reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no niby tak ale coś czuje ze sie @ pojawi wiec jak juz tak bardzo chce to niech przylezie ale o czasie bo mi plany z invicta spier**** :sorry2: a do poniedziałku musze zrobic wszystkie badania i na 15 pomknąć do eksperta który sprawi ze bede w ciązy :blink: w sensie farmakologiczno uzdrowicielskim oczywiście :-p

Tośka ja jak się tak psychicznie nastawiłam na cykl majowy z clo to też nie wiązałam nadziei z kwietniowym i chciałam żeby @ przyszła o czasie tym bardziej że nie zrobiłam zastrzyku w kwietniu na pękniecie pęchola :baffled: no ale wiesz życie bywa przewrotne :tak:;-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Witaj Scully - zazdroszczę kawusi :tak: kiedys tez rano spijałam pyszna kawkę a teraz - a ffffffeeeeeeeeee:baffled:

reklama
temp. ciała czy temp. przy mierzeniu cyklu miesiączkowego?? bo ciała to mam 36,4-36,6 :tak: nie miałam tego badania :no: ale jak z fasolnką się nie uda (a się uda :tak:) to będę robić badania i wtedy poproszę o skierowanie na to badanie :tak:
No chyba chodzi wlasnie o taka temp jak my mierzymy...
A Ty masz pod pacha wiecej niz np na dole albo w buzi? Bo ja nie.

Dobry wieczór :)

Maćku co do bromka balam sie go brac , do grilla ze tak powiem;-) bedzie nowy cykl z bromkiem i ziolkami takze ( no i mam nadzieje ze ta prl nie skoczyla az tak bardzo )
dzis oparalam rodzinke zakupy zrobilismy i ruszamy dalej teraz poslucham szumu morza :tak:
Tośku Macku mocno zacisniete &&&&&&&&&
ja juz sie oswoilam z mysla ze pomimo bardzo mocnych staran niestety znowu zonk :no::-( moze kiedys ....?
Pozdrawiam Was serdecznieeee!
Buziakiiiiiiii :-)
Ale Wam zazdroszcze tego morza... :zawstydzona/y:

Przestan czarnowidziec, bo przeciez w sprawach prokreacyjnych urlop czyni cuda, nie?!;-)

Trzymaj sie i wypoczywaj!

Witam się porannie niestety z lekkim bólem brzucha wskazującym na @ :-(:-(:-(

Mam nadzieje że się cholerstwo nie spóźni jak juz ma przyjść niech przyjdzie w terminie :wściekła/y:
Jeszcze nic nie wiadomo!

;-)Witam Kochane Babolki z rana :-)

Tośka nie pękaj póki nie ma @ jest nadzieja ;-):tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U nas pochmurno i chłodno :blink: ale wcale się tym nie martwię bo w końcu nastał czas odpoczynku od upałów :tak: człowiek bez strachu przed zemdleniem wychodzi z domku :tak: aż chce się wychodzić :-D:-D no ale wczoraj z psiapsiółką trochę polofrowałyśmy i mam całe stópki pozdzierane :-( niestety założyłam baleriny na gołą stopę :-( i na efekt nie musiałam długo czekać :baffled:

Pozdrówka
Heloł!

A ja mam w dalszym ciagu tempke na tym wyzszym poziomie... A termin @ jutro, wiec juz wczoraj powinna spasc... Ale sobie mysle, ze przeciez zaczelam brac hormonki tarczycowe, to moze one mi ta tempke podwyzszaja... Zobaczymy...

Dziewczyny trzymam &&&&&&&&& za to żebyście wreszcie były w ciąży. Ja wczoraj wreszcie byłam na usg, dzidziusiowi bije serduszko więc już jestem spokojniejsza. Tylko że byłam u tego lekarza który ma to stare usg i nie widziałam ani dzidziusia ani nie dostałam zdjęć z usg, ale załatwiłam sobie numer już do innego lekarza w wiekszym miescie i wybiore sie do niego może za dwa tygodnie. Narazie schudłam trzy kilo i dalej nie mogę nic jeść, a w dodatku zaczyna mnie kłóć w dole brzucha jak chodzę, tak jak przy pierwszej ciąży.

no niby tak ale coś czuje ze sie @ pojawi wiec jak juz tak bardzo chce to niech przylezie ale o czasie bo mi plany z invicta spier**** :sorry2: a do poniedziałku musze zrobic wszystkie badania i na 15 pomknąć do eksperta który sprawi ze bede w ciązy :blink: w sensie farmakologiczno uzdrowicielskim oczywiście :-p
zycze ci tego cudu magicznego a najlepiej jakby niebyl potrzebny po tym cyklu ;-)
Witam.

do mnie @ przylazła:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
co za wiedzma kiedy ona was zostawi w spokoju kobietki .....

ja tez kawusie pije ale mam leniuch a dzisiaj okropnego wiec nie mam zamiaru sie przemęczać ;p

a ja trzymam mocno kciuki ;-)

Witaj Scully - zazdroszczę kawusi :tak: kiedys tez rano spijałam pyszna kawkę a teraz - a ffffffeeeeeeeeee:baffled:

przerzuć się na jakąś pyszną herbatkę ;-)

No chyba chodzi wlasnie o taka temp jak my mierzymy...
A Ty masz pod pacha wiecej niz np na dole albo w buzi? Bo ja nie.

pewnie, że inna :tak: kiedyś mierzyłam na dole i pod pachą i była różnica jakoś 0,3 :tak:
w buzi nie mierzyłam, ale czytałam, że jeszcze zależy w którym miejscu w buzi się zmierzyło - bo są różnice na samym języku :tak: wklep w google - ja tak znalazłam rysunek i na nim różnice temp na języku w zależności od miejsca :tak:
trzymam kciukaski ;-)

Dziewczyny trzymam &&&&&&&&& za to żebyście wreszcie były w ciąży. Ja wczoraj wreszcie byłam na usg, dzidziusiowi bije serduszko więc już jestem spokojniejsza. Tylko że byłam u tego lekarza który ma to stare usg i nie widziałam ani dzidziusia ani nie dostałam zdjęć z usg, ale załatwiłam sobie numer już do innego lekarza w wiekszym miescie i wybiore sie do niego może za dwa tygodnie. Narazie schudłam trzy kilo i dalej nie mogę nic jeść, a w dodatku zaczyna mnie kłóć w dole brzucha jak chodzę, tak jak przy pierwszej ciąży.

nareszcie ci się udało to usg :tak: szkoda tylko, że takie nie pełne :sorry2:

Witam.

tulam :-(

Ja już w domu :-D Nareszcie :-D Pociąg był opóźniony... :dry:

Witam.

Uuuu...:-(

pewnie, że inna :tak: kiedyś mierzyłam na dole i pod pachą i była różnica jakoś 0,3 :tak:
w buzi nie mierzyłam, ale czytałam, że jeszcze zależy w którym miejscu w buzi się zmierzyło - bo są różnice na samym języku :tak: wklep w google - ja tak znalazłam rysunek i na nim różnice temp na języku w zależności od miejsca :tak:
No ale ja pod pacha mam wlasnie nizsza niz docipnie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry