bryyyyyyyyyyyyyyy :-)
-
-( jestem ciekawa kiedy do mnie przylizie 
witaj słonko , jeszcz troszku i bede 24 h z Wami hehehe po urlopie czeka mnie mega duzooo pracy , masakra juz mam skret kiszek jak sobie pomysle ale poki co wypoczywammmmm na maxxxaaaaa :-)
trzymajcie sie bobolki pozdrawiam Was serdecznie :-)
Wiem wiem przecież ja tez się wkrecam , no nic na to nie poradzimy , ach......Musisz do nas czesciej zagladac, bo naprawde zapomnimy;-)
Nie badz taka madra z tym wkrecaniem, bo sama wiesz jak to ciezkoCzasami nawet najwiekszy twardziel wymieka
Poniewaz u mnie i u Tosi pudlo teraz cale kciuki "kierujemy" na Ciebie
Na pocieszenie Ci powiem, ze moja tez sie spoznia. Powinna byc wczoraj a jeszcze jej nie ma![]()
a ja dziś makrelke dzis zajadalam na snianadnko na ciepło , mniam mniamno zobaczymy co bedziepoki co jem makrele na sniadanie - pychotka taka swiezynka
:-Straszne...:-(
straszna tragedia :-(
No i przylazla...

Zabciu slicznie :-)TOSIU szkoda bo ona by napewno sprawdzila co jest grane i doradzila
OLIWKA to straszne a wlasnie patrzylam co to za pozegnanie :-(
a ja dziewczynki dzis kupilam sobie nowe gatki ciazowe takie elastyczne i wogole botamte mi juz cisly i odrazu brzuszek inaczej wyglada wiec sie wam pochwale bo napatrzec sie niemoge i fotek narobilam a ze niemoge sie zdecydowac ktora pokazac to wklejam kilka
Uploaded with ImageShack.us
:-)Witam porannie i deszczowo w piątek ;-) tygodnia koniec i początek
Tośka nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte ;-)
Maćku :-(
Erbuś ile można odpoczywaćstęskniłam się
Żabkaale masz brzuch już
Buziaki misiaki
witaj słonko , jeszcz troszku i bede 24 h z Wami hehehe po urlopie czeka mnie mega duzooo pracy , masakra juz mam skret kiszek jak sobie pomysle ale poki co wypoczywammmmm na maxxxaaaaa :-)
trzymajcie sie bobolki pozdrawiam Was serdecznie :-)
Czasami nawet najwiekszy twardziel wymieka

ale masz brzuch już
@ idź sobie = nie przychodź
jakie życie byłoby piękne bez nich