Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze, chcialabym, ale ewidentnie czuje, ze @ jest tuz za rogiem. Moze te cycki tak mnie bola po clo...?a moze to fasolka jednak co![]()

tosiu trzymam kciuki bo to ciaza juz ci mowilam ze jestes w ciazy a ty dalej nie wierzysz!!!!:-):-):-):-)![]()
Kurcze, chcialabym, ale ewidentnie czuje, ze @ jest tuz za rogiem. Moze te cycki tak mnie bola po clo...?
Wytrzymasz z tym testem do piatku?![]()
Jak podziala to kupisz jeszcze jeden i mi wysleszNie wiem chyba nie ;-) kupiłam quick view za 9 zł promocja była ;p Pani w aptece powiedziała ze ona ma dobrą ręke i że klientki są zadowolone ;p

Nie wiem chyba nie ;-) kupiłam quick view za 9 zł promocja była ;p Pani w aptece powiedziała ze ona ma dobrą ręke i że klientki są zadowolone ;p
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Jak podziala to kupisz jeszcze jeden i mi wyslesz![]()
:-)czyli jutro zobaczysz II kreski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mnie po CLO też strasznie bolały i zrobiły się bardziej obfiteKurcze, chcialabym, ale ewidentnie czuje, ze @ jest tuz za rogiem. Moze te cycki tak mnie bola po clo...?
Wytrzymasz z tym testem do piatku?![]()

ale może w Twoim przypadku to pirwszy objaw fasoleczki

oby tak było.Mnie po CLO też strasznie bolały i zrobiły się bardziej obfiteale może w Twoim przypadku to pirwszy objaw fasoleczki
oby tak było.
Tosia to czekamy teraz na II kreseczki na teście;-);-);-)