reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a moze to plamienie implantacyjne bylo a ja czytalam ze niektore kobiety dowiadywaly sie o ciazy tylko dlatego ze im sie infekcja przypaletala i poszly sie zbadac wiec trzymam kciuki nadal :-)

Mi też wydaje się że może to byc plamienie implantacyjne, nie słyszałam o plamieniach przy zapaleniu a ja jestem podatna na paskudztwa i też mi się nie zdażyło, Więc trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

:-) super by było :sorry2: ale chyba późno jakoś :sorry2: bo wg mnie owu była 16 dc (najniższa temp), wg programu FF owu była 20 dc (bo dzień przed skokiem), 21 dc skok temp., a dziś 29 dc :sorry2: dziś 11 dzień wysokiej temp, a ja mam 13 dniowe, więc tak jakby @ się zbliża - niestety :-(

reklama
:-) super by było :sorry2: ale chyba późno jakoś :sorry2: bo wg mnie owu była 16 dc (najniższa temp), wg programu FF owu była 20 dc (bo dzień przed skokiem), 21 dc skok temp., a dziś 29 dc :sorry2: dziś 11 dzień wysokiej temp, a ja mam 13 dniowe, więc tak jakby @ się zbliża - niestety :-(

Pożyjemy zobaczymy ,nie martw się na zapas:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

toska! poczekaj jeszcze pare dni i idz na betke poniewaz 0.1 to cos moze byc pomalu!ja trzymam kciukasy§§§§§§;-)

witam sie sobotnio ja nadal marze ze cod bedzie ze kiedys zajde w ciaze teraz mam testy owulacyjne wiec nie dam sie,,,robilam wczoraj owulacyjny noi byla lekka kreseczka ale to leciutka wiec owulka sie zbliza.mam nadzieje,,maz bierze witaminki na moc,,, trzeba czekac do 22 sierpnia niestety!!!!milej soboty

pallissa jeśli chodzi o testy owulacyjne to ta kreska testująca musi być taka sama lub mocniejsza od kontrolnej żeby można było mówić o owulacji. Ja w tym cyklu też zaczęłam używać testow owulacyjnych i u mnie 8, 10, 12dnia cyklu obie kreski były takie same a jednak nie świadczyły one o owulacji a wczoraj miałam 14dc i też zrobiłam test i ta testująca była o wiele mocniejsza od kontrolnej i ona mogła świadczyć o nadchodzącej owulce bo byłam na monitoringu i lekarz powiedział że mój pęchęrzyk niedługo powinien pęknąć. I pytałam się jego co oznacza jeśli testy wcześniej wskazywały mi owulke a on stwierdził że te testy wskazują tylko wzrost hormonu występującego przed owulką ale jest też taka kwestia że pęcherzyki mogą nie pękać a testy i tak mogą pokazywać ci dni płodne. Dlatego jeśli zdecydowałaś się na testy owul. to powinaś spróbować jeszcze jednej z metod potwierdzających owulację np. mierzenia temp.albo obserwacji śluzu;-);-);-)a najlepszym sposobem jest monitoring

Dlatego jeśli zdecydowałaś się na testy owul. to powinaś spróbować jeszcze jednej z metod potwierdzających owulację np. mierzenia temp.albo obserwacji śluzu;-);-);-)a najlepszym sposobem jest monitoring
Jedynie podczas usg mozna miec pewnosc, ze owulka byla. Ja przez bardzo dlugi czas bylam pewna, ze wsio oki, bo i sluz byl i tepka wzrastala, a okazalo sie, ze owulki nie bylo:no:

No to w takim razie zostaję monitoring on napewno się nie myli. Maćku jak się dowiedziałaś że owulki u Ciebie nie ma? I u Ciebie jest problem z pękaniem pęcherzyków czy z ich powstawaniem?

nieprzepraszaj kurcze powinna cie gin wyslac na badania czemu te twoje @ takie rozregulowane sa i tak pozno przychodza moze owu sie znow przesonela i znow @ pozniej zawita a z invikty nierezygnoj moze to bedzie strzal w 10 i sie uda trzeba walczyc do konca wszystkimi sposobami
jak przyjdzie @ to bede robic wszystkie hormony jeszcze raz, a cykle ostatnio miałam dosc regularne 31-32 dniowe ten cykl mi zwariowal niestety - do invicty pojde napewno musze wszystko wyjasnic

toska! poczekaj jeszcze pare dni i idz na betke poniewaz 0.1 to cos moze byc pomalu!ja trzymam kciukasy§§§§§§;-)

witam sie sobotnio ja nadal marze ze cod bedzie ze kiedys zajde w ciaze teraz mam testy owulacyjne wiec nie dam sie,,,robilam wczoraj owulacyjny noi byla lekka kreseczka ale to leciutka wiec owulka sie zbliza.mam nadzieje,,maz bierze witaminki na moc,,, trzeba czekac do 22 sierpnia niestety!!!!milej soboty

dzieki ale wg norm to nie możliwe zeby ciąża była a próbke analizowala moja koleżanka więc o pomyłce chyba też nie ma mowy - niestety

trzymam kciuki &&&& może tobie kochana się uda i zakończyć ten zły czas !!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry