reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam was po przerwie
dawno tu nie zaglądałam do was aż dziwnie mi.. no ale czasami przerwa jest wskazana..
u mnie ogólnie okej! mija 8d.c. no i czekamy na cud jak zwykle :> to już 20cykl.. :|

3mam kciuki za starające się jak zawsze mocno! &&
Pozdrawiam was

p.s. ja się relaksuję bo mam rodzinne wakacje i jest mi dobrze naprawdę. Do końca lipca sie bycze ;)

reklama
hej dziewczyny niestety tempke mierzylam jest 37,2 kolo 15stej a teraz mam plamienia jak na@ piekna lezie boze ja nigdy chyba nie zajde!!!!smutno mi jutro sie rozkreci :no::no::no::no::no::no::no::no:

z tego co sie orientuje to temperapure mierzy sie o stalych godzinach najlepiej rano przed wstaniem z lozka
witam was po przerwie
dawno tu nie zaglądałam do was aż dziwnie mi.. no ale czasami przerwa jest wskazana..
u mnie ogólnie okej! mija 8d.c. no i czekamy na cud jak zwykle :> to już 20cykl.. :|

Pozdrawiam was

p.s. ja się relaksuję bo mam rodzinne wakacje i jest mi dobrze naprawdę. Do końca lipca sie bycze ;)
odpoczywaj trzymam kciuki za II krechy :)

witam was po przerwie
Pozdrawiam was

trzymam kciukaski :tak: wypoczywaj i do dzieła :tak: uda się !! :tak:

Witam z rana. :-D Normalnie w weekend o tej godz śpie, a dziś pełen pęcherzyk mnie obudził :dry: i wstałam :sorry2:

hej dziewczyny niestety tempke mierzylam jest 37,2 kolo 15stej a teraz mam plamienia jak na@ piekna lezie boze ja nigdy chyba nie zajde!!!!smutno mi jutro sie rozkreci :no::no::no::no::no::no::no::no:
Temperature należy mierzyć codziennie rano o tej samej porze przed wstaniem z łóżka bo później jest mało wiarygodna. I powina ona spadać tak około dzień przed@ ale to jest już sprawa indywidualna, bo mi np.spada drugiego dnia @:-):-):-)
A fasoleczka napewno pojawi się w twoim brzuszku tylko czeka na odpowiedni moment:happy::happy::happy:

Cze dziewczyny!:-)
Przestan gadac glupoty! O ile dobrze pamietam juz raz Ci sie udalo. Wiec uda sie i kolejny raz:tak: Sa na tym forum "gorsze" przypadki;-)
Dlatego prosze sie nie mazac, tylko jak najszybciej odpedzic @ i brac sie do roboty:tak:

Witam z rana. :-D Normalnie w weekend o tej godz śpie, a dziś pełen pęcherzyk mnie obudził :dry: i wstałam :sorry2:

Mnie siuski obudzily dzisiaj o 6, ale nie przeszkodzilo mi to w dalszym spaniu:-D

I powina ona spadać tak około dzień przed@ ale to jest już sprawa indywidualna, bo mi np.spada drugiego dnia @:-):-):-)

mi też spada ok 2-3 dc czyli @ ;-) zaleta mierzenia jest tylko taka, że wiem kiedy: mniej więcej owu była, zaczęła się II faza i na jaki dzień @ powinna być :sorry2:

Mnie siuski obudzily dzisiaj o 6, ale nie przeszkodzilo mi to w dalszym spaniu:-D

u mnie mąż już w pokoju na PS2 grał więc już nie wróciłam do łóżka, tylko czmychłam do niego ;-)

:-)Witam się niedzielnie Babolki ;-)

a ja dziś długo nie pospałam,ale za to jestem naładowana energią :tak: to chyba ta pogoda na mnie dobrze wpływa ;-) bo te upały nie do zniesienia :zawstydzona/y:

Pozdrówka ;-)

Miłej Niedzieli :-)

reklama
mi też spada ok 2-3 dc czyli @ ;-) zaleta mierzenia jest tylko taka, że wiem kiedy: mniej więcej owu była, zaczęła się II faza i na jaki dzień @ powinna być :sorry2:
Ja mam za to fajnie, bo u mnie zaczyna spadac 2 dni przed @, wiec moge sie na to psychicznie przygotowac;-)

:-)Witam się niedzielnie Babolki ;-)

a ja dziś długo nie pospałam,ale za to jestem naładowana energią :tak: to chyba ta pogoda na mnie dobrze wpływa ;-) bo te upały nie do zniesienia :zawstydzona/y:

Pozdrówka ;-)

Miłej Niedzieli :-)
Dobry!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry