reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Pallissa trzymam && za ten cykl

Aż przyjemnie się czyta wasze pościki ja już nie pamiętam kiedy tyle energii miałam,wogule jaką kolwiek:dry:
Dzisiaj obudziłam się z siarą na koszulce:szok: a nie karmie już od 9 m-cy:szok:

Pallissa trzymam && za ten cykl

Aż przyjemnie się czyta wasze pościki ja już nie pamiętam kiedy tyle energii miałam,wogule jaką kolwiek:dry:
Dzisiaj obudziłam się z siarą na koszulce:szok: a nie karmie już od 9 m-cy:szok:
jesli niejestes w ciazy a masz wycieki to musisz zbadac tylkoniepamietam co progesteron czy prolaktyne bo przez nia tak sie dziejemoja sasiadka jakma zawsze jajeczkowanie z lewego janika to wtedy zawsze ma wyciek z piersi i gin kazal jej zbadac hormon

jesli niejestes w ciazy a masz wycieki to musisz zbadac tylkoniepamietam co progesteron czy prolaktyne bo przez nia tak sie dziejemoja sasiadka jakma zawsze jajeczkowanie z lewego janika to wtedy zawsze ma wyciek z piersi i gin kazal jej zbadac hormon

T był pierwszy raz a podejrzewam że jestem w ciąży,ostatnio jak miałam taki wyciek to pojawiła się Gabi:-)
Jutro ide do gina

Witam sie poniedziałkowo :-(

chyba się zatrułam czymś bo normalnie wymiotuje jak tzw "kot" ;-( masakraaaaa najchetniej do łóżka bym wskoczyła :-(

brzuch boli jak na @ wiec to napewno nie fasolka co prawda cycki nie bolą ale.. to nic nie znaczy przecież - kolejny cykl w plecy

miłegio dnia

reklama
Mi dziewczyny brak czasu dosłownie na wszystko czasem was podczytuje ale naparwde teraz się połapać to cięzko ,i do tego ten natłok postów .Trzymam za was kciukasy ....

U mnie dobrze tygodnie lecą ,wiemy że to będzie dziewczynka i damy jej na imię NIKOLKA w 29 tyg ważyła ponad 1300,ja jak narazie 6 kg na plusie obwód na wysokości pępka 84 czyli 11 cm na plusie .W upały było mi cięzko ale jakoś dałam rade ,teraz doskwiera mi ból krzyża i kłucie pod nerkami no i puchnięcie palcy powiek i drętwienie rąk i nóg ...ale pocieszam się że już bnliżej niż dalej .Powoli kompletuję wyprawke bo z dzieciakami w 33 tyg trafiłam do szpitala więc wole się ubezpieczyć.

MYSZA kurcze kiedy to zleciało ty już wchodzisz w 26 tydzień .

TOSIA,MAĆKU trzymam kciuki i wysyłam fliudki &&&&&&&&&

BATONIK u ciebie też leci jak nie wiem co .

a to mieszkanko mojej pannicy
d56b3aabc17de194bd01066a83e55e2a,10,19,0.jpg

f6030972e48146aa97335d3f6321d8a0,10,19,0.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry