Heloł!
Ja mam dzisiaj wielkiego gloda - o 18 zjadlam obiad. Po godzince zachcialo mi sie ogorkow konserwowych, ale mi nie smakowaly. Wyjelam wiec czekolade i zjadlam calaszok: bardzo zadko mi sie to zdaza, bo z wszelkich slodyczy najbardziej lubie schabowe). A przed chwilka wciagnelam 4 swiezuchne ogoraski
Jesli chodzi o luzowanie, to mysle, ze moze mi sie udac. Bo ogarnia mnie coraz wieksze zobojetnienie. Nawet sie niespecjalnie przejelam, ze @ przylazla...
Ty to jestes kobitko ciekawy przypadek... Bo jesli dobrze rozumiem, to jest opcja ze zaszlas w ciaze jakby w poprzednim cyklu (bo @ byla slaba) tak?![]()
no ja wlasnie wciagnelam snickersa , bo ogorki konserwowowe zjadłam , nawet dzis pilam wode po ogorach boszeeee co za zachcianki , podesli mi ze 2 ogoreczki chetnie wszamie bo ten snickers to tak mi jakos nie podszedł juz dawo tak nie mialam ide napic sie kefirku
ja tez myslalam ze wyluzuje , i ostatnio tze sie ucieszylam za przylazwła , ale nie wiem czy tak lekko pojdzie teraz no ale coz zobaczy sie
a moze u poziomki gin poprostu niedoptrzyl sie kropeczki bo za wczesnie , ale endo jak najbardzier prawidłowe !!!!

giny jak oglądali moje usg to dziwili się strasznie że takie dorodne endo(20mm) i zarodka niewidać. W poprzedniej ciąży też tak dziwnie było tylko nie mogę znaleźć wyników tamtych

i to jeszcze w takim ważnym cyklu
wkurzyłam się i ja :-(
może się uda wizyta 04.08.