reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tośka ... czekamy czytaj: jutro testujesz i szybciutko nam meldujesz ;-):tak:

Tak - do 8.30 ma byc melduneczek, bo ja do pracy ide i by mnie przez caly dzien ciekawosc zezarla:tak:

test negatywny :-(
a nielepiej predzej zeby jak co wywolac @ zeby wizyta w invikcie sie nieptrzesunela???
jak beda 2 kreski to chyba kupisz kobiecie kwiaty ;-) za dobra reke

u mnie nie da się wywołać @ bzykaniem niestety a innych sposobów nie znam ;/
Pani ręka sie nie sprawdziła niestety

@ dalej brak ciekawe jak długo przyjdzie mi na nia poczekać - wizyte w invicie przełoże :-( nie zdąże juz zrobić badań

reklama
test negatywny :-(

u mnie nie da się wywołać @ bzykaniem niestety a innych sposobów nie znam ;/
Pani ręka sie nie sprawdziła niestety

@ dalej brak ciekawe jak długo przyjdzie mi na nia poczekać - wizyte w invicie przełoże :-( nie zdąże juz zrobić badań

:sorry2: pewnie masz tak jak Pajka i np.: Żabka im też później wychodziły :tak: jeszcze nie wszystko stracone kochana ;-) nie załamuj się ;-) tylko szkoda jak ma już zamiar przyjść że krzyżuje plany :sorry2: szkoda że nie można np wizyty o 1 tydzień przesunąć

:sorry2: pewnie masz tak jak Pajka i np.: Żabka im też później wychodziły :tak: jeszcze nie wszystko stracone kochana ;-) nie załamuj się ;-) tylko szkoda jak ma już zamiar przyjść że krzyżuje plany :sorry2: szkoda że nie można np wizyty o 1 tydzień przesunąć

dzisiaj zadzwonie i spróbuje przełożyć może się uda o tydzień i jak znam życie to jak przełoże to @ przylezie :-(

udało się przełożyc na 4 sierpnia - takze jest szansa że zrobie te badaia no jak przylezie

Ostatnia edycja:
reklama
domyślam się Kochana:sorry2:, ale pamiętaj nadzieja umiera ostatnia :tak: a ta Twoja @ to na prawdę robi Ci psikusy nie z tej ziemi :cool:

ja nadal trzymam mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&& żeby się jednak nie pojawiła :tak: jeśli się nie pojawi przez kolejne 2-3 dni to pójdziesz na betę :confused:
jak nie przyjdzie do wtorku to pójde na bete ale mysle że przylezie

Kurde Toska! Nie takiego wyniku sie spodziewalam:no:
Co za wredna zolza:wściekła/y:

ja też :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry