reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

bryyyyyyyyyyyyyyy :-)
Musisz do nas czesciej zagladac, bo naprawde zapomnimy;-)

Nie badz taka madra z tym wkrecaniem, bo sama wiesz jak to ciezko:-D Czasami nawet najwiekszy twardziel wymieka:tak:

Poniewaz u mnie i u Tosi pudlo teraz cale kciuki "kierujemy" na Ciebie:tak:

Na pocieszenie Ci powiem, ze moja tez sie spoznia. Powinna byc wczoraj a jeszcze jej nie ma:no:
Wiem wiem przecież ja tez się wkrecam , no nic na to nie poradzimy , ach......
no zobaczymy co bedzie ;) poki co jem makrele na sniadanie - pychotka taka swiezynka
a ja dziś makrelke dzis zajadalam na snianadnko na ciepło , mniam mniam
Straszne...:-(

straszna tragedia :-(

No i przylazla...
:-(:-(:-( jestem ciekawa kiedy do mnie przylizie :confused:
TOSIU szkoda bo ona by napewno sprawdzila co jest grane i doradzila
OLIWKA to straszne a wlasnie patrzylam co to za pozegnanie :-(
a ja dziewczynki dzis kupilam sobie nowe gatki ciazowe takie elastyczne i wogole botamte mi juz cisly i odrazu brzuszek inaczej wyglada wiec sie wam pochwale bo napatrzec sie niemoge i fotek narobilam a ze niemoge sie zdecydowac ktora pokazac to wklejam kilka :-D

Uploaded with ImageShack.us

Zabciu slicznie :-)
:-)Witam porannie i deszczowo w piątek ;-) tygodnia koniec i początek :-D

Tośka nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte ;-)

Maćku :-(

Erbuś ile można odpoczywać :confused::confused: stęskniłam się :zawstydzona/y:

Żabka :szok: ale masz brzuch już

Buziaki misiaki

witaj słonko , jeszcz troszku i bede 24 h z Wami hehehe po urlopie czeka mnie mega duzooo pracy , masakra juz mam skret kiszek jak sobie pomysle ale poki co wypoczywammmmm na maxxxaaaaa :-)
trzymajcie sie bobolki pozdrawiam Was serdecznie :-)

reklama
:-)Witam porannie i deszczowo w piątek ;-) tygodnia koniec i początek :-D

Tośka nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte ;-)

Maćku :-(

Erbuś ile można odpoczywać :confused::confused: stęskniłam się :zawstydzona/y:

Żabka :szok: ale masz brzuch już

Buziaki misiaki
no z corcia taki byl w 6-7 miesiacu ale tzreba od niego odjac 2 cm mojego sadelka ktore na nim osiada :-( to bedzie ciut mniejszy ale i tak jest piekny a to zasloga nowych gatek :-D
wszystkie fotki śliczne :tak: brzusio słodziak :tak:;-):-)

Temp dalej wysoka, a brzuch boliii... :dry: @ idź sobie = nie przychodź :tak:
trzymam kciuki zeby na koncu byly 2 kreski a kiedy termin @???
No te spodnie no i brzuszek hahaha
moje spodnie???? dostalam je od mamy dresiaki chodze w nich na codzien po domu bo sa mega wygodne i elastyczne wiec pewnie posluza mi do konca ciazy :-)
spoko ja tu siedze przegladam cale forum.
Laseczki takie fajne lozeczka posciele i wozki kupuja ze szok
jak bylam w polsce to tyko kilka duzych sklepow obeszlam ale widze ze wiekszosc na allegro czy z jakis stron internetowych kupuja
przepiekne
bo w internecie jest wiekszy wybor i najczesciej nawet z przesylka wychodzi tanioej niz w sklepach u mnie np sa tylko 2 sklepy z dzieciecymi rzeczami i gadzetami wiec niema zbyt duzego wyboru bo to male sklepiki

ludzie gdzie ta toska co ona sobie mysli tak nas w niecierpliwosci trzymac ;-)

Żabka śliczny brzusio:)
Scully trzymam kciuki żeby @ nie przylazła
Maćku przykro mi:(

A mi sie @ właśnie kończy i zaczynamy dalej staranka ale teraz daje na luzik i będziemy się bzykać tylko jak będziemy mieć ochotę.

No właśnie Tośka daj znać co u Ciebie.

Agutka gdzie jesteś?????????????????????????????

Erba nie czekaj na @ tylko na fasolkę:)

Ostatnia edycja:
bryyyyyyyyyyyyyyy :-)

Wiem wiem przecież ja tez się wkrecam , no nic na to nie poradzimy , ach......
Ja mam mocne postanowienie, ze w tym cyklu daje na luz ze starankami i wkrecaniem. Bo skoro mam takie kiepskie wyniki to i tak nic z tego nie bedzie. Musi sie najpierw wszystko unormowac...
witam sie o toska gdzie ?????noi ?????
No wlasnie! Co to ma znaczyc?:dry:

Cześć dziewczyny

Na usg lekarz powiedział że endo z 13mm zrobiło się na 20mm( w tydzień) i wszystko wygląda na ciążę ale nic nie widzi więc kazał zrobić bhcg. Bhcg zawsze było 0.065 teraz jest 0.1 więc du.a . Kompletnie nie wiem o co chodzi. Czy wiecie może jaki jest prawidłowy przyrost endo??? Dzisiaj jest 23 dc z 30

Cześć dziewczyny

Na usg lekarz powiedział że endo z 13mm zrobiło się na 20mm( w tydzień) i wszystko wygląda na ciążę ale nic nie widzi więc kazał zrobić bhcg. Bhcg zawsze było 0.065 teraz jest 0.1 więc du.a . Kompletnie nie wiem o co chodzi. Czy wiecie może jaki jest prawidłowy przyrost endo??? Dzisiaj jest 23 dc z 30
no to musisz poczekac jeszcze ze 4-5 dni i wtedy zrob bete hcg moze jeszcze za szybko czasem nawet beta jesli jest zbyt szybko zrobiona niewyjdzie poczekaj do srody i zrob wtedy bete

reklama
Wpadam na chwilkę...

Tosiu zaciskam łapki i trzymam kciuki &&&

Scully za Ciebie/Was również...pragnę żeby to było już Was :-)

poziomki za wcześnie na betę... musisz jeszcze trochę poczekać

żabko Ty masz kochana większy brzuch niż ja :-) ja ciągle tylko sprawdzam czy mi brzuch już cycki przegonił...ale jeszcze nie :-)

Batonik melduj się jutro z kawką rano :-)

Czy Lena się dalej nic nie oddzywa ? Ma ktoś od niej jakieś wieści ?

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry