reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to musisz poczekac jeszcze ze 4-5 dni i wtedy zrob bete hcg moze jeszcze za szybko czasem nawet beta jesli jest zbyt szybko zrobiona niewyjdzie poczekaj do srody i zrob wtedy bete

Mam wszystkie objawy ciążowe i podejżewałam ciążę nawet wcześniejszą. Czytałam że norma endo jest do 14mm,wiesz co może oznaczać 20mm????

reklama
:-) witam sie ponownie
Żabka śliczny brzusio:)
Scully trzymam kciuki żeby @ nie przylazła
Maćku przykro mi:(

A mi sie @ właśnie kończy i zaczynamy dalej staranka ale teraz daje na luzik i będziemy się bzykać tylko jak będziemy mieć ochotę.

No właśnie Tośka daj znać co u Ciebie.

Agutka gdzie jesteś?????????????????????????????

Erba nie czekaj na @ tylko na fasolkę:)
dziękuję kochana , ale niestety czekam juz tylko na @ , typowe objawy przed wilczy głód , zachcianki na kwasne i kontrolka przy nosie wskazuja na wredote no i cyc miekkii jak skarpety z piachem ,czyli jeszcze nie teraz

Ja mam mocne postanowienie, ze w tym cyklu daje na luz ze starankami i wkrecaniem. Bo skoro mam takie kiepskie wyniki to i tak nic z tego nie bedzie. Musi sie najpierw wszystko unormowac...

No wlasnie! Co to ma znaczyc?:dry:
Macku ja sobie obiecuje juz tak od maja , niby czlowiek luzuje nie wkreca sie bo fasolinka przez wyniki nimozliwa a jednak , zawsze jest ta iskiereczka :-( a potem buuuuuuuu :-(
Cześć dziewczyny

Na usg lekarz powiedział że endo z 13mm zrobiło się na 20mm( w tydzień) i wszystko wygląda na ciążę ale nic nie widzi więc kazał zrobić bhcg. Bhcg zawsze było 0.065 teraz jest 0.1 więc du.a . Kompletnie nie wiem o co chodzi. Czy wiecie może jaki jest prawidłowy przyrost endo??? Dzisiaj jest 23 dc z 30
mysle ze endo jest super na fosoleczke ale na bete za wczesnie , wiec sie nie stresuj i poczekaj
Wpadam na chwilkę...

Tosiu zaciskam łapki i trzymam kciuki &&&

Scully za Ciebie/Was również...pragnę żeby to było już Was :-)

poziomki za wcześnie na betę... musisz jeszcze trochę poczekać

żabko Ty masz kochana większy brzuch niż ja :-) ja ciągle tylko sprawdzam czy mi brzuch już cycki przegonił...ale jeszcze nie :-)

Batonik melduj się jutro z kawką rano :-)

Czy Lena się dalej nic nie oddzywa ? Ma ktoś od niej jakieś wieści ?

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno!
witak myszko kochanie , ale Tobie ten szymus rośnie , a sprawdzalas zanzcenie imienia ?

ja rowniez was goraco pozdrawiam :happy:

Wpadam na chwilkę...

Tosiu zaciskam łapki i trzymam kciuki &&&

Scully za Ciebie/Was również...pragnę żeby to było już Was :-)

poziomki za wcześnie na betę... musisz jeszcze trochę poczekać

żabko Ty masz kochana większy brzuch niż ja :-) ja ciągle tylko sprawdzam czy mi brzuch już cycki przegonił...ale jeszcze nie :-)

Batonik melduj się jutro z kawką rano :-)

Czy Lena się dalej nic nie oddzywa ? Ma ktoś od niej jakieś wieści ?

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno!
bo ja tlusciutka bylam przed ciaza hihi kochana ja ciagle czekam na zdjecie twojego brzucsia ja juz swoj pokazalam wiec teraz czekam na twoj :-p i niedam ci spokoju dopuki go niezobacze :tak::-p

witaj erbus co tam u ciebie fajny tekst z tymi piersiami niezle sie usmialam :-Dja mam takie zawsze hahaha ja sie smieje ze mam cyce jak murzynka do pasa hihihi

bo ja tlusciutka bylam przed ciaza hihi kochana ja ciagle czekam na zdjecie twojego brzucsia ja juz swoj pokazalam wiec teraz czekam na twoj :-p i niedam ci spokoju dopuki go niezobacze :tak::-p

witaj erbus co tam u ciebie fajny tekst z tymi piersiami niezle sie usmialam :-Dja mam takie zawsze hahaha ja sie smieje ze mam cyce jak murzynka do pasa hihihi
hellooooo zabciu
u mnie stara bieda , wszystko po staremu ech ...., jeszcze sie bycze na urlopie , ale niestety w poniedziałek do pracyyyyy ,zabciu i dobrze ze taki brzuszek ja do 6 mc nie mialam prawie zadnego a potem jak wyskoczył( startowalam z 59 cm w pasie i w 9 mies mialam 105 ! i masakrczyczne rozstepy i wiszaca skora ), takze niech sobie rosnie rowniusienko

Uspokoiłyście mnie dziewczyny,zrobie betke w środę. Jestem ciekawa co mój gin powie w pon.
wyluzuj kobitko i poczekaj

hellooooo zabciu
u mnie stara bieda , wszystko po staremu ech ...., jeszcze sie bycze na urlopie , ale niestety w poniedziałek do pracyyyyy ,zabciu i dobrze ze taki brzuszek ja do 6 mc nie mialam prawie zadnego a potem jak wyskoczył( startowalam z 59 cm w pasie i w 9 mies mialam 105 ! i masakrczyczne rozstepy i wiszaca skora ), takze niech sobie rosnie rowniusienko

wyluzuj kobitko i poczekaj
no moj w poprzedniej ciazy byl taki akurat do konca 7 miesiaca a jak w 8 i 9 wyskoczyl do przodu to teraz mam rozstepy w krztalcie slonca jak promienie od pepka az polozna sie dziwila ze pierwszy raz takie widzi bo przewaznie kobiety maja pionowe po bokach brzucha zobaczymy jak bedzie teraz

reklama
:-) witam sie ponownie

dziękuję kochana , ale niestety czekam juz tylko na @ , typowe objawy przed wilczy głód , zachcianki na kwasne i kontrolka przy nosie wskazuja na wredote no i cyc miekkii jak skarpety z piachem ,czyli jeszcze nie teraz

Macku ja sobie obiecuje juz tak od maja , niby czlowiek luzuje nie wkreca sie bo fasolinka przez wyniki nimozliwa a jednak , zawsze jest ta iskiereczka :-( a potem buuuuuuuu :-(
Heloł!
Ja mam dzisiaj wielkiego gloda - o 18 zjadlam obiad. Po godzince zachcialo mi sie ogorkow konserwowych, ale mi nie smakowaly. Wyjelam wiec czekolade i zjadlam cala (:szok: bardzo zadko mi sie to zdaza, bo z wszelkich slodyczy najbardziej lubie schabowe). A przed chwilka wciagnelam 4 swiezuchne ogoraski:tak:

Jesli chodzi o luzowanie, to mysle, ze moze mi sie udac. Bo ogarnia mnie coraz wieksze zobojetnienie. Nawet sie niespecjalnie przejelam, ze @ przylazla...
Cześć dziewczyny

Na usg lekarz powiedział że endo z 13mm zrobiło się na 20mm( w tydzień) i wszystko wygląda na ciążę ale nic nie widzi więc kazał zrobić bhcg. Bhcg zawsze było 0.065 teraz jest 0.1 więc du.a . Kompletnie nie wiem o co chodzi. Czy wiecie może jaki jest prawidłowy przyrost endo??? Dzisiaj jest 23 dc z 30
Ty to jestes kobitko ciekawy przypadek... Bo jesli dobrze rozumiem, to jest opcja ze zaszlas w ciaze jakby w poprzednim cyklu (bo @ byla slaba) tak?:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry