reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Heloł!
Witam sie poniedziałkowo :-(

chyba się zatrułam czymś bo normalnie wymiotuje jak tzw "kot" ;-( masakraaaaa najchetniej do łóżka bym wskoczyła :-(

brzuch boli jak na @ wiec to napewno nie fasolka co prawda cycki nie bolą ale.. to nic nie znaczy przecież - kolejny cykl w plecy

miłegio dnia
Hmmm... ciekawe czym bys sie tak zatrula...:cool2:
Mnie tez jakos dziwnie cycki nie bola... Tylko sutki...
I co prawda nie mierze tak jak powinnam, ale chyba mi jeszcze tempka nie spadla, a juz powinna... Ale ja sie wcale nie nakrecam:-D
U mnie dobrze tygodnie lecą ,wiemy że to będzie dziewczynka i damy jej na imię NIKOLKA w 29 tyg ważyła ponad 1300,ja jak narazie 6 kg na plusie obwód na wysokości pępka 84 czyli 11 cm na plusie .W upały było mi cięzko ale jakoś dałam rade ,teraz doskwiera mi ból krzyża i kłucie pod nerkami no i puchnięcie palcy powiek i drętwienie rąk i nóg ...ale pocieszam się że już bnliżej niż dalej .Powoli kompletuję wyprawke bo z dzieciakami w 33 tyg trafiłam do szpitala więc wole się ubezpieczyć.

TOSIA,MAĆKU trzymam kciuki i wysyłam fliudki &&&&&&&&&
Matko, kobieto jaki Ty masz wielki brzuch:-D;-)

Fajnie, ze dzidzia zdrowo rosnie:tak:

reklama
Hej dziewczyny. Mi jeszcze troche zostalo do podjecia staran... juz nie moge sie doczekac.
Kurcze troche sie glupio czuje zadajac takie pytanie, bo na karku juz prawie trzydziecha a ja dalej nie wiem jak jest z ta owulacja. Wiem, ze sie mierzy codziennie temperature i jak zaczyna rosna to znaczy, ze sie owulacja zbliza, ale kiedy konkretnie od wzrostu tej temperatury powinno sie starac?

T był pierwszy raz a podejrzewam że jestem w ciąży,ostatnio jak miałam taki wyciek to pojawiła się Gabi:-)
Jutro ide do gina

trzymam kciuki ;-) daj znać co tam po wizycie :-)

chyba się zatrułam czymś bo normalnie wymiotuje jak tzw "kot" ;-( masakraaaaa najchetniej do łóżka bym wskoczyła :-(
brzuch boli jak na @ wiec to napewno nie fasolka co prawda cycki nie bolą ale.. to nic nie znaczy przecież - kolejny cykl w plecy
miłegio dnia

biedactwo :-( trzymam kciuki, żeby wyszło, że to fasolinka, ale chyba odzywałaby się za wcześnie... hm... :sorry2:

Witajcie!
Wpadam tylko się przywitać, pozdrowić Was wszystkie i życzyć miłego tygodnia!

lubię patrzeć na twój suwaczek :-D

Mi dziewczyny brak czasu dosłownie na wszystko czasem was podczytuje ale naparwde teraz się połapać to cięzko ,i do tego ten natłok postów .Trzymam za was kciukasy ....
U mnie dobrze tygodnie lecą ,wiemy że to będzie dziewczynka i damy jej na imię NIKOLKA w 29 tyg ważyła ponad 1300,ja jak narazie 6 kg na plusie obwód na wysokości pępka 84 czyli 11 cm na plusie .W upały było mi cięzko ale jakoś dałam rade ,teraz doskwiera mi ból krzyża i kłucie pod nerkami no i puchnięcie palcy powiek i drętwienie rąk i nóg ...ale pocieszam się że już bnliżej niż dalej .Powoli kompletuję wyprawke bo z dzieciakami w 33 tyg trafiłam do szpitala więc wole się ubezpieczyć.
MYSZA kurcze kiedy to zleciało ty już wchodzisz w 26 tydzień .
a to mieszkanko mojej pannicy

bardzo dawno cię u nas nie było :tak:super, że wszystko OK i gratuluję dziewczynki :tak: brzuszek - cudo ;-):-)

Nadzieja -napisz mail to ci prześlę info o mierzeniu temp :tak:

Byłam dziś już ostatni dzień u dentysty - uratowała mi tego bolącego zęba :-D Prawie 2 m-ce chodziłam, już nie boli i dziś kanał mi zmknęła ;-) Nareszcie :-D Do szczęścia brakuje mi jeszcze teściuki z II kreseczkami :sorry2: Choć dużo leków brałam w tym miesiącu i nie jestem pewna czy źle by się to na fasolce nie odbiło, więc jak będzie to się będę martwić, a jak nie to "atak" w następnym cyklu :tak:;-):-):-D

Ostatnia edycja:
Byłam dziś już ostatni dzień u dentysty - uratowała mi tego bolącego zęba :-D Prawie 2 m-ce chodziłam, już nie boli i dziś kanał mi zmknęła ;-) Nareszcie :-D Do szczęścia brakuje mi jeszcze teściuki z II kreseczkami :sorry2: Choć dużo leków brałam w tym miesiącu i nie jestem pewna czy źle by się to na fasolce nie odbiło, więc jak będzie to się będę martwić, a jak nie to "atak" w następnym cyklu :tak:;-):-):-D
Gratki!:-)

Badalas sobie kiedys TSH? Bo ostatnio wyczytalam, ze jak ktos ma podstawowa temperature ciala ponizej 36,6 to wielce prawdopodobne, ze ma niedoczynnosc tarczycy. U mnie sie to sprawdzilo... A nasze wykresy maja podobne wartosci...

T był pierwszy raz a podejrzewam że jestem w ciąży,ostatnio jak miałam taki wyciek to pojawiła się Gabi:-)
Jutro ide do gina
no to trzymam kciuki
Witam sie poniedziałkowo :-(

miłegio dnia
taak akurat zatrucie a cycki to cie zawsze bolalya teraz nic ......ale nic niemowie zeby niezapeszyc ;-)
Mi dziewczyny brak czasu dosłownie na wszystko czasem was podczytuje ale naparwde teraz się połapać to cięzko ,i do tego ten natłok postów .Trzymam za was kciukasy ....

MYSZA kurcze kiedy to zleciało ty już wchodzisz w 26 tydzień .

TOSIA,MAĆKU trzymam kciuki i wysyłam fliudki &&&&&&&&&

BATONIK u ciebie też leci jak nie wiem co .

a to mieszkanko mojej pannicy
d56b3aabc17de194bd01066a83e55e2a,10,19,0.jpg

f6030972e48146aa97335d3f6321d8a0,10,19,0.jpg
kochana ktory to tydzien??jesli koncowka to strasznie maly ten brzuszek ja mialam 3-4 razy taki jak twoj pod koniec ciazy ciekawa jestem jaki bedzie teraz

ZABKA u mnie teraz leci 31 w środe zacznie się 32 tydzień.Brzuszek mam malutki ale to mnie nie dziwi bo poprzednio też taki miałam.

SCUULY super ze zębolka dało się uratować i że już po bólu ...ja ide w ostateczności do dentysty bo boje się go jak ognia.

biedactwo :-( trzymam kciuki, żeby wyszło, że to fasolinka, ale chyba odzywałaby się za wcześnie... hm... :sorry2:

no własnie tez tak uwazam ze za szybko na sygnały dlatego chyba znowu sie nie udało i @ przylezie :-(
Heloł!
Hmmm... ciekawe czym bys sie tak zatrula...:cool2:
Mnie tez jakos dziwnie cycki nie bola... Tylko sutki...
I co prawda nie mierze tak jak powinnam, ale chyba mi jeszcze tempka nie spadla, a juz powinna... Ale ja sie wcale nie nakrecam:-D

Matko, kobieto jaki Ty masz wielki brzuch:-D;-)

Fajnie, ze dzidzia zdrowo rosnie:tak:

no to obie mamy bolące sutki :sorry2:

reklama
Oliwka piękny brzusio, a ja miałam taki w 10 tyg:-)

Dziewczyny byłam dziś u gina i nic się nie wyjaśniło bo czekamy na piątkowe usg:dry:
Nie dam rady dziś nadrobić więc całuję was wszystkie:-) i trzymam kciukaski za wasze przyszłe i obecne fasoleczki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry