reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
i jak testowałas 2 dni przed to wyszła ci juz II krecha ?? nie pamiętam ;/

nom :tak: dokładnie testowałam 02.05 a @ powinnam dostać 04.05 :tak: miałam jakieś dziwne przeczucie (jak co miesiąc zresztą) i zaryzykowałam :-D:-D choć nadzieja była zerowa bo nie wykupiłam zapisanego w tym cyklu zastrzyku na pęknięcie pęcholka :tak: kolejny cykl miałam zacząć z clo i z zastrzykiem ovitrelle ;-) ale się obyło i nawet clo mam w domku w gotowości czeka :-D:-D

Witaj Maćku ;)

Uuuu...:-(
No ale ja pod pacha mam wlasnie nizsza niz docipnie...

no to chyba OK :-)

hej kobietki czytalam dzis goraca linie sierpniowek i pajka jest w szpitalu pojechala z powodu jakichs plam i okazalo sie ze ma cholestaze i czeka az przywioza do szpitala lek

a co to za choroba?? :shocked2:

Witam się środowo = deszczowo
boli brzuch jak na @ więc dupa zbita :-(:-(:-(nie będzie fasolki

:-D @ nie ma a ty tylko na nią czekasz :no: nu, nu, nu :cool2: akurat ból brzucha nic nie mówi ;-) trzymam kciukaski :tak: ja to bym w piątek testowała na twoim miejscu ;-)

wiecie ci faceci to na prawdę są razem z nami w ciąży :-D:-D mój R zjadł wczoraj wieczorem pasztecika z mięsem i na to poprawił pączkiem z marmoladą :-D:shocked2:

:-D:-D:-D

No tak ale @ powinna pojawić się wczoraj wg moich obliczeń - więc jak by nie było 1 dzień spóźnienia ma ;/ ja nie przyjdzie do piątku to wizyta w invicie przesuwa sie o miesiac :(

strasznie ciekawa jestem :sorry::sorry::sorry: już nie mogę doczekać się twojego testu :tak:

U mnie tez nic z tego w tym cyklu - tempka spadla:-(

:-( a kiedy @ ma być?? :-(

reklama
Oj tam zaraz się mi tu będziecie mazać :wściekła/y: jeszcze nie wszystko stracone basta :tak:

poza tym jesteście na wątku mam 2010 a do końca roku czasu a czasu na pewno wszystkie zafasolkujecie :tak:
Ja sie nie maze...
A gdzie jest napisane, ze do konca? Od 2010, czyli do.... wiecznosc;-)

:-( a kiedy @ ma być?? :-(
Dzis. Albo jutro...

Uciekam do pracy! Milego dnia!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry