reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
hmmm narobiłaś smaka :) ja uwielbiam taką pastę z makreli :) a dziś na śniadanie jadłam tościki a mój R miał wczoraj znowu jakiś napad ciążowy i powyjadał wszystko co było możliwe :/

ja bylam na rynku przed chwila po pomidorki na zupe i zapachniało wedzon a rybką :) wiec zrobilam kanapeczki z makrelą i moje dziewczyny wcinaja sniadanko :) mój W. dzisiaj zjadł sniadanie w mc donaldzie ;/ se wymyslil

ja bylam na rynku przed chwila po pomidorki na zupe i zapachniało wedzon a rybką :) wiec zrobilam kanapeczki z makrelą i moje dziewczyny wcinaja sniadanko :) mój W. dzisiaj zjadł sniadanie w mc donaldzie ;/ se wymyslil

to Ty dzisiaj w domku siedzisz :confused: bo chyba się troszku zgubiłam :sorry2:

eh Ci faceci nie daj Boże żeby to oni byli w ciąży i mieli zachcianki :)

kochana raj na ziemi tu mam rynek, biedronka, super drogeria 2 lumpeksy dla dzieci :-)

wczoraj wyszukalam dla bratanka ogrodniczki next, czapeczka mark&spencer, dresik jaspera jakiegoś tam ;p wszystko za grosze

to tylko głęboko schowaj te ubranka bo może się przydadzą ;-):tak: ale nie dla bratanka :-)

fajnie masz :tak: ja niestety koło domku mam tylko takie małe osiedlowe sklepiki a kawałek dalej tesco ale nie tą dużą wersję takie badziewie że szok :szok: na całe szczęście jesteśmy oboje z R mobilni, ale do ryneczku mam jakieś 20 min drogi :tak: w sam raz na spacer z wózeczkiem ;-):-)

ślinka mi cieknie na tą Twoją rybkę - dawaj ;)

to tylko głęboko schowaj te ubranka bo może się przydadzą ;-):tak: ale nie dla bratanka :-)

fajnie masz :tak: ja niestety koło domku mam tylko takie małe osiedlowe sklepiki a kawałek dalej tesco ale nie tą dużą wersję takie badziewie że szok :szok: na całe szczęście jesteśmy oboje z R mobilni, ale do ryneczku mam jakieś 20 min drogi :tak: w sam raz na spacer z wózeczkiem ;-):-)

ślinka mi cieknie na tą Twoją rybkę - dawaj ;)

narazie kupuje dla malego z zastrzeżeniem że te ubranka nie mają sie nigdzie rozpełznąć i mają byc schowane dla mnie -
a w tym lumpie to troche wczesniej wynalazlam sukieneczki z Gapa za 12 zł :) a ciuszki dla noworodków to najwiecej 10 zl kosztuje ale muysi byc juz pelen wypas :) np body h&m 3 zł :), spodenki dresowe 6 zł :) kamizelka H&m 7 zł - wszystko takie słodkie ze az sie kupować chce

reklama
narazie kupuje dla malego z zastrzeżeniem że te ubranka nie mają sie nigdzie rozpełznąć i mają byc schowane dla mnie -
a w tym lumpie to troche wczesniej wynalazlam sukieneczki z Gapa za 12 zł :) a ciuszki dla noworodków to najwiecej 10 zl kosztuje ale muysi byc juz pelen wypas :) np body h&m 3 zł :), spodenki dresowe 6 zł :) kamizelka H&m 7 zł - wszystko takie słodkie ze az sie kupować chce

ja na razie mam jedne pół śpiochy z lumpka :sorry2: a reszta nówki ;-) ale potem coś pokupuje bo np szkoda mi kupować jeansów za 40 zł które ubierzemy 2x :sorry2: nie kalkuluje się :no: czasem fajne mega paki są na allegro :tak: już mam na oku kilka ale niestety dopóki płeć nieznana to nic nie można kupić :sorry2: to co mam to wszystko białe, ecru lub żółciutkie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry