reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hej kobietki czytalam dzis goraca linie sierpniowek i pajka jest w szpitalu pojechala z powodu jakichs plam i okazalo sie ze ma cholestaze i czeka az przywioza do szpitala lek

hej kobietki czytalam dzis goraca linie sierpniowek i pajka jest w szpitalu pojechala z powodu jakichs plam i okazalo sie ze ma cholestaze i czeka az przywioza do szpitala lek
v
o kurczaczki, niedobrze co za swinstwo sie przyplatalo

witajcie kobitki, co tam slychowac widze ze pustki
ja sie bycze a co tam , ale jak sobie pomysle o poniedzialku to juz mnie skreca

Witam się środowo = deszczowo

boli brzuch jak na @ więc dupa zbita :-(:-(:-(nie będzie fasolki

Witam również deszczowo i zimno :unsure:

Tośka nie kracz kochana ;-) a z dwojga to jak ma przyjść to tak jak mówisz lepiej o czasie co by planów nie pokrzyżowała :sorry:

coś mnie katarek lekki dopadł :-( a że dziś fatalna pogoda za oknem to zamierzamy siedzieć grzecznie w domku, no może tylko do osiedlowego sklepiku wyskoczymy bo tatuś chciał zupkę warzywną :-p

wiecie ci faceci to na prawdę są razem z nami w ciąży :-D:-D mój R zjadł wczoraj wieczorem pasztecika z mięsem i na to poprawił pączkiem z marmoladą :-D:shocked2:

Witam również deszczowo i zimno :unsure:

Tośka nie kracz kochana ;-) a z dwojga to jak ma przyjść to tak jak mówisz lepiej o czasie co by planów nie pokrzyżowała :sorry:

coś mnie katarek lekki dopadł :-( a że dziś fatalna pogoda za oknem to zamierzamy siedzieć grzecznie w domku, no może tylko do osiedlowego sklepiku wyskoczymy bo tatuś chciał zupkę warzywną :-p

wiecie ci faceci to na prawdę są razem z nami w ciąży :-D:-D mój R zjadł wczoraj wieczorem pasztecika z mięsem i na to poprawił pączkiem z marmoladą :-D:shocked2:

No tak ale @ powinna pojawić się wczoraj wg moich obliczeń - więc jak by nie było 1 dzień spóźnienia ma ;/ ja nie przyjdzie do piątku to wizyta w invicie przesuwa sie o miesiac :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry