batonik24
Mamusia Klusiaczka
Dobry!:-)
Dobry Dobry Kochana ;-) jak tam nastroje przed testowaniem
ja zaraz zbieram się do kościółka na 13 potem do teściowej na obiadek i potem na imieninki ;-) ehhh aż chce się żyć w taką pogodę
Buziolki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moj maz tezma 10 sierpnia a corcia 18 sierpnia wiec juz niedlugo urodzinki :-)moj synek tez ma urodzinki w sierpniu dokladnie 10 hahha
przykro mi :-(witam sie serdecznie niedzielnie noi sie rozkrecial@nowy cykl nowa nadzieja,,,,,

Zazdroszcze Ci ja niestety musze czekać aż @ mi się pojawi i dopiero wtedy temp. mi spada więc o przygotowaniu się psychicznym mogę zapomnieć;-);-);-)Ja mam za to fajnie, bo u mnie zaczyna spadac 2 dni przed @, wiec moge sie na to psychicznie przygotowac;-)
Trzymam kciuki aby w tym cyklu się udało&&&&&&&&&&&witam sie serdecznie niedzielnie noi sie rozkrecial@nowy cykl nowa nadzieja,,,,,

Jakotako - po japonsku;-)Dobry Dobry Kochana ;-) jak tam nastroje przed testowaniem![]()
To na urodziny pije sie wiecej?a ja dziś jestem nijaka po wczorajszym grilu. Popiłam jakbym ur obchodziła a to tylko imieniny były.
![]()
Okazja jak okazja;-)czyli podejście pierwsza klasa ;-)Jakotako - po japonsku;-)
To na urodziny pije sie wiecej?Okazja jak okazja;-)

Jak sie wizyta udala?czyli podejście pierwsza klasa ;-)
w urodziny to zapija się smutek jak ktoś więcej latek kończy![]()
Jak sie wizyta udala?
nawet jeszcze pojechaliśmy do miasta na lody ;-):-) a teraz już błogie lenistwo w domku
chociaż mi się włączył lofer na maxa