izus180584
Fanka BB :)
To czekamy na wieści
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
vhej kobietki czytalam dzis goraca linie sierpniowek i pajka jest w szpitalu pojechala z powodu jakichs plam i okazalo sie ze ma cholestaze i czeka az przywioza do szpitala lek
Witam się środowo = deszczowo
boli brzuch jak na @ więc dupa zbita :--
-(nie będzie fasolki

mój R zjadł wczoraj wieczorem pasztecika z mięsem i na to poprawił pączkiem z marmoladą 

Witam również deszczowo i zimno
Tośka nie kracz kochana ;-) a z dwojga to jak ma przyjść to tak jak mówisz lepiej o czasie co by planów nie pokrzyżowała
coś mnie katarek lekki dopadł :-( a że dziś fatalna pogoda za oknem to zamierzamy siedzieć grzecznie w domku, no może tylko do osiedlowego sklepiku wyskoczymy bo tatuś chciał zupkę warzywną
wiecie ci faceci to na prawdę są razem z nami w ciążymój R zjadł wczoraj wieczorem pasztecika z mięsem i na to poprawił pączkiem z marmoladą
![]()
No tak ale @ powinna pojawić się wczoraj wg moich obliczeń - więc jak by nie było 1 dzień spóźnienia ma ;/ ja nie przyjdzie do piątku to wizyta w invicie przesuwa sie o miesiac![]()

;-)no to może może @ wredna już nie przyjdzie![]()
tak wiem że póki nie ma @ jest nadzieja - marudna jestem to też wiem![]()
trzymaj kciuki
;-) a marudzeniem się nie przejmuję bo wg mnie to jeden z objawów fasolki - ja byłam na początku strasznie marudna i rozdrażniona