Scully
mamusia :)
witam sie serdecznie niedzielnie noi sie rozkrecial@nowy cykl nowa nadzieja,,,,,
:-( tulam ;-) odpoczywaj i do dzieła

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam sie serdecznie niedzielnie noi sie rozkrecial@nowy cykl nowa nadzieja,,,,,

Dzisiaj obudziłam się z siarą na koszulcea nie karmie już od 9 m-cy
![]()
choć w życiu nie karmiłam i nie myślałam że to będzie tak wcześnie
ale na szczęście na razie spokój
mam nadzieję póki co że to był pojedynczy incydent 
Na tym etapie ciąży to normalne a ja nawet nie wiem czy jestem:-)mnie niestety też już się przydarzyłochoć w życiu nie karmiłam i nie myślałam że to będzie tak wcześnie
ale na szczęście na razie spokój
mam nadzieję póki co że to był pojedynczy incydent
![]()
jesli niejestes w ciazy a masz wycieki to musisz zbadac tylkoniepamietam co progesteron czy prolaktyne bo przez nia tak sie dziejemoja sasiadka jakma zawsze jajeczkowanie z lewego janika to wtedy zawsze ma wyciek z piersi i gin kazal jej zbadac hormonPallissa trzymam && za ten cykl
Aż przyjemnie się czyta wasze pościki ja już nie pamiętam kiedy tyle energii miałam,wogule jaką kolwiek
Dzisiaj obudziłam się z siarą na koszulcea nie karmie już od 9 m-cy
![]()
jesli niejestes w ciazy a masz wycieki to musisz zbadac tylkoniepamietam co progesteron czy prolaktyne bo przez nia tak sie dziejemoja sasiadka jakma zawsze jajeczkowanie z lewego janika to wtedy zawsze ma wyciek z piersi i gin kazal jej zbadac hormon
Witajcie!
Wpadam tylko się przywitać, pozdrowić Was wszystkie i życzyć miłego tygodnia!
Tosia &&&&& !
Ściskam!

stęskniłam się