reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Gratki!:-)
Badalas sobie kiedys TSH? Bo ostatnio wyczytalam, ze jak ktos ma podstawowa temperature ciala ponizej 36,6 to wielce prawdopodobne, ze ma niedoczynnosc tarczycy. U mnie sie to sprawdzilo... A nasze wykresy maja podobne wartosci...

temp. ciała czy temp. przy mierzeniu cyklu miesiączkowego?? bo ciała to mam 36,4-36,6 :tak: nie miałam tego badania :no: ale jak z fasolnką się nie uda (a się uda :tak:) to będę robić badania i wtedy poproszę o skierowanie na to badanie :tak:

SCUULY super ze zębolka dało się uratować i że już po bólu ...ja ide w ostateczności do dentysty bo boje się go jak ognia.

ja też się boję, ale mam super dentystkę i jakoś się zmuszam raz na rok na wizytę kontrolną :tak: a jak mam coś do zrobienia to się zapisuję na tydzień później (żeby się psychicznie przygotować) ;-)

reklama
ZABKA u mnie teraz leci 31 w środe zacznie się 32 tydzień.Brzuszek mam malutki ale to mnie nie dziwi bo poprzednio też taki miałam.

SCUULY super ze zębolka dało się uratować i że już po bólu ...ja ide w ostateczności do dentysty bo boje się go jak ognia.
wow no to chialabym zobaczyc mine gina jak wchodzilas na porodowke z takim brzuszkiem ;-) ja juz czekam az moj zrobi sieznow duzy jesli sie zrobi bo waga cos mi nierosnie i sie dziwie bo z mala to duzo i szybko tylam

Witajcie dziewczyny dawno do was nie zaglądałam , korzystamy ze słonecznego lata, teraz sie troche ochłodziło. W piątek ja z córcią byliśmy na wycieczce z grupą dzieci ( mieszkamy w świtokrzyskiem) w Krakowie, byliśmy na basenie - było super, zwiedziliśmy Wawel , . naszczęście pogoda nam dopisała. Byliśmy 2 razy na Siepi.
Dziewczyny a co u was??? sorry nie jestem wna bierząco:zawstydzona/y:.
U mnie >>>> mój 3 cylk starań i chyba nic @ wypada mi na 27- 28 lipca ,test robiam 22 i wyszedł neg.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
No cósz pozostaje nam czekać i starać sie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: ale WAŻNE ABY SIE NIE PODDAĆ TYLKO PRÓBOWAĆ, TRZEBA MIEĆ NADZIEJĘ:-);-):tak::-D
POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I ŻYCZE SŁONECZNEGO LATA I ZAFASOLKOWANIA, DOBRANOC WSZYSTKIM:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobry wieczór :)

Maćku co do bromka balam sie go brac , do grilla ze tak powiem;-) bedzie nowy cykl z bromkiem i ziolkami takze ( no i mam nadzieje ze ta prl nie skoczyla az tak bardzo )
dzis oparalam rodzinke zakupy zrobilismy i ruszamy dalej teraz poslucham szumu morza :tak:
Tośku Macku mocno zacisniete &&&&&&&&&
ja juz sie oswoilam z mysla ze pomimo bardzo mocnych staran niestety znowu zonk :no::-( moze kiedys ....?
Pozdrawiam Was serdecznieeee!
Buziakiiiiiiii :-)

wow no to chialabym zobaczyc mine gina jak wchodzilas na porodowke z takim brzuszkiem ;-) ja juz czekam az moj zrobi sieznow duzy jesli sie zrobi bo waga cos mi nierosnie i sie dziwie bo z mala to duzo i szybko tylam

teraz mnie juz nic nie zdziwi:szok: Oliwka_11- Taki brzuch to mam ja i nie jestem w ciazy! A tu 31 tydz, szok! Wiecie dziewczyny mieszkam za granica i tutaj leci taki proggam " I didnt know i was pregnant". Tak po krotce to chodzi o to, ze laski sa w ciazy i nawet o tym nie wiedza. W koncu znajduja sie na porodowie w 9 miesiacu z silnymi bolami i ku zdzwieniu wszystkich okazuje sie, ze wlasnie rodza. Do tej pory myslalam, ze to jakies naciagane historyjki, ale patrzac na to zdjecie to stwierdzam, ze jest mozliwe przeoczenie takiej drobnej "przypadlosci" jaka jest ciaza:)

Witam się porannie niestety z lekkim bólem brzucha wskazującym na @ :-(:-(:-(

Mam nadzieje że się cholerstwo nie spóźni jak juz ma przyjść niech przyjdzie w terminie :wściekła/y:

;-)Witam Kochane Babolki z rana :-)

Tośka nie pękaj póki nie ma @ jest nadzieja ;-):tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas pochmurno i chłodno :blink: ale wcale się tym nie martwię bo w końcu nastał czas odpoczynku od upałów :tak: człowiek bez strachu przed zemdleniem wychodzi z domku :tak: aż chce się wychodzić :-D:-D no ale wczoraj z psiapsiółką trochę polofrowałyśmy i mam całe stópki pozdzierane :-( niestety założyłam baleriny na gołą stopę :-( i na efekt nie musiałam długo czekać :baffled:

Pozdrówka

;-)Witam Kochane Babolki z rana :-)

Tośka nie pękaj póki nie ma @ jest nadzieja ;-):tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas pochmurno i chłodno :blink: ale wcale się tym nie martwię bo w końcu nastał czas odpoczynku od upałów :tak: człowiek bez strachu przed zemdleniem wychodzi z domku :tak: aż chce się wychodzić :-D:-D no ale wczoraj z psiapsiółką trochę polofrowałyśmy i mam całe stópki pozdzierane :-( niestety założyłam baleriny na gołą stopę :-( i na efekt nie musiałam długo czekać :baffled:

Pozdrówka

no niby tak ale coś czuje ze sie @ pojawi wiec jak juz tak bardzo chce to niech przylezie ale o czasie bo mi plany z invicta spier**** :sorry2: a do poniedziałku musze zrobic wszystkie badania i na 15 pomknąć do eksperta który sprawi ze bede w ciązy :blink: w sensie farmakologiczno uzdrowicielskim oczywiście :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry