Scully
mamusia :)
Gratki!:-)
Badalas sobie kiedys TSH? Bo ostatnio wyczytalam, ze jak ktos ma podstawowa temperature ciala ponizej 36,6 to wielce prawdopodobne, ze ma niedoczynnosc tarczycy. U mnie sie to sprawdzilo... A nasze wykresy maja podobne wartosci...
temp. ciała czy temp. przy mierzeniu cyklu miesiączkowego?? bo ciała to mam 36,4-36,6
nie miałam tego badania
ale jak z fasolnką się nie uda (a się uda
) to będę robić badania i wtedy poproszę o skierowanie na to badanie 
SCUULY super ze zębolka dało się uratować i że już po bólu ...ja ide w ostateczności do dentysty bo boje się go jak ognia.
ja też się boję, ale mam super dentystkę i jakoś się zmuszam raz na rok na wizytę kontrolną
a jak mam coś do zrobienia to się zapisuję na tydzień później (żeby się psychicznie przygotować) ;-)
. 
Oliwka_11- Taki brzuch to mam ja i nie jestem w ciazy! A tu 31 tydz, szok! Wiecie dziewczyny mieszkam za granica i tutaj leci taki proggam " I didnt know i was pregnant". Tak po krotce to chodzi o to, ze laski sa w ciazy i nawet o tym nie wiedza. W koncu znajduja sie na porodowie w 9 miesiacu z silnymi bolami i ku zdzwieniu wszystkich okazuje sie, ze wlasnie rodza. Do tej pory myslalam, ze to jakies naciagane historyjki, ale patrzac na to zdjecie to stwierdzam, ze jest mozliwe przeoczenie takiej drobnej "przypadlosci" jaka jest ciaza
ale wcale się tym nie martwię bo w końcu nastał czas odpoczynku od upałów 
a do poniedziałku musze zrobic wszystkie badania i na 15 pomknąć do eksperta który sprawi ze bede w ciązy