć ;p

Gratuluje:-D

No to niezle... A Ty masz chyba jakis pakiet z firmy? To nie mozesz tych badan w ramach niego zrobic?

Dziekuje za gratulacje kochana ;p oczywiście część badań mogę zrobić z pakietu reszta to 400 zł :-)

Trzymaj trzymaj ja też trzymam ;-)

Powodzenia i dobranoc!

Dzień dobry ;p

A ja się dzisiaj obudziłam z mega katarem i chyba przeziebienie mnie chwyta, łamie w kościach .. no moze jakieś L4 po urlopie ;p
miłego dnia baby :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry