maćku
Moderatorka
Heloł!

Mnie tez jakos dziwnie cycki nie bola... Tylko sutki...
I co prawda nie mierze tak jak powinnam, ale chyba mi jeszcze tempka nie spadla, a juz powinna... Ale ja sie wcale nie nakrecam
;-)
Fajnie, ze dzidzia zdrowo rosnie
Hmmm... ciekawe czym bys sie tak zatrula...Witam sie poniedziałkowo :-(
chyba się zatrułam czymś bo normalnie wymiotuje jak tzw "kot" ;-( masakraaaaa najchetniej do łóżka bym wskoczyła :-(
brzuch boli jak na @ wiec to napewno nie fasolka co prawda cycki nie bolą ale.. to nic nie znaczy przecież - kolejny cykl w plecy
miłegio dnia

Mnie tez jakos dziwnie cycki nie bola... Tylko sutki...
I co prawda nie mierze tak jak powinnam, ale chyba mi jeszcze tempka nie spadla, a juz powinna... Ale ja sie wcale nie nakrecam

Matko, kobieto jaki Ty masz wielki brzuchU mnie dobrze tygodnie lecą ,wiemy że to będzie dziewczynka i damy jej na imię NIKOLKA w 29 tyg ważyła ponad 1300,ja jak narazie 6 kg na plusie obwód na wysokości pępka 84 czyli 11 cm na plusie .W upały było mi cięzko ale jakoś dałam rade ,teraz doskwiera mi ból krzyża i kłucie pod nerkami no i puchnięcie palcy powiek i drętwienie rąk i nóg ...ale pocieszam się że już bnliżej niż dalej .Powoli kompletuję wyprawke bo z dzieciakami w 33 tyg trafiłam do szpitala więc wole się ubezpieczyć.
TOSIA,MAĆKU trzymam kciuki i wysyłam fliudki &&&&&&&&&
;-)Fajnie, ze dzidzia zdrowo rosnie