reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja sie nie maze...
A gdzie jest napisane, ze do konca? Od 2010, czyli do.... wiecznosc;-)

:-D:-D:-D dobre, dobre nawet sama na to nie wpadłam :zawstydzona/y:

będzie dobrze moje kochane dziewuszki :tak: ja mocno trzymam za Was kciuki &&&&& a paciorek macie gratis ;-):tak:

P.S. trochę nie na miejscu dzielić się takimi wieściami, ale jak nie z Wami to z kim:zawstydzona/y:, chyba wczoraj poczułam małego Buszmena w brzuszku :tak: ;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
no to chyba OK :-)
:-D @ nie ma a ty tylko na nią czekasz :no: nu, nu, nu :cool2: akurat ból brzucha nic nie mówi ;-) trzymam kciukaski :tak: ja to bym w piątek testowała na twoim miejscu ;-)

strasznie ciekawa jestem :sorry::sorry::sorry: już nie mogę doczekać się twojego testu :tak:

dzisiaj kupie test no i może skusze się na piątek :)
i wiecie co sikam co chwile więc już sobie ta ciąże wmówiłam :-p:laugh2: zwariowac można normalnie

Dzień dobry.

Tośka cierpliwa jesteś ja to już jak dzień się @ spózniała to robiłam testa, coś czuję że Ci się udało i będzie fasolka:) Czekam na Twój teścik:)

Macku
:(

Batonik piękne uczucie prawda jak się dzidzia rusza.

Dzień dobry.

Tośka cierpliwa jesteś ja to już jak dzień się @ spózniała to robiłam testa, coś czuję że Ci się udało i będzie fasolka:) Czekam na Twój teścik:)

Macku

izus180584 ja nie mam pewności czy to są już ruchy:sorry: ale jeśli to są tzw. motylki to dziwne uczucie :zawstydzona/y: ja myślałam że mam arytmie :zawstydzona/y:

Dzień dobry.

Macku

jestem cierpliwa bo kilka razy się naciełam i rozczarowałam - mylilam objawy @ z ciązą dlatego teraz poczekam cierpliwie jeszcze kilka dni

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry