batonik24
Mamusia Klusiaczka
no zobaczymy co bedziepoki co jem makrele na sniadanie - pychotka taka swiezynka
hmmm narobiłaś smaka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no zobaczymy co bedziepoki co jem makrele na sniadanie - pychotka taka swiezynka
hmmm narobiłaś smakaja uwielbiam taką pastę z makreli
a dziś na śniadanie jadłam tościki a mój R miał wczoraj znowu jakiś napad ciążowy i powyjadał wszystko co było możliwe :/
ja bylam na rynku przed chwila po pomidorki na zupe i zapachniało wedzon a rybkąwiec zrobilam kanapeczki z makrelą i moje dziewczyny wcinaja sniadanko
mój W. dzisiaj zjadł sniadanie w mc donaldzie ;/ se wymyslil
bo chyba się troszku zgubiłam 
to Ty dzisiaj w domku siedziszbo chyba się troszku zgubiłam
eh Ci faceci nie daj Boże żeby to oni byli w ciąży i mieli zachcianki![]()
w pracy jestem :-) a rynek mam niedaleko wiec chodze sobie na zakupy ;p
e no to już kumambo przez chwilę się zakręciłam
to fajnie, że masz tak blisko bo możesz wyskoczyć na zakupy![]()
kochana raj na ziemi tu mam rynek, biedronka, super drogeria 2 lumpeksy dla dzieci :-)
wczoraj wyszukalam dla bratanka ogrodniczki next, czapeczka mark&spencer, dresik jaspera jakiegoś tam ;p wszystko za grosze
ale nie dla bratanka :-)
ja niestety koło domku mam tylko takie małe osiedlowe sklepiki a kawałek dalej tesco ale nie tą dużą wersję takie badziewie że szok
na całe szczęście jesteśmy oboje z R mobilni, ale do ryneczku mam jakieś 20 min drogi
w sam raz na spacer z wózeczkiem ;-):-)to tylko głęboko schowaj te ubranka bo może się przydadzą ;-)ale nie dla bratanka :-)
fajnie maszja niestety koło domku mam tylko takie małe osiedlowe sklepiki a kawałek dalej tesco ale nie tą dużą wersję takie badziewie że szok
na całe szczęście jesteśmy oboje z R mobilni, ale do ryneczku mam jakieś 20 min drogi
w sam raz na spacer z wózeczkiem ;-):-)
ślinka mi cieknie na tą Twoją rybkę - dawaj![]()
narazie kupuje dla malego z zastrzeżeniem że te ubranka nie mają sie nigdzie rozpełznąć i mają byc schowane dla mnie -
a w tym lumpie to troche wczesniej wynalazlam sukieneczki z Gapa za 12 zła ciuszki dla noworodków to najwiecej 10 zl kosztuje ale muysi byc juz pelen wypas
np body h&m 3 zł
, spodenki dresowe 6 zł
kamizelka H&m 7 zł - wszystko takie słodkie ze az sie kupować chce
a reszta nówki ;-) ale potem coś pokupuje bo np szkoda mi kupować jeansów za 40 zł które ubierzemy 2x
nie kalkuluje się
czasem fajne mega paki są na allegro
już mam na oku kilka ale niestety dopóki płeć nieznana to nic nie można kupić
to co mam to wszystko białe, ecru lub żółciutkie :-)