reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

TOŚKA trzymam kciuki u mnie test wyszedł negatywny a słabe kreski ujarzałam w dniu @ a potem chyba 3 dni póżniej wyrażniejsze .

a u nas na wrześniówkach nasza koleżanka miała śmiertelny wypadem ,była w 8 mc miała dwóch synów ...jej męzowi nic się nie stało a ona zgineła na miejscu ,wczoraj jak to przeczytałam to płakałam jak głupia bo tak się cieszyła i szykowała wyprawke dla swojej małej wiki

boze co za tragedia :-(

reklama
boze co za tragedia :-(
no tragedia niesamowita,,,,,:no:

wracam do tosi tosiu rob testa bo oszalejemy z niecierpliwosci?!
a tak wracajac do mnie to mnie kuje w lewym jajniku okres 2 dzien co skonczylam a mnie kuje tempka 37,2 ja juz nie kapuje okre byl krotki i skapy,,,,nic nie rozumiem,,czekam na testy owulki w tym miesiacu zamierzam zlapac owulke i do dziela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:trzymam kciuki za dzidzie pani tosi:-)

O widze, ze u Cibie temperaturka ladnie skoczyla. Supcio:tak:

żeby tylko tak się utrzymała :sorry: bo jak przeglądam moje inne wykresy to niestety potem skoki są :sorry:

chciałabym juz kupowac dla swojego dzidziusia :-(

być może niedługo ;-)

a u nas na wrześniówkach nasza koleżanka miała śmiertelny wypadem ,była w 8 mc miała dwóch synów ...jej męzowi nic się nie stało a ona zgineła na miejscu ,wczoraj jak to przeczytałam to płakałam jak głupia bo tak się cieszyła i szykowała wyprawke dla swojej małej wiki

:-(:-(:-(

No i przylazla...

eh... ta twoja tem to jednak niezawodna :shocked2:

straszna tragedia..... ;(((((((( jakie to niesprawiedliwe jest dziewczyny... ;((( popłakałam się.
współczuję bardzo mocno rodzinie i dzieciom Patrycji

TOSIU szkoda bo ona by napewno sprawdzila co jest grane i doradzila
OLIWKA to straszne a wlasnie patrzylam co to za pozegnanie :-(
a ja dziewczynki dzis kupilam sobie nowe gatki ciazowe takie elastyczne i wogole botamte mi juz cisly i odrazu brzuszek inaczej wyglada wiec sie wam pochwale bo napatrzec sie niemoge i fotek narobilam a ze niemoge sie zdecydowac ktora pokazac to wklejam kilka :-D

Uploaded with ImageShack.us

:-)Witam porannie i deszczowo w piątek ;-) tygodnia koniec i początek :-D

Tośka nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte ;-)

Maćku :-(

Erbuś ile można odpoczywać :confused::confused: stęskniłam się :zawstydzona/y:

Żabka :szok: ale masz brzuch już

Buziaki misiaki

reklama
TOSIU szkoda bo ona by napewno sprawdzila co jest grane i doradzila
OLIWKA to straszne a wlasnie patrzylam co to za pozegnanie :-(
a ja dziewczynki dzis kupilam sobie nowe gatki ciazowe takie elastyczne i wogole botamte mi juz cisly i odrazu brzuszek inaczej wyglada wiec sie wam pochwale bo napatrzec sie niemoge i fotek narobilam a ze niemoge sie zdecydowac ktora pokazac to wklejam kilka :-D

wszystkie fotki śliczne :tak: brzusio słodziak :tak:;-):-)

Temp dalej wysoka, a brzuch boliii... :dry: @ idź sobie = nie przychodź :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry